Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia252

inteligentny kierowca

Polecane posty

Gość gonia252

Jechałam dzisiaj rano zaparkować samochód przyznaje, że trudno mi wtedy racjonalnie myśleć Jadąc samochodem zapomniałam się i wpadłam w rów więc dzwonie do chłopaka i mówię mu jaka sytuacja on Ok. za moment będę, przyjechał i pomógł mi pojechałam dalej na nieszczęście więc jadę, zauważyłam że auto ledwo się ruszało, nie przyśpieszało, szarpało, wystraszyłam się i znowu zadzwoniłam powiedział ok. zaraz będę on stwierdził że auto jest sprawne tylko mam nie jeździć na zaciągniętym hamulcu ręcznym, moja inteligencja może czasami przytłoczyć innych :) ok. ale najlepsze było na stacji wszystkie miejsca wolna więc parkuje i facet tir na mnie trąbi ja wychodzę z samochodu i pukam po głowie aby go uświadomić że jest kretynem on do mnie patrz jak parkujesz a ja debilu byłam pierwsza na to on mi ty tępa strzało myślę sobie co za idiota i dzwonie do chłopaka, co się dzieje, on się pyta czy wszystko zrobiła dobrze i że jeśli nadal mnie będzie obrażać to mam zadzwonić a więc kontynuuje kłótnie z nerwowym kierowcą mówię mu aby się tak nie pykał bo się wykończy i zastanawiam się o co mu chodzi no tak skąd mogłam zauważyć duży napis TIR Pewnie sobie myślicie co za idiotka hehe ale naprawdę czasami jak wsiadam za kierownice to mój mózg się wykańcza