Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka!!

potulny misiek czy niegrzeczny chlopiec

Polecane posty

ludzie, niestety, nie wpisują się dokładnie w typy i stereotypy :D ale z przedstawionych powyżej wolę spokojnego i ułożonego ;)

Gość dlaczego masz wybierać?
"wolalabym mimo wszystko zostac z jednym" - czy masz jakiś wybór? nic o tym nie pisałaś.....

Gość wrocławianka!!
nie no .... moze w pytaniu faktycznie sugeruje odpowiedz, aczkolwiek osobiscie wcale nie uwazam zeby niegrzeczny facet byl dobra opcja na dluzsza mete. Pytajac o zwiazek mam na mysli powazny zwiazek taki jak malzenstwo. Wiem, ze ludzie sa rozni i kazdy ma inny gust, zastanawiam sie co preferuja dziewczyny. Czy cenia bardziej spokojnego, czulego aczkolwiek nudnego i uleglego faceta? Czy interesujacego i szalonego, aczkolwiek niepewnego? A moze zaden z typow nie spelnia ich oczekiwan?

Gość Bella marynarza
Ja tez mam niegrzecznego chlopca.. jest kochany,szanuje moje zdanie,robi prezenty,mowi czule slowka,nie wstydzi sie okazywac uczuc wobec mnie przy naszych znajomych, nie jest wybuchowy (chyba, że do innych, kiedyś)..umie zawalczyc jak mu na kims;) zwłaszcza ukochanej lub na czyms zalezy:) Pomysłowy odwazny:) No ten dziki sex:D to jest to:)

Gość wrocławianka!!
no ktos tam sugerowal zebym se znalazla takiego i takiego...i wtedy bede zadowolona kazdy z nich ma atrakcyjne cechy ale kazdy tez ma wady... Sa dosc ekstremalni. Czy moga dac szczescie? Czy lepiej szukac faceta ktory jest gdzies pomiedzy?

Najlepiej szukać takiego pomiędzy-ale to by był chyba ideał a czy takich jest wielu?Ja mam niegrzecznego-niby zawsze takiego chciałam a narzekam. Bab się chyba nie zrozumie:)bo z drugiej strony z miśkiem nie wytrzymałabym nawet pół roku-nie ma takiej opcji!

Gość wrocławianka!!
a czy uwazacie ze sens ma taka opcja ze w domu misiek a rozrywek i emocji nalezy se dostarczac we wlasnym zakresie?

"Pytajac o zwiazek mam na mysli powazny zwiazek taki jak malzenstwo" - ta odpowiedź sugeruje, że albo już jesteś wypalona albo niczego ważnego jeszcze nie przeżyłaś. Większość ludzi myśli o tzw normalnej przyszłości (dom, rodzina). Ale to się odbywa tylko gdzieś na marginesie ich codziennego życia. Każdy marzy o pięknej miłości i to jest najważniejsze. I najpierw musisz taką miłość spotkać (żadne zimne kalkulacje nie mają tu znaczenia). Jeżeli już spotkasz taką miłość (odwzajemnioną!!!) to oczywiście będzie równoznaczne z tym, że to jest "takie na całe życie". I wtedy być może zechcesz ten związek sformalizować. Chyba, że już Cię zmęczyły te poszukiwania "prawdziwej miłości", wpuściłaś się w lata i boisz się, że na starość zostaniesz sama. To jest dosyć skrajne postawienie sprawy ale tak odebrałem Twoje pytania odnośnie Twoich "rozterek". Przecież to nie jest tak, że kochasz dwóch tak skrajnie różnych facetów (oczywiście w Tobie zakochanych) i obaj są równie ważni dla Ciebie a Ty musisz któregoś z nich wybrać.

Gość wrocławianka!!
ale przede mna nie ma zadnego konkretnego wyboru... kiedys kochalam wielka szalona miloscia faceta ktory byl taki niegrzeczny,charyzmatyczny, pewny siebie, robilam dla niego wszystko, uwazalam na kazde slowo, podziwialam, wielbilam....ale tak sie nie dalo zyc potem stwierdzilam ze chcialabym byc z kims (i tak sie w moim zyciu zdarzylo) kto jest kochany, dobry, przy kim nie musze sie stresowac, nie musze udawac kogos lepszego niz jestem, kogos spokojnego, na kogo mozna liczyc....i co okazalo sie ze to tez nie wypala, ze czuje sie sfrustrowana, znudzona, i pozwalam sobie na zbyt wiele... wiec ani to ani to nie jest dla mnie dobre:(

"ani to ani to nie jest dla mnie dobre" - szukaj dalej; do skutku!!!! I nie zastanawiaj się czy powinien byc miśkiem czy tygryskiem. Kiedy będziesz wiedziała już, że TO JEST TO nie będzie to miało żadnego znaczenia!!!!

Gość ni pies ni wydra
"Najlepiej szukać takiego pomiędzy"

Gość ni pies ni wydra
"czy uwazacie ze sens ma taka opcja ze w domu misiek a rozrywek i emocji nalezy se dostarczac we wlasnym zakresie" - jeżeli masz SE dostarczać "czegoś" SAMA to po co ci jakiś MEBEL w domu?

Gość gry i zabawy
niegrzeczny chłopiec zdecydowanie

niegrzeczny w lozku, umiarkowany na codzien a potulny jak potrzebna kasa itp

Gość wrocławianka!!
nie no to jest oczywiste ze nie wybieramy tego w ktorym sie zakochujemy...i gdy juz nasz cos strzeli to nie robimy analiz jego osobowosci tylko po prostu kochamy...ale jak uczucie troche ;przygasa to nagle okazuje ze ze z takimi a takimi cechami zyc sie nie da....

Gość bollybolly
glupie baby

"nagle okazuje ze ze z takimi a takimi cechami zyc sie nie da...." - i szukamy innych CECH? To nie z CECHAMI się żyje!!!

Gość Wroc26
Ja bylem zbyt miskowaty, spokojny. Kobitka sie wielu latach mna znudzila i podejrzewam, ze poszla szukac emocji. Teraz sam nie wiem, czy powinienem poznawac nowa, bo bedac miskiem w dluzszym czasie to samo sie powtorzy. Najlepsza opcja wydaje sie byc bardziej niegrzecznym ale.. kurde jak takim byc nie badac w srodku takim... ciezko zmienic siebie w takim wielu. Nawet chyba nie powinno. Ale widmo kolejnych, atrakcyjnych kobiet ktore sie nudza mna mnie przeraza.

Gość wakingup
tez jestem ciekawa....ja bym chciala oczywiscie ideala po srodku

Ja mam niegrzecznego chłopca, z tendencją do potulnego miśka. Potrafi być zwariowany ale jak przesadza to daje mu do zrozumienia, że czas na miśka. Nie jest ideałem ale jakoś sobie radzimy ;)

Gość to go zdradz z niegrzecznym, b
o jak to jest misiek, to nie bedzie mial wyjscia i i tak Ci wybaczy, bo jego nit niebedzie chcial ;)

zapewne wiekszosc kobiet które chcą " niegrzecznego chłopca " są nudne i dlatego takich wybierają . normalny facet i normalna kobieta potrafią wszystko w miare wyposrodkowac a na kafe mozna przeczytac ze istnieją tylko sieroty i niegrzecznyi chłopcy i nic pozatym :O

Gość bolimnieucho
normalny to misio czy ten po srodku wedlug ciebie

Gość Thorgerda
Coś pomiędzy. Ale nie ma chyba takich ideałów ;)