Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdrażniona i złośliwa

czy tabletki mogą mieć aż taki wpływ, POMOCY

Polecane posty

bywa i tak. ale to znak że musisz szukać właściwej...

Gość I have never had a girlfriend.
Tylko nie wiem czy rozpoznam czy jest właściwa czy nie

rozpoznasz. Gwarantuje!!!

Gość oj mogą mogą...
Brałam tabletki, ale brzuch mi 'spuchł' trochę i zaczęły boleć nogi, żyły... Nastrój się pogorszył. NIGDY przy braniu tabletek nie będziesz czuła się tak dobrze jak bez nich, zmniejszają popęd i satysfakcję, nie mówiąc już o samopoczuciu i problemach zdrowotnych. Wkładki podrażniają macicę i mogą powodować poważne powikładnia, ale to najlepiej poczytaj u źródeł -niesponsorowanych przez koncerny farmaceutyczne, lekarze często mają kontrakty z takimi firmami, więc nie powiedzą Ci wszystkiego, bo zależy im na wciśnieciu recept. Nie wiem czy wiesz, ale są teraz coraz nowocześniejsze naturalne metody kontroli cyklu, elektroniczne urządzenie bada temperaturę i kontroluje różne procesy w ciele. Skuteczność ok. 99,5%. Oczywiście nie mogłabyś cały miesiąc być aktywna, ale facet jak czasem poczeka, to bardziej będzie mu smakowało. Powinien liczyć się z faktem, że jesteś KOBIETĄ, której należy się szacunek (jej naturze też -w sumie po coś natura tak nas skonstruowała) i nie możesz być "babą na zawołanie" jak robot czy służąca.. Jak kocha, to poczeka :p Znam takich! to nie żart :) tu jest tylko przykład takiego urządzenia, najnowsze chyba wymyślili Niemcy, ale nie znam nazwy, możesz poszukać.. http://planowanierodziny.republika.pl/

Gość I have never had a girlfriend.
a może kobieta też nie będzie chciała czekać? z tego co wiem, to kiedy stostuje się metody naturalne, czeka się nie czasem ale jakieś dwie trzecie każdego miesiąca a czasem dłużej, po przecież i miesiączka i dni płodne a jakiś zapas a jak akurat będzie wtedy wyjazd w delegację? to w sumie półtora miesiąca przerwy w seksie od tak

Gość moj facet tez
nie dochodzi w gumkach - bralam tabletki przez pol roku i rzucilam to w cholere. Rozgladam sie za czyms innym, ale spirali sie boje, implant jest drogi i podobno kobiety tyja, zastrzyki tez sa kiepskie, NuvaRing trzeba wkladac, to samo z kapturkami... Nie wiem, co mi zostaje, masakra.

Gość stałoby Ci się coś
jakbyś trochę więcej potrzymał? Dzisiejsi faceci to faktycznie maminsynki, nauczyli się, że wszystko mają na zawołanie, a kto powiedział, że wszystko w życiu jest łatwe i dostępne? Dziecko też chciałbyś w sobie nosić przez 9 miesięcy i potem je rodzić? Kobiety to wytrzymują, to Ty sobie możesz trochę poczekać... chyba, że aż taki słaby facet jesteś, to może lepiej bądź sam, skoro myślisz, że związek to sama przyjemność. Ciesz się, że na wojnę nie musisz wyjeżdżać, jak nasi przodkowie, nie tylko TO musiałbyś wytrzymać

No właśnie, gumki złe, tabletki złe, spirala...bywa różnie. Inne metody są drogie. Ja szczerze powiem że niby odważyłam się na pigułki ale samopoczucie po nich...raczej do bani. I brak ochoty na seks. Totalny brak. Dziwne. Myslałam że będzie ok... :( Załamka. Co mam powiedzieć facetowi, że rzucam tabletki bo źle sie po nich czuję, ale na seks niech nie liczy bo nie chce dzieci?? PORAŻKA...

mi to raczej wygląda na paranoję. panicznie boisz się zajść w ciążę - prezerwatywy nie takie, tabletki nie takie, zamiast cieszyć się seksem, obawiasz się wpadki... mam wrażenie, że po prostu przez to nie masz ochoty na seks i szukasz wymówek. jeśli tabletki nie pasują, powiedz o tym lekarzowi, dobierze Ci inne. wypróbuj cieńsze rodzaje gumek. i tyle.

Też masz racje, Panicznie boje się dziecka, ciązy. Unikam seksu jak tylko mogę. Mój narzeczony nie raz czeka na "to" miesiąc bo boje się ze każdy dzien jest płodny. Boje się ze zajdę w ciąże a to dla mnie w obecnej sytuacji TRAGEDIA. Seks sprawia mi przyjemność ale strach nie pozwala mi czerpać z niego radości. Najchętniej zrobiłabym to szybko, byle jak, byle BEZPIECZNIE.