Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exceptional922

wkurza mnie sława mojej mamy .

Polecane posty

Gość powiedz kto to ta twoja mama
????

Gość ktoś sobie robi jaja

Gość fajne imie!!
ej noo... przeciez miala byc anonimowosc... ;O

Gość ktoś sobie robi jaja
posikałam sie z wrażenia a wy jak ? :D

Gość JulciaQk
nie rozumiem, dlaczego nie chcvesz powiedziec czyja córką jesteś? dlaczego tak bardzo to starasz si ukryc

Gość Anastazja Pazura
Ktoś mnie wołał :)?

Gość owsianka16
Kazdy ma swoje zycie. Ja nikogo nie oceniam, nie potepiam. I kazdy swoje problemy...wieksze lub mniejsze.

Gość exceptional922
nie nie chciałabym...ale rozumiem takich ludzi i wiem że życie nie jest kolorowe mimo iż wam moze sie wydawac ze taka bogata dziewucha jak ja nic o życiu nie wie ma luksus .moze i mam , topie sie w luksusie materialnym ..ale miłości w moim domu NIE MA .

Gość no powiedz
[rzeciez powiedzialas ze to i tak nic nie zmieni ?

Gość nedzna prowokacja
polscy aktorzy przecież nie zarabiaja az tak duzo nie przesadzajcie, na zachodzie to sie moga topic w luksusie dobr materialnych

Gość Studentka weterynarii
Powodzenia dziewczyny ;) 🖐️

Gość owsianka16
wlasnie nie chce mowic imienia i nazwiska. ja sie ciesze z sukcesu mamy, jestem z niej dumna. nie mowie jej wprost , ze wolalabym aby miala inny zawod, bo wiele osiagnela i wiem ze byloby jej przykro. docencie to, ze macie swoje mamy zawsze w domu:)

Gość exceptional922
nie chcę powiedzieć , bo moze i moja Matka nie życzy sobie zebym właśnie ją tak obgadywała na owym forum . TO JEST ŻYCIE PRYWATNE ! którym jakby nie patrzeć dziele sie z wami ,pod anonimem ..i tak zostanie :). tu nie chodzi o to zeby sie chwalić kim jest moja matka , chce po prostu pogadać , jak zwykli normalni ludzie ,którymi każdy z nas jest .

Gość fajne imie!!
mysle, ze powinnyscie przede wszystkim docenic talent swoich rodzicow. przeciez nie kazdy sie do tego nadaje!!! jest garstka ludzi, ktorzy graja w najlepszych teatrach i najpopularniejszych serialach. do teatru trzeba miec talent, a do telewizji sile. uwielbiam teatr i lubie grac, ale nie nadaje sie na tyle zeby wiazac z aktorstwem swoja przyszlosc. wyobrazam sobie, ze ciezkie zycie musi byc. chcialabym tam miec, ale moze faktycznie tylko na jeden dzien, poczuc jak to jest...

Gość exceptional922
ja ją doceniam , w pewnym sensie jestem z niej dumna..

Gość o czym ty gadasz dziecko
Heh , doceń to może ze w ogole masz matke, ja bylam wychowana przez babcie bo ojciec wciaz w pracy i co ty na to .... a tobie sie nie podoba ze mama jest aktorak, ale przynajmniej ja masz.

Gość wam jest źle????
A co powiesz jeżeli ktoś w swoim życiu nie ma ani dóbr materialnych, ani nie zna takiego jak pojęcia miłość? Notabene to wszystko wiąże się również z brakiem znajomych, którzy stronią od "gorszych" rówieśników.

myslicie ze tylko zawod aktora łączy sie z nieobecnoscia rodzica w domu to jestescie w błędzie.

Gość zdzichhhh
popierdolone gowniary namieszalo im we glowach od tego dobrobytu teraz same nie wiedza same czego chca a kilka milionow ludzi zyje na skraju ubóstwa i nędzy nie majac na leki ba nieraz i na jedzenie mówie wam masa ludzi by sie z wami zamienilo miejscami wy idzcie na zagrzybiałych walacymi meblami mieszkan a te osoby chetnie przyjda na wasze miejsce

Gość exceptional922
to też doceniam . Bardzo Ją kocham . czuję że ten temat już powoli powinnien dobiegać końca ,gdyż zapewne będą robione coraz większe naciski na tożsamość rodziców moich i Owsianki16 . Cieszcie się tym oc macie ,bo wcale nie jest tak fajnie mająć tzw ."sławe" . wszystko co cudze ,jest porządane .ale nie wszystko co cudze jest fajne. Trzymajcie się i ogólnego powodzenia w życiu .

Gość fajne imie!!
nikt nie jest w stanie sobie wyobrazic problemow innych dopoki sam w nich nie siedzi. nie powinnyscie mowic: "ciesz sie, ze biedy nie klepiesz". Te osoby nie wiedza jak to jest klepac biede. Niechciana, meczace slawa to ich najwieksze zmartwienie, ktorego tez nie powinno sie komentowac, bo my - zwyklaki nie znamy tego uczucia do cholery!!! zycze wszystkim ubogim duzo kasy w przyszlosci i wszystkim slawnym spokoju w przyszlosci ;)

Gość owsianka16
wcale tak nie mysle, ale ze mam rodzica aktora - to o tym mowie jak to wyglada. wiesz...ja pisze ze swojego punktu widzenia. pisze co mi przeszkadza. skad taka agresja? nie moge napisac, ze tesknie za mama, ktora pracuje glowie w innym miescie? eh...:/

Gość wam jest źle????
"polscy aktorzy przecież nie zarabiaja az tak duzo nie przesadzajcie, na zachodzie to sie moga topic w luksusie dobr materialnych" Poniekąd prawda, ale jeżeli weźmie się pod uwagę link, który wkleiłam, to w porównaniu do niego one są milionerkami. Zakładając, że to nie jest prowokacja, to zwrócę się do pewnej grupki kafeteriuszy. Puknijcie się w łeb :O Chcecie żeby podano na KAFETERII imię i nazwisko? Wy byście podały swoje dane w takim miejscu? Nawet nie będąc osobą, która ma sławnych rodziców nie chcielibyście ujawnienia, więc dajcie spokój.

to zdecyduj sie co ci przeszkadza, flesze , czy tęsknota za mama ? Ja też tęsknie za mama, tyle ze juz jej nigdy nie zobacze wiesz :( chcialabym miec ten problem co ty....

Gość exceptional922
ja moją mame widze 2- 3 razy w tygodniu ,chyba ze gdzieś wyjedzie .

Gość ja moge podac dane moich stary
Krystyna i Maciej Gołębiak, Konin :)

Gość owsianka16
jejku...wspolczuje Ci, ze nigdy nie zobaczysz mamy. ale w zwiazku z tym ja nie mam prawa napisac, ze za nia tesknie bo rzadko ja widuje? Boze... przeszkadza mi i slawa mamy chwilami( zakupy, spacery...przyziemne rzeczy) i tesknota.

Gość annodomini2010
Ja w wieku 16 lat wyjechałam do szkoły i jakoś żyję bez widoku matki :D A od 13 roku życia walcze z nią o moje studia. I każda kłótnia kończy się tak samo "Twoja sprawa zrobisz jak zechcesz" a parę dni później znowu zaczyna. Więc problem z narzucaniem woli nie tylko Ty masz exceptional922 :) Ale twardym trzeba być nie miętkim

Gość Twoja mama to
Foremniaczka ?