Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica to ja

165 cm - ile cm w udach by nosic krótkie spodenki

Polecane posty

Gość diablica to ja

ile wy macie najwiecej centymetrów przy których nogi wyglądaja dobrze w krótkich spodenkach

Gość joanananaa
Boshee zakladam krotkie spodenki, ktore sa w moim rozmiarze i chodze! Skoro zostaly uszyte spodenki na moj rozmiar to znaczy, ze mam prawo w nich chodzic. Nie jestem szczupla, ale lekko przy kosci i ubieram sie tak jak chce. Oczywiscie nie chodze w bluzkach odslaniajacych pepek, ale jesli jest goraco to zakladam spodniczke albo krotkie spodenki a innym nic do tego.

Gość diablica to ja
ale ja sie oschudzam

Gość ja mam 175 cm wzrostu
i 54 cm w udzie, 35 w łydce, proste, lekko umięśnione, jędrne nogi - a więc teoretycznie ok, ale nie chodzę w krótkich spodenkach, bo mam rozstępy. tak więc jeśli Twoje nogi są estetyczne (gładkie, lekko opalone), wkładaj krótkie gacie i śmigaj ile wlezie :)

Gość diablica to ja
własnie ale Ty masz 175 cm wzrostu a ja 165 wiec teoretycznie powinnam mieć mniej a czemu pytam? Bo noszę rozmiar 46 i usiłuje sobie ustalic cel odchudzania odchudzam sie dopiero miesiac

nie, to ciężko jest określić tak na sucho, to zależy od budowy nóg, całej sylwetki itd. a ile masz teraz w udzie? powodzenia w odchudzaniu, pamiętaj o sporcie :)

nie mysl o tym na razie, tyle ci powiem! wszystko od budowy zależy.. możesz nigdy nie osiągnąć jakiegos tam uwidzianego wymiaru.. bo tak masz i już.

ja mam tyle wzrostu co ty i mam 48 w udzie i 35 w lydkach!

Gość diablica to ja
mam 68 cm w udzie

na moje rozstępy stosowałam już różne specyfiki, ale pomocna okazała się dopiero maść od domokrążcy. Wyciskałam ją z jego pokrytej serem tuby aż do braku tchu :classic_cool:

Gość joanananaa
Krotkie spodenki zaklada sie, jak jest cieplo. Za bardzo przejmujecie sie opinia innych.

Gość diablica to ja
muszę się jakoś sexy ubrać bo po niedzieli ojciec wystawia mnie na licytacji do burdelu pana Ibrahima Burcu z Munchen i zamierza wołać minimum 400 ojro lub golfa I po dzwonie.

Gość diablica to ja
ale ja jestem wręcz otyła niestety teraz akich spodenek nie ubiore

Gość joanananaa
Podszywacz, jestes z Munechen?

Gość joanananaa
orientujesz się po ile tam chodzą wyruchane we wszystkie dziury polki, które się nigdy nie depilowały? załatwisz mi coś na wakacje? pllllizzzz