Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exceptional922

wkurza mnie sława mojej mamy .

Polecane posty

Gość exceptional922
no dobra może i pieniądze sa fajne , ale bez przesady są spodnie markowe za 200 zł i spodnie markowe za 1000 zł .

Gość owsianka16
wlasnie - wszyscy widza tylko to, ze jest sie bogoatym. owszem, mam pieniadze.no i? no i nic. ja zazdroszcze Wam normalnego zycia. tego zeby mama spedzila w domu troche wiecej niz kilka godzin w tygodniu. i takie inne 'bzdury"....

Gość pimpararampam
owsianka wlasnie mialam to pisac. W ty topiku nie chodzi o pieniadze tylko o "normalność"

Owsianka16- "Wszystko co najważniejsze"- nie znam A "dekalog VIII"- znam i uwazam, że dobry film. Tylko, że "dekalog" to stary film z lat 80-tych. A w jakim serialu(ach) gra Twoja mama? i nie pytam o imię i nazwisko

Gość exceptional922
no a więć moja mama grała min . w "Nie kłam kochanie" .

Gość owsianka16
moj tate ostatnio sikał w metrze

Gość mania jaraniaa
córcia Ewy Skibińskiej :) miło nam;)

Gość exceptional922
chociaż gdy tak się zastanowić to mam odjechaną wyzwoloną rodzinę i co najważniejsze bezpruderyjna. ostatnio mowiłam ojcu , że jest lepszy od mojego brata a on : ze wie bo mu mama juz to mowiła

Gość mania jaraniaa
mowie o owsiance oczywiscie;)

Gość Janek 0000000
owsianka jak sie ma znanych rodzicow jako aktorow czy tam celebrytów jak kto woli to sie wyjezdza zagranice by tam po oddychac i poczuc namiastke tej normalnosci Ale niestety coś za coś

Gość nie domykajmy drzwi
owsianka chyba wiem czyja corka jestes:)

Gość wlasnie mialam napisac
ze Owsianka to corka Ewy Skibinskiej:D juz tak dziecko nie przesadzaj, Twoja mama nie jest az tak bardzo znana, to znaczy nie sledza jej raczej portale plotkarskie typu pudelek, wtedy mialabys przesrane...

Gość owsianka16
Tasiemiec TVN-u ;) mysle ze na studiach bedzie lepiej. szkola to jednak szkola...studia to inny klimat i malo kogo interesuje 'kim jest Twoja mama/tata' a nazwiska...zbieznosc:) klamac nie bede, ale czuje ze jak wyjde poza szkole, troszke odetchne.

Gość mania jaraniaa
owsianika prawda jest taka, ze na studiach to nikt nie bedzie znal Twojej mamy, nawet jak powiesz "jestem corką aktorki Ewy Skibinskiej" to masz gwarancje ze kazdy spyta "a kto to? nie znam"

Gość Janek 0000000
fajna kobitka Ewa Skibińska duzo w niej seksapilu w

Gość a kto to jest ewa skibińska?
bo nie znam tej ci*py :>D

Gość exceptional922
oraz w "prowokator" ,szklany dom,"zrobmy sobie wnuka" ,"pieniądze to nie wszystko" : )

Gość Janek 0000000
Ewa Skibińska gra w serialu Pierwsza miłość w Polsatcie

Gość mania jaraniaa
fraszynska?

Gość owsianka16
ja lubie i cenie internet - anonimowosc:)

Gość joanananaa
Teresa zukowska?

Gość wlasnie mialam napisac
a jesli exceptional922 jest corka Grazyny Szapołowskiej to juz grubsza sprawa. bo chyba ja wiekszosc kojarzy. a jesli to Ty, to chyba Cie kiedys widzialam z mama w jakim programi, nie wiem, czy to nie byy Rozmowy w toku:P do mamy raczej nie jestes podobna, nazisko tez az nie tak bardzo charakterystyczne, wiec nie dziwei sie ze studia skonczylas spokojnie;)

Gość exceptional922
owsianka jak jesteć córką P.Ewy to Powiem Ci ze Twoja mama ma ladne włosy hehe ; D.

Gość joanananaa
Ewa Skibinska czyli Teresa Żukowska z Pierwsze Milosci. Nie ladnie tak sie wygadac. A poza tym, to chyba jednak prowokacja. Nie wierze, ze ktos moglby tak wprost powiedziec tutaj o pewnych rzeczach.

Gość a kto to jest ewa skibińska?
w telewizji i w polskich filmach to podobnie jak w polityce cały czas te same gęby :D

Gość owsianka16
prawda jest raczej taka, ze Pudelki i inne portale plotkarskie tak naprawde musza liczyc sie z tym co pisza i o kim pisza. ta ich swawola jest troszke pozorna..

Gość duperele kochana
Niestety, gdybyście były na naszym miejscu to też byście marzyły o tym, żeby poznać to "od kuchni". Mnie zawsze nurtuje jedno: jak dzieci aktorów radzą sobie z tym, że ich rodzice np. grali rozbierane sceny? Rodzice pozwalali wam oglądać filmy w których się rozbierali albo grali scenę seksu?

Gość mania jaraniaa
tak? a powiedz cos wiecej, ciekawa jestem jaka polityke maja portale plotkarskie:)

Gość owsianka16
nie jest istotne czyja jestem corka. jakie rzeczy wygadac? czy jest to jaka tajemnica ze jakas aktor/aktorka ma corke/syna? eee..nie wydaje mi sie:) przynajmniej moja mama mnie nie ukrywa:P ja jestem normalnym czlowiekiem i tak jak Wy korzystam z internetu itp...

Gość exceptional922
nie sadzę zeby to była prowokacja , a jak jednak to uważam że ktoś ma zryte na bani . ja nie powiem która Pani jest Moja Matką , bo to nie jest stosowne , sławe mam jak wyjdę z domu , w internecie jej nie potrzebuje : )