Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellanna

Za mały rozmiar?

Polecane posty

Gość fghhtuj
pare osob ci juz podpowiedzialo co masz mierzyc wiec po co zaczynasz jojczec, jak bedziesz mogla to id przymierz i wtedy zobaczysz roznice, zapewne tylko ci sie wydawalo,ze dobrze lezy,ja tez myslalam ze moje 75c dobrze lezy

Tak, 75A może być na Ciebie w pierwszej chwili dobre, ale po 3 dniach rozciągnie się do 90cm :O A tak kupiłabyś porządne 70B czy nawet 65C, jak ciasno, to trochę ponosisz z przedłużką i za kilka dni będzie idealny. A przynajmniej za chwilę Ci się nie rozciągnie, tylko będzie służył Ci na bardzo długo. electrosoul, podaj swoje wymiary, bo widzę, że jesteś z mojej okolicy rozmiarowej. Ja też nosiłam 75B, a wyszło mi 65D, bo nosiłam wygąbkowane 75B i jeszcze czasem odstawało. Aż wstyd się przyznawać :D W H&M są teraz ścisłe bezramiączkowce, gładkie, czarne, białe i cieliste. Dla mnie 70C nie było, a 70B byłoby za małe. To są takie z jakimś napisem "our perfect" czy coś takiego. Triumph nie dość że nie ma pełnej rozmiarówki, to jeszcze ma staniki brzydkie i rozciągające się. Nie masz nawet co zachodzić. Twoje staniki nie zbierają piersi z boków, bo są po prostu za luźne i piersi uciekają pod obwód :) Polskie 65C możesz znaleźć w sklepie, gdzie będą np staniki Konrada, ale ja żadnego Konrada nie mam i nie wiem jak się noszą. Brytyjczyki są na pewno lepsze, bo polskie firmy dopiero zaczynają poszerzać rozmiarówkę.

Gość 43g63463w
glaszczka, widze cie na wielu topikach o dobrych stanikach, ludzie cie nie wyzywaja?:D JA pisze pod roznymi byle jakimi pomaranczowymi nickami, zeby nie bylo ze sie tak wpieprzam za kazdym razem,ale jestem jeszcze w szoku po dobraniu sobie dobrego stanika i namietnie chce glosic dobra nowine,czy ktos tego chce czy nie:P

Nie, jeszcze się z tym nie spotkałam, chociaż raz kłóciłam się z pewną panią, ale tylko dlatego, że nazwała szczupłe i małobiuściaste deskami (itp) i pochwaliła się swoim 80E :) Staram się tu uświadamiać jak mogę, bo sama jedna Best_Bra to za mało :) Czasami specjalnie szukam tematów o stanikach, żeby uświadomić jak najwięcej kobiet :P

Słuchajcie ale to jakiś angielski rozmiar 65 F przecież w sklepach F to jest mega wielki a ja aktualnie noszę 75 B nie mogę mieć F. ... o co tu chodzi?"/

Gość mortisziaa
zapewnie widzialas nasze polskie F na jakims straganie, np 90F! A tu wlasnie chodzi o to,ze wazny jest obwod pod biustem, miseczka F przy obwodzie np 75 nie jest wcale wielka, niestety u nas zazwyczaj jest tak,ze powyzek C juz sie robi obwody ponad 80, bezsens zupelny:) zobacz katalog na stronie nalkonetka, zobaczysz ze staniki z dużą miska są jak najbardziej normalne i ładne :)

Gość Chejcho, jestpanmądry,hurra!
Chejcho! Powiem, kutwa jego mać, tak! Widzę wielkie baniaki, i mówię "o kruca", a potem skacze, siorbie, robię przysiad mieszany z biciem się lewym łokciem po prawej głowie, i nie wiem, co jest grane. Wniosek jest jeden: zbyt duże kopuły są kiepskie. Inaczej, jak kobieta jest ładna. A jak ma mieseczki kurwa z, to pierdole, uciekam, bo mnie jeszcze te dwa potwory wpierdolą sutami! Chodzi o to, żeby być kobietą, a nie kurwa jakimś autobotem kurwa z opcją transformacji na chuj wie jakiego ubota. Chodzi o to, żeby być sobą, a nie kurwa jakimś czolgo-motolotnią z czajnikami, co to ni jak chwycić, ni jak się od tego uwolnić. To się człowiek przecie udusić może! ;) Pozdrawiam. Jestem fanem normalnego biustu. Nie Pamelowatego!

Gość no i proszę, wychodzi na to
że niby nie mam pojęcia o stanikach, a jednak noszę prawie dobry rozmiar ;) mówię prawie, bo wyszło mi 70 B, ale w 70 to ja się nie zapnę za nic, więc taki dobry ten kalkulator nie jest. 75 B noszę i wszystko pasuje

Gość Shainex
Ja mam 167 cm wzrostu i waże 54kg. I nie wiem czy rozmiar 70 / 75 C jest dość duży jak na 16 latke. Co myślicie? Jaki powinnam miec rozmiar ? Specjalna prośba do best_bra o odpowiedz... wyglądasz na kogoś kto sie zna na rzeczy ;) Tylko prosze o normalne porady