Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturek25

Romans z zona przyjaciela !!!

Polecane posty

Gość kanał
Jak się obesrałeś to tak se dalej siedż w tym gównie. Więżami krwi związany.

Gość arturek25
co mam zrobic................????????

Gość arturek25
dallej ja bardzo kocham !! znowu sie spotkalismy pare dni temu i sie kochalismy !! on o tym nic nie wiem !!

Gość JA CI POWIEM CO MASZ

Gość ZROBIĆ

Gość RZUĆ SIĘ W GÓWNO

Gość arturek25
ale wy wszystcy jestescie walnieci !!

Gość gość
pomagając mężczyznom w trakcie rozwodu i po powiem tobie jedno .Ta kobieta pobawi się tobą a jak już nie będziesz jej potrzebny puści cię kantem tj zdradzi z innym .Gdyby ciebie kochała naprawdę to odeszła by od męża .Ona nie kocha ani Ciebie ani męza tylko bierze z was to co jest jej potrzebne .Podam przykład ,,dziwczyna chciała wyjechać do Niemiec ale jej nazwisko było zbyt polskie i trudne wiec poszukała chłopaka z nazwiskiem i pochodzeniem niemieckim .Wpadła z nim jak mu mówiła ,chociaż on nie pamięta tej nocy .Ale jak facet zachował się honorowo wzięli ślub i nie byli już nigdy blisko ona tylko szukała okazji jak tu uciec do Niemiec i udało się .On został sam bo to czego dorobili za jej namową opisali na dziecko ,które ojca podstępnie wymeldowało z domu ,który on postawił .Dziś sa po rozwodzie bo nie było co dzielić to wojny nie było Ona ma Niemca i dwa domY a mąż obiązony kredytem wałęsa się .Takich przykładów znam bardzo dużo ,ze niektórzy faceci przez żony i byłe żony powiesili się ,że dali się tak wkręcić .Ty możesz być kolejną ofiarą poczytaj książkę Pawła Sląskiego ,,Hieny Modliszki i Czarne wdowy ,,