Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta fsdxfb

uważacie że to normalne ze faceci kończą znajomość zrywając kontakt? CAŁKOWICIE?

Polecane posty

Gość marta fsdxfb

Jak na mój gust powinno być tak :jakiś sms w s tylu "to koniec" lub "nie pasujemy do siebie" i potem zerwanie kotaktu. Oczywiście nie mówię o normalnych facetach tylko o skurwy****nach, że powinni wysłać chociaż taki sms. Natomiast jak to jest możliwe że facet jest takim chamem że nie powie ci nic/ zupełnie? Nie piszcie że jestem naiwna tylko proszę, jak są tu jacyś faceci - uświadomcie mi po co prowokujecie kobietę do pytanie co sie stało, przecież ona może myśleć że cos sie naprawdę stało. Po co robić to aż tak hamsko? 1 SMS zakończyłby wszystko szybciej. Ale może faceci chcą się dowartościować że kobieta pyta i prosi nie dostając żadnej odpowiedzi? O co K******WA Chodzi?

wam to zawsze źle? ile razu tu się przewijało "cham zerwał przez sms/telefon!!!!!" :O 🖐️ i powiedz, że kobiety nie robią tak samo? no ale ty się pewnie z kobietami nie umawiasz to nie wiesz :classic_cool: i powiedz szczerze ilu facetów tak spławiłaś? jak żadnego to coś dziwnego to będzie. Znaczy oni wszyscy rzucali ciebie wcześniej? bo chyba w swoim życiu rzuciłaś choć jednego z własnej inicjatywy?

Gość degrengolada z polewą
Odpowiedz sobie szczerze sama przed sobą: czy skończyłoby się na jednym esemesie?

Gość marta fsdxfb
Tak mam - odpowiedź na pytanie H****ja tak robicie? W takiej sytuacji panna ZAWSZE dopytuje się o co chodzi a SMS załatwiłby sprawę czysto. LUBICIE jak kobiety was błagają, wchodzą w d..., pytają itd prawda? Przyznajcie się - lubicie to?

Gość marta fsdxfb
TO MOŻE SKOŃCZYŁO BY SIĘ NA 2,3 BĘDĄC Z KIMŚ TO CHYBA TYLE MOŻNA ZROBIĆ? ILE KOSZTUJĄ 3 SMSY?? I odpowiadam że u mnie by sie skończyło na 1.

Gość tez nie mam mgr ale mam
zaloze sie ze to wynika z faktu ze ich nowe tudziez aktualne laski zabraniaja im kategorycznie jakichkolwiek kontaktow z bylymi :D faceci to takie swinie 😠

"LUBICIE jak kobiety was błagają, wchodzą w d..., pytają itd prawda?" Nie, nie lubimy. Dlatego czasem lepiej bez słowa urwać kontakt. Pomyśl, jaka musi być kobieta, z którą facet z bólem serca decyduje się zerwać w tak niehonorowy sposób? :P

Gość marta fsdxfb
JAKA? Normalna, większoście koleżanek się to choc raz zdarzyło. Lubiecie, lubiecie k******WA dostawać 10 pytań "o co chodzi" dlaczego nie piszesz" i jesteście3 wtedy k**** zadowoleni zamiast wysłać ten głupi sms. 2 razy ktoś ze mna skończył smsem i nic nie odpisałam. A jak ktoś kończy bez słowa to sie nie da! to sie k*****wa nie da.

Gość marta fsdxfb
JAKA? Normalna, większoście koleżanek się to choc raz zdarzyło. Lubiecie, lubiecie k******WA dostawać 10 pytań "o co chodzi" dlaczego nie piszesz" i jesteście3 wtedy k**** zadowoleni zamiast wysłać ten głupi sms. 2 razy ktoś ze mna skończył smsem i nic nie odpisałam. A jak ktoś kończy bez słowa to sie nie da! to sie k*****wa nie da.

Gość marta fsdxfb
LUBICIE miało być.

Gość marta fsdxfb
Jestem wściekła przede wszystkim a to jest forum UCZUCIOWE. I WYTŁUMACZ MI proszę JAKA no JAKA to musi byc kobieta że należy tak kończyć.

Gość marta fsdxfb
to było do tego wyżej - czyli niech sprecyzuje jaka musi być kobieta żeby Kończyć w tak hamski sposób. A może wy nie macie wyobraźni? Bo przecież jak facet przestaje sie odzywać to druga strona z rozpędu zawsze coś napisze, i minie DUŻO czasu zanim kobieta zrozumie o co chodzi. W ten sposób przeciągacie to wszystko, trwa dłużej, i jest bardzo nieprzyjemne szczególnie jak w końcu dotrze do niej co sie dzieje. ZERO WYOBRAŹNI czy wrodzone hamstwo?

Gość ja tak wczoraj zrobilam
i tak m i dzis dobrze jak nigdy:):):):):):)

Gość marta fsdxfb
FACECI- robicie tak dlatego że ta osoba była tak beznadziejna, nudna głupia itd że uznaliście że nie musicie jej szanować?

"LUBICIE jak kobiety was błagają, wchodzą w d..., pytają itd prawda? Przyznajcie się - lubicie to?" nie. nie lubimy kobiet bez honoru i godności skamlących, żebrzących o odrobinę ciepła, uczucia, miłości... ja nie lubię.

Facet bez wyobraźni zerwałby normalnie podając kobiecie powód licząc, że ta zrozumie i pozwoli odejść w spokoju bez odstawiania szopek :D

Ja puszczam sygnał. Niech się same domyślają.

Gość marta fsdxfb
jeden "skończył telefonicznie, zazwyczaj to ja kończę. dwóch facetów urwało kontakt. W tym jeden był mi obojetny więc nawet nie wiem czy urwał bo nic do niego nie pisałam a jeden.... jak wyżej. Moja osoba nie ma tu nic do rzeczy ja sie pytam - Dlaczego tak robicie?

Gość marta fsdxfb
agent_provocateur "LUBICIE jak kobiety was błagają, wchodzą w d..., pytają itd prawda? Przyznajcie się - lubicie to?" nie. nie lubimy kobiet bez honoru i godności skamlących, żebrzących o odrobinę ciepła, uczucia, miłości... ja nie lubię. No to dlaczego tak kończycie znajomosc że kobieta musi pytać czy coś ci sie stało?

mi osobiście nie zdarzyło się tak zakończyć znajomości. ale jedna "dama" tak się zachowała wobec mnie. więc... to działa w obie strony.

Gość marta fsdxfb
Tak na spokojnie - to nie jest szybsze zakończenie, bo ile czasu ma minąc aż ona sie zorientuje że skończyliście? Robią to chyba faceci którzy lubią jak się do nich pisze i wydzwania.

"No to dlaczego tak kończycie znajomosc że kobieta musi pytać czy coś ci sie stało" bo przeważnie kobieta mocniej się zaangażuje w związek/znajomość. może nie chcą faceci ranić, może liczą, że sama się domyśli. bo nie chcą słyszeć płaczu w słuchawce i pytań: -ale dlaczego? wczoraj mówiłeś, że mnie kochasz. -ale ja Cię tak kocham. -tak było nam dobrze ze sobą. itd bo to czasem faceta potrafi "rozmiękczyć" i godzi się on pod naciskiem, na kontynuowanie związku. w którym się dusi.

Gość marta fsdxfb
degrengolada z polewą Facet bez wyobraźni zerwałby normalnie podając kobiecie powód licząc, że ta zrozumie i pozwoli odejść w spokoju bez odstawiania szopek Jeden ze mną tak kiedyś skończył i nic mu juz nigdy nie napisałam i jest to jedyne skuteczne rozwiązanie. Właśnie że robią tak chyba buraki bez wyobraźni albo chamy - pozwalając kobiecie żeby sie domyślała że nie jesteście razem.