Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającasię

Jakie kobiety lubią faceci w wieku ok 20 lat..?

Polecane posty

Gość zastanawiającasię

Jakie kobiety lubią faceci w wieku ok 20 lat..? jestem z natury cholernie nieśmiała. Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Nie wiem o czym z nimi rozmawiac. Zawsze wydawało mi się, że dziewczyna własnie taka powinna byc- skromna i delikatna. Ale ostatnio przezyłam zawód miłosny. poznałam chłopaka, naprawdę uwierzyłam ze coś może z tego byc i porażka. Chyba mu się po prostu znudziłam. I tu moje pytanie... czy faceci naprawdę lubią pewne siebie, pewne swego kobiety..? takie które wiedzą do czego dążą, same się wpraszają i zapraszają na spotkania..? czy o to wlaśnie chodzi... ?

Gość w wieku 20 lat to chca seksu

Gość najdziwniejszy
ile facetow, tyle gustow pewnie wybralas sobie jakiegos chlopca z adhd bo szybko wpadl w oko, to nie dziw sie ze przy cichej dziewczynie mu sie nudzilo :D ale nie martw sie, rozni sa ludzie, tylko tych spokojnych trudniej wypatrzyc :p

Gość zastanawiającasię
Tiaaa no własnie, czyli jednak te pewne siebie, bo nie chce im się bawic z "cnotkami" ;/

'czy faceci naprawdę lubią pewne siebie, pewne swego kobiety..? takie które wiedzą do czego dążą, same się wpraszają i zapraszają na spotkania..?' a jeśli tak to co? przecież się dla nich nie będziesz zmieniać, prawda? poczekaj trochę, spotkasz tego jedynego,spokojnie;)

Gość zastanawiającasię
Zalezy mi na tym chłopaku. Kurde on naprawdę zachowuje się jakby miał ADHD... ;) czyli co pewnosc siebie, bezkompromisowosc , bezczelnosc i do przodu.. ;> Jak radzicie..? Jestem zdecydowana go zdobyc. na początku czułam magie , potem wszystko powoli gasło.

Gość zastanawiającasię
Dodam, że nie chcę sie zmieniac. Chce go czyms zaskoczyc.

Gość mam tyle lat co Ty
i ostatnio przezylam to samo:( tylko ze chlopak wprost mi napisal ze jestem taka i taka:( a przezylam to troche bo zaczelam mu ufac a rzadko sie to zdarza u mnie...

Gość postaram się byc kulturalna
najbardziej podobają im się kobiety o nazwisku "jotpeg"

Gość vgtyus
starsze :p

Gość to wam wyjdzie tylko na dobre
nie wiem jak mozna zdobywac faceta, przeciez w zwiazku nie chodzi o uwiazanie jak jakieś zwierze, trofeum :/ musi byc partnerstwo, i to sie poznaje juz na pierwszej randce..

Gość zastanawiającasię
A "mój" książe jest ideałem kiedy sie przypadkowo spotykamy, potem przez kilka dni do mnie pisze, a potem sie najwyraźniej nudzi i cisza do nastepnego przypadkowego spotkania. Blędne koło. Nie miałam odwagi zaproponowac otwarcie spotkania, pomimo, ze on cos przebakiwał tez nigdy wprost tego nie zrobił. teraz znowu jestesmy na etapie ciszy. Mam tego dosc. Kurde zalezy mi na nim. Dzialac..? Napisac wprost ze chce sie z nim zobaczyc...??? Doradzcie. PROSZĘ.

Gość doradca życiowy
tak dzialac, co masz do stracenia?

Gość najdziwniejszy
skad wiedzialem... :D nie martw sie, z wiekiem zaczyna sie dostrzegac i szukac innych rzeczy

Gość zastanawiającasię
Boje się,że wyjdę na natręta. ostatnie kilka dni przeleżałam z dołem w łózku płacząc. dzisiaj cos we mnie pękło. Nie chcę tak życ. Nie chcę się tak tym wszystkim przejmowac, wszystkiego brac do siebie.

Gość facet jest od dzialania

Gość doradca źyciowy
test :D

Gość zastanawiającasię
Tak to prawda, zę facet jest od działania. Cholera całe zycie w to uporczywie wierzyłam, czekałam jak głupia i wszystko się rozsypywało zanim się zaczęło.

Gość zastanawiającasię
Niebieskooki a czy będzie kulturalnym napisanie, że wpadam do niego po moje kolczyki, które ostatnio mi zakosił ..? ;>

Gość zastanawiającasię
Hihi ostatnio kiedy się widzielismy na imprezie zdjął mi żeby zobaczyc i tak zostało... ;) rany jak ja za nim tęsknię. Kurde ale tak bardzo się boje wyjsc na natręta..ehhhh

Gość zastanawiającasię
i weź tu zrozum facetów... Cholera zastanawiam się co to wszystko znaczy... Odzywa się, nie odzywa, odzywa , nie odzywa.Wiem, ze zaraz napiszecie,że jak facetowi zalezy to zrobi wszystko. Tylko, że on jest troszeczkę inny. Szalony, zwariowany, ale też skryty. Mam wrażenie że znudziło się mu to wszystko, ze oczekuje czegoś nowego. Dopoki mielismy mnostwo tematow do rozmowy ( na samym poczatku) to potrafilismy ze soba gadac nawet do 4 nad ranem. Potem przyszła ciiisza. Potem po spotkaniu znowu on zaczal i tak w kolko. Ja nie mam sily , a zalezy mi cholernie. To jest dla mnie takie trudne. mam taki charakter, ze strasznie sie wszystkim przejmuje i bardzo szybko się zrażam. Obiecałam sobie, ze to koniec , ze nie odezwe się. Ale teraz przychodzi refleksja ze moze trzeba wziac sprawy w swoje rece.Nie umiem tego tu opisac slowami, ale kiedy z nim jestem, to naprawde czuje magie i czuje ze to nie jest wymuszone z jego strony.... Ajajaja mam nadzieje, ze ktos odpisze głupiutkiej malolacie bez doświadczenia ;)