Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansiarz

Kobiety, czy całowanie Was po rekach jest już passe?

Polecane posty

Gość fajansiarz

Jw.

Gość podsumujmy to wreszcie
to zależy od sytuacji, to może być wciąż romantyczne i słodkie, jeśli nie będzie jak sztuczne całowanie cioci na powitanie

Gość owsianka16
szczególnie zaraz po wyjściu z toalety dworcowej w Koluszkach

Gość fajansiarz
A w jakich sytuacjach jest mile widziane?

Gość zgadzam się bardzo...
kiedy twoja dziewczyna robi pranie ręczne, ty podchodzisz, zlizujesz pianę z jej rąk i jest twoja

Gość zgadzam się bardzo...
jeśli dziewczyna siedzi i np. czyta książkę ty podchodzisz, muskasz lekko jej włosy, bierzesz w swoją dłoń jej dłoń i ją całujesz, mówiąc przy tym, pięknie wyglądasz kochanie czy...uwielbiam na ciebie patrzeć

Gość sorry,sorry
a ty jeszcze calujesz facetki po lapach?Frajer jestes i tyle.Po pierwsze-skad wiesz co ona przed chwila tymi rekoma robila?Po drugie-niby to z jakiej okazji ja mam sie tak ponizac zeby kogos po rekach calowac? Czy ktos ciebie caluje po rekach?Dlaczego one nie?Zapytaj.Zobaczysz co odpowiedza.

mój facet najczęściej całuje moją dłoń kiedy jedziemy autem, wtedy kiedy on prowadzi często trzyma moją dłoń i nagle ją całuje mówiąc coś miłego (dlatego uwielbiam automatyczne skrzynie:)) strasznie mnie rozczula kiedy tak robi

Gość COooooooo ?
NIIGDYYY PRZENIGDY nie pocaluje zadnej facetki w reke.NIGDY !!!!! Wy nie macie dla nas szacunku nawet za grosz.Wszedzie ten wasz seksizm a ja mam sie tak ponizac?Co?Kuuurwa??!!

problem w tym, że to nie mężczyzna powinien decydować o tym, czy kobietę w tę łapę pocałuje. to babka powinna dać do zrozumienia, że się na to zgadza wyciągając dłoń odpowiednio do pocałunku nachyloną. ponieważ najczęściej w obecnych czasach widzi się akcję: facet nachalnie obłapia damską rękę i przyciąga ją do twarzy oraz mlaszcze - to nie jest to fajne. jeśli w dłoń subtelnie całuje starszy, miły gentelman starej daty to jest to wzruszające - i wtedy jestem na tak. takie całowanie z przymusu mnie wnerwia i nie życzę sobie tego.

Gość raszpla_1
a ja czasem całuję mojego faceta w rękę, kiedy przytulamy się na łóżku czy oglądamy coś, nie jest to takie poniżające całowanie jak w starych filmach młodsze pokolenie całowało starszych z szacunku

Gość no a moglbys autorze
Idz autorze po rozum do glowy.Przemysl twoj problem.Poczytaj co tu pisza niektorzy mezczyzni.Wez to pod rozwage.Ja jestem ZDECYDOWANIE PRZECIW.Ostatnia kobieta ktora nieraz caluje w reka jest moja mama.

raszpla-ty piszesz o czyms calkiem innym.Jezeli jestescie blisko.Dwie osoby sie kochaja-to jest to calkiem inna sprawa i wtedy jest OK.

Gość no ja już nie mogę_23
do...no a moglbys autorze ... dlaczego to takie straszne????? całujecie kobiety w miejsca intymne a w rękę to nie? przecież to jest dopiero dowód szacunki i miłości, oddania...lizać cipkę byle jęzor potrafi

"nieszczególnie"-ty chyba bredzisz kobieto.Wlasnie takie facetki jak ty mnie baardzo wkurzaja.Ty chcesz decydowac o tym zebym ja ciebie calowal po rekach?To jest wyjatkowa bezczelnosc.Znam takie pindy co wyciagaja lapy az pod moje oczy.Wiesz co ja wtedy robie?Tez wyciagam swoja pod jej oczy.

Gość mammamiapomidore
jest passe i tego nie znoszę (zakładam, że nie chodzi Ci o relację mąż-żona czy dziewczyna-chłopak, to zupełnie co innego i jest wyrazem innych uczuć). Jak widzę, gdy spocony jegomość, wyrywa mi rękę do mlaskania, to robi mi się słabo. Poza tym nie lubię, nie akceptuję, w gruncie rzeczy uważam, że jest to niezręczne dla obu stron (przy czym dla kobiety bardziej). Kiedyś, kiedyś, jak ktoś tu wyżej wspomniał, to kobieta decydowała, czy chce być cmokana w dłoń, czy nie. Ja natomiast uważam, że zmuszanie mnie do tego rytuału jest, owszem, poniżające, ale... dla mnie.

a po co całować w usta, szyję czy piersi?

"no ja już nie mogę_23"-a ty swojego mezczyzne tez czasem calujesz w reke?Jezeli tak-to spoko.Tak jak napisalem wyzej. Natomiast-zadna facetka mi nie bedzie mowila czy sugerowala zebym ja ja calowal w reke.To ja.JA o tym decyduje czy mam na to ochote.A ze nie mam.Wiec tego nie robie.

Gość pytanie do fajansiarza
do fajansiarza!!!!!!!!!!!! o jakie całowanie ci chodzi a. takie drętwe na powitanie kogoś b. takie uczuciowe pomiędzy kochankami/sympatiami

Gość fajansiarz
Jakaś zażyła znajomość - wiadomo - wtedy całowanie pasuje, nie tylko ręki. Ale byłem ciekawy podejścia do takiego kurtuazyjnego całowania - czy jeszcze uchodzi, czy nie.

Ręka a Pierś to dwie różne sprawy, kobiety dziś są bardziej zdecydowane, oczekują stanowczości, siły a nie szacunku. Oczywiście nie wszystkie, ale wiele z nich.

Gość pytanie do fajansiarza
raczej nie, nawet jeśli to przyszła teściowa

Gość daj na mszę
jakąś babunię ukochaną możesz tak pocałować to jej się przypomną stare dobre czasy:) poza tym NIE