Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina523

Prosze o porade. Co sodzicie o tej sukience???

Polecane posty

Gość Ewelina523
ale zescie mnie pocieszyly:( i co ja mam teraz zrobic skoro slub za niecale 2 miesiace. Wydawala mi sie bardzo ladna i tak sadzilam do dzis a tu takie kometarze

jest za prosta :( jak dla mnie wygląda jak zwykłe prześcieradło, wystarczyła by mała aplikacja na dekolcie lub talii i była by idealna :) ale nie sugeruj się innymi to twoje wesele :)

Gość Ewelina523
musle ze pod biustem dodam cos srebrnego jakies aplikacje moze byc? albo jakas tasiemke z kokartka?nie chce zeby wygladala na przescieradlo:(

Ewelino skoro kupiłaś sukienke tzn że Ci się podoba i jeśli Ty bedziesz się czuła w niej atrakcyjnie to inni też będą Cię tak postrzegać. Bo o wiele bardziej wartościowa jest zadowolnoa,pewna siebie dziewczyna która wie że ładnie wygląda w sukience, niż zrzędliwa panna która ma na sobie niewiadomo jak wytworną suknię i puszy się z tego powodu. Bo to nie szata zdobi człowieka. A poza tym klasyka jest zawsze modna i sukienka w swojej prostocie jest naprawę ładna. W końcu mała czarna zawsze jest w modzie? DLACZEGO. Bo jest prosta elegancka i piękna tak jak sukienka którą pokazałaś na zdjęciu

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
ally-20 - ale porównanie do małej czarnej :O weź ty się nie wypowiadaj nawet bo pojęcia nie masz

chodziło mi, że sukienka w topiku jest ładna i klasyczna. ZE PROSTOTA JEST ZAWSZE W MODZIE pani hahahahaha i że lepiej za prosta niż za bardzo wycekinowana. Nie wiem czemu wy wszystkie chcecie z własnego ślubu zrobić odpust. WSZĘDZIE ŚWIECIDEŁKA

A ja myslę, że jest ok, fryzura również dobrze dopasowana. Nie każdy lubi wyglądać jak choinka :P Jeśli Ty się w niej dobrze czujesz to nie powinnaś myśleć o tym co myślą inni:) Naprawdę nie wygląda ona jak prześcieradło:)

Gość radzaca
Sukienka bardzo ładna... bardzo elegancka i klasyczna, wiec nie przejmuj sie opiniami innych - masz ładna figure i bardzo ładnie w niej wygladasz :) do niej proponowalabym welon i kwiatka we wlosy, bez zadnych swiecidelek .... natomiast mozesz zaszalec z jakims kolorowym bukietem slubnym nie daj sobie wmowic przez kogos ze sukienka jest brzydka bo jest ladna i elegancka.... minela moda na choinki pozdrawiam

mnie sie bardzo podoba, dodanie czegokolwiek zepsuje ją

Gość i kolejna ....
radzaca-ale to jest forum i każdy swoje zdanie będzie wypowiadał chyba o to autorka prosiła co nie?

Gość Bezsensu ozmowa
tu na forum. Autorka sama prosi o zdanie a potem rozczarowana że nie ma oklasków tylko są opinie mieszane. Jak już jakiś negatyw się pojawi to reszta naskakuje , że "jak tak można." Nie zachowujcie się jak dzieci bo każdy ma prawo do własnego zdania. Jak dla nie ta sukienka to nic szczególnego za bardzo ascetyczna , nie ma naprawdę nic co mogłoby mi się w niej podobać. A teraz wyzwijcie mnie proszę bardzo, że niby się nie znam i nie mam gustu ale lata mi wasza opinia. Moje zdanie jest takie. Za bezami nie przepadam ani za choinkowością ale dla co niektórych dodanie jakichkolwiek ozdób choćby w minimalnej ilości już wiąże się z "kaszaną, wiochą i bazarem". Szkoda słów, nerwów i czasu na przegadywanie się. Pozdrawiam

Gość Bezsensu rozmowa *
miało być

Chociaż nie wiem jak bardzo by się człowiek starał i tak wszystkim nie dogodzi. Na weselu zawsze znajdą się Ci co będzie im się podobać i tacy co skrytykują. Najważniejsze żeby być w zgodzie ze sobą i dobrze się ze sobą czuć.

Gość efwaefewfwfe
nie wyglądasz zgrabnie w tej sukni , ja szlam do slubu z wagą 70 kilo/165 i w mojej sukni wyglądałam jak osa , a Ty gdzie masz talie? za duzo tych marszczen, suknia wyglada jak przescieradło

Gość powiem jedno
suknia prosta, ale piękna, z odpowiednio dobranymi dodatkami zrobi wrażenie. Ale daruj sobie diadem:o wygląda tandetnie i nie pasuje do twojej sukni!

Gość Ewelina523
oszty szmato sama pewnie wygadasz jak by ktos nawiesil na ciebie przescieradlo. Mnie sie podoba moja suknia dodam tylko pare dodatkow i bedzie ok Setnefer19 dziekuje za mila wypowiedz oczywiscie suknia ktora pokazalas jest sliczna tylko ja juz na zmiany to mam za pozno. Moze mnie miasto nie wysmieje jak w niej wyjde jak to stwierdzila szmata. a jesli chodzi o mija figure to nie jestem zbyt zadowolona ale nikt nie jest idealny. waze 56 kg i mam 166cm i wlasnie zamierzam sie odchudzac... dzieki wszystkim za odpwiedzi, szczere:) i pozdrawiam wszystkie panny mlode:)