Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.na

NIe wiem co mam zrobić.....;(

Polecane posty

Gość on.na

Ostatnio ukonczyłam college nie mieszkam w Polsce i system edukacji jest troszke inny jako 16 ltka musiałam juz wybrać co chce w życiu robić miałam mieszane uczucia i po 3latach nadal mam nie wiem na co sie zdecydować wiem ze gdybym mieszkała w Polsce juz bym studiowała ale ja naprawde mam problem z okresleniem czego chce zbyt wiele rzeczy mnie intyeresuje moi rodzice sie na mnie wkurzaja i mowia ze jestem benadziejna i ze nic nie potrafie w swoim zyciu zrobic alby zyć lepiej... ostanio wymysliłam plan biznes z moja przyjaciółka bylismy takze u odpowiednich ludzic by sie ich doradzic oraz przedstawic nasz plan jak nabardziej powiedzieli ze jest szansa by sie powiodlo juz mam odlozone sporo pieniedzy moji rodzice naposzątku byli za ale teraz maja znowu jakies pretensje wyzywaja mnie juz juz naprawde nie wiem co mam mysle zmieniaja zdanie co piec minut i robia mi tylko jeszcze wiekszy mętlik chciała bym aby byli ze mnie dumni no ale to chyba sie nigdy nie stanie ......

Wyksztalcenie, to Twoj biznes, nie rodzicow. To Ty bedziesz musiala uporac sie takze w przyszlosci z poszukaniem odpowiedniej pracy. Rodzice nie maja prawa decydowac za Ciebie, jaki rodzaj nauki podejmiesz. Trzymaj sie i nie daj sie :D 🖐️