Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz-27

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość tomasz-27

Mam poważny problem. Nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy nie spotykałem się z żadną ani nawet nie pocałowałem. Nie jestem gejem, mieszkam w mieście stołecznym. Zaczynam dociekać, co było przyczyną tego stanu rzeczy. Proszę o próbę podpowiedzenia głównie dziewczyny

Gość nie trafiłeś na włąściwą
dlatego tak jest. i na Ciebie przyjdzie pora, nie ma sie co rozczulać.

Gość fenia19
jedz na dyskotekę, zwiedzaj swiat ze znajomymi. Spotkaj sie z kumplami, może zapoznaja cie z jakas dziewczyna.

Gość tomasz-27
koleżanek nie mam żadnych. Ale też jakoś specjalnie się nad sobą nie rozczulam. Po prostu zastanawiam się dlaczego tak jest. Tyle osób w koło miało już dziewczyn conajmniej kilka.

Gość tomasz-27
tylko że ja nie mam też specjalnie kolegów. Jestem raczej takim typem samotnika.

Gość fenia19
a jak juz jakąs poznasz to traktuj ja jak koleżanke, nie badz nachalny, i co najwazniejsze- nie stresuj sie w towarzystwie kobiety!!

Gość nie trafiłeś na włąściwą
ja mam 30 na karku i miałam tylko jednego faceta...

Gość fenia19
hmmm... to usiadz i zastanów sie kogo masz, z kim mógłbyś sie spotkać, z kim odnowić dawne znajomości, może ktoś z pracy? kuzyn? kuzynka? brat? siostra?

Gość tomasz-27
fenia: ty masz 19 a ja 27 lat. To trochę spora różnica wieku

Gość fenia19
a jeśli juz naprawde nie masz znajomych to wejdz na gg, na chat jakis normalny z twojej okolicy albo na fun skan jesli masz telefon w pluzsie i gra gitara:)

Gość tomasz-27
mi chodzi raczej o to, żeby dociec, dlaczego do tak późnego wieku nigdy nikogo nie miałem

Gość fenia19
tylko Ci sie tak wydaje ze to duza róznica wieku... Znam facetów w twoim wieku którzy tez jeszcze sa wolni....

Gość fenia19
czyli chcesz tylko wiedziec dlaczego do 27 roku zycia nie maiłeś dziewczyny?? a chcesz wogóle ten stan rzeczy zmieniC?

Gość fenia19
moze nie miałeś nikogo właśnie przez siedzenie w domu, przez bycie typem samotnika... praca dom spanie praca dom spanie i tak Ci lata minęły... Moze warto to zmienić wkońcu...

Gość tomasz-27
fenia: widzisz, wcale tu nie chodzi o to, że jestem wolny, ale że tak naprawdę nigdy nie miałem w ogóle do czynienia z dziewczynami. Chodzi mi raczej o dowiedzenie się dlaczego do tej pory moje życie wyglądało tak jak wyglądało.

Gość fenia19
patrz wyżej

a dlaczego nigdy zadnej nie zaprosiles nigdzie? probowales jakas kiedys poderwać? zaprosić gdzies?

Gość tomasz-27
studiowałem i teraz pracuję. Nigdy nie zaprosiłem nigdzie żadnej dziewczyny. Nie próbowałem się umawiać.

Tomasz - skoro nigduy nawet nie probowales sie umawiac - to ja w takim wypadku w ogole nie rozumiem Twojego pytania... ono jest zbedne, śmieszne nawet :P (pytanie, nie Ty). Jak mogles miec dziewczyne skoro nic w tym kierunku nie robiles, chlopie? :)

Gość tomasz-27
talk to me: wiesz, wiele osób też specjalnie jakoś nie zabiega o względy, a mają dziewczyny. Jakoś tak im to samo wychodzi.

Ja nie wiem skąd sie wzioleś? Kurcze żadna Ci się nie podobała? Maskra jakaś ja nie wiem albo sobie jaja robisz bo normalnie umre:d

Gość tomasz-27
nie chodzi o to, że mi się żadna nigdy nie podobała, ale jakoś tak nie mam śmiałości, aby nawiązywać takie relacje.

Gość ja piernicze!
Ty sobie sam cały czas odpowiadasz. nie miales dziewczyny bo: jestes typem samotnika i najwidoczniej ciezko ci bylo kogokolwiek poznac, ciągle studiujesz i pracujesz. ale czy na studiach i w pracy nie ma ludzi? chyba nie pracujesz z robotami. zamiast użalac się na kafe, że nigdy się nie całowałeś, weź się w garść bo Ci czas mija! ubierz się jakoś modnie, wyperfumuj, zacznij rozmowe z jakas fajna kolezanka, może wejdz na jakies portale społecznosciowe i poznawaj, poznawaj, umawiaj się, poznawaj. i zmień podejscie, bo zadna kobieta nie bedzie chciała Cie poznac. pozdrawiam.

Gość tomasz-27
może właśnie byłoby mi łatwiej, gdyby jakaś dziewczyna pierwsza zaczęła. Studiowałem tak, ale to było już jakiś czas temu. A w pracy nie mam specjalnie kontaktu z dziewczynami.

Napiszę ci szczerze. Nic nie straciłeś. Kobiety to absolutne dno intelektualno moralne, co już częściowo zdążyłeś zauważyć po ich wypowiedziach.

Gość tomasz-27
sexy lady: nie jestem na pewno typem przystojniaka. Taki średni pod względem urody, ale na pewno nie na samym dnie.