Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

jechałam dziś autobusem i siedzenie tam tam miło wibrowało:)

Polecane posty

że miałam tylko jedno skojarzenie....sex wibrator i orgazm....ale nie zdążyłam się skończyć bo kierowca co ruszał a postoje były co 5 min na min lub dwie....i jak tu się kurna odprężyć....zestresowała mnie tylko ta jazda:( grrrrrrrr Ps....jeszcze nie zrobiłam zakupów....i powinnam już iść...błeee

witaj sexy:) nie no....no co ty?:)...nie dokończyłam....bo zaraz znów muszę wyjść:(

dokładnie:(....nie miałam czasu na zrobienie wcześniej...a kurna...coś jeść trzeba... a co tam u ciebie słoneczko?:)

szkoda że musisz wyjść ... a u mnie ..ciagle to samo :O..ciągle niedopieszczona:P:D i nawet autobusem nie jeżdżę ..więc nie przytrafi mi sie to co Tobie :(

_sexy_ wiesz skarbie....ja nie mam problemu z ilością facetów....ale nie mam na nich ochoty....na samej produkcji mam ich chociazby 80 do dyspozycji.... ale te wibracje jakoś tak sexualnie mnie nastawiły....moze lody sobie kupię:)

a myslałaś o tym by wyjśc z domu? faceci nie siedzą w domach....raczej siedzą w pracy....:)...

Gość jdfgkdgkhdikkkr
mi sie raz udało dzieki podbitkom i dziurom w drodze sokńczyć :D

Fev::D mnie sie faceci boją :D Chyba maja obawy przed tym czy oby dali by radę mi dorównać :classic_cool::D

jdfgkdgkhdikkkr mnie też:)....jechałam wtedy nad morze....i siedziałam na tylnym siedzeniu autobusu...a innym razem w czasie podróży do hannoveru...noc była cicha i spokojna.....i niedobitki z 31/1 września......

hardxxx za dużo tu kobiet.....skonkretyzuj:)

_sexy_ szukasz dziury w całym :D

hardxxx, niech ci będzie.....:)....a swoją drogą jak wyglądają u ciebie kontakty?:P:D

Fev:Dszukam:D:P Hardx:Dtu nie chodzi o wzrost:D:P,tylko potrzeby:P:D

idę Sexy:) bo mi sklep zamkną:P ....jak chcesz to ci podrzuce kilku facetów....podaj wiek opisz zewnętrznie i podaj wysokość konta....aaaa....i czy może być to facet po przejściach:)

Fev:D:D Teraz wymiękam :P:D Idź juz lepiej do sklepu :P:D Zastanowię sie nad tym :)

Ale pitolicie :D Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje.

brunet_81 👄 szkoda że mnie się nigdy nie nudzi....:)....jakoś jeszcze mi się to nie przydarzyło...ale już chyba tak mam:D

brunet_81 nie jestem niczyją kochanką....ale utrzymanka będę miała:)...jakie to miłe mieć lalusia na każde kiwniecie palcem i zakochanego po same uszy....nawet jeśli to nieprawda :)

kotka - poes jeszcze nie śpisz?:P