Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz-27

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość tomasz-27
jesteście okropni i sami nie macie powodzenia. Ot, cała prawda o was

dlatego Tomaszu - sam wybierasz kogo sluchasz - kafeterii czy siebie? jesli czujesz, ze chcesz cos zmienic - zrob to.

Gość tomasz-27
i na tym chyba skończymy. Doszliśmy do setki.

Gość mam racje że PZW to jednak
dziwak a offerma i darker za nim. Macie naprawdędurne poglądy :D 🖐️

Lepiej niech sobie znajdzie coś do roboty a nie za dziewczyny się brał w tym wieku.

Gość mam racje że PZW to jednak
to że nie odpowadają rzeczywistości. Jakaś chętna normalna się znajdzie a wtedy tylko trzeba się starać i samemu być normalnym czyli mieć prace, studia, zainteresowania a brak laski wcześniej to mały problem

Gość gościu1988 = prawiczek i
kropka :O 🖐️

"Jakaś chętna normalna się znajdzie a wtedy tylko trzeba się starać" Jakoś ja się starałem i nic nie wychodziło.

Darker --> to było takie wkręcanie kitu, ja też się z tym spotkałem

Gość bo ty lecisz na imprezowe
księzniczki. Przyznaj się :classic_cool: a to nie są normalne dziewczyny które mają już wykształconą osobowość i wiedzą czego chcą. ALe dla was takie to przechodzone pewnie są :classic_cool:

Gość darker nie pieprz
i nie porównuj związku 17 +18 Z 25 + 27 bo to inne wyznaczniki. 27 latek bez pracy - 17 latek nie ma znaczenia

"Ciekawe co mają te dzieciaki 15, 16, 17, 18 lat które juz ze sobą na randki chodzą bo raczej ani pracy ani studiów" Pewnie bogatych rodziców mają.

Gość darker nie pieprz
jak by związki zależały od bogatych rodziców to 95% ludzi było by samotnych :classic_cool:

Gość a on się niby zainteresuje
taką co ma 25 i chce tylko leżeć i pachnieć? :classic_cool: Jak nie chodzi na imprezy to i tak takiej nie pozna

Gość peperonidolce
Tomasz, a co zrobiles, zeby miec dziewczyne??

Gość peperonidolce
offerma - Ty nie chciales kobiety, czy one Ciebie?

Gość to ciekawe co piszecie
ale ilu z tych 20% facetów z waszych studiów było związanych z koleżankami z uczelni? 1? reszta znalazła sobie gdzie indziej i dzieczyn tak samo więc to kiepskie wytłumaczenie że jak sie tam nie udało to się nie uda

Gość facet przegrales zycie
i najlepiej zrobisz bys sie z tym pogodzil niz robil zludne nadzieje. pozatym wiekszosc kobiet to kurewki ktore leca na fajne , cialo , kase jak do miodu wiec predzej czy pozniej by cie i tak zostawila 🖐️

Gość a faceci to lecą na tłuste
brzuchy, wisy do pępka i wykształcenie podstawowe w wieku lat 30 :classic_cool:

Gość ale nie jestesmy tak obludni
jak wy tepe szmaty :D:D

Gość ja kwidać z waszych wypowiedzi
to się tylko obłuda leje 🖐️

Gość ja kwidać z waszych wypowiedzi
w kółko pieprzycie o dziewicach i o tym jak to ruchać nie umiecie :classic_cool:🖐️

Gość do Darker'a
"Racja. Zawsze można się poniżyć do końca i zamieścić ogłoszenie na sympatii czy innym portalu." a próbowałeś się ogłaszać? żeby wygrać trzeba grać :)

Gość tomtomtomtom
Witam W tym roku skończyłem 28 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny , nie byłem w żadnym związku , nie całowałem się. A dlaczego ? Odpowiedź jest prosta. Jestem nieśmiały , nie umiem rozmawiać z kobietami. Nie potrafię zagadać , bo nie wiem co miałbym mówić. Moim ogromnym kompleksem jest to , że jestem chudy - ważę około 65 kg przy wzroście 176 cm. Nie mam szerokich ramion , bicepsów itd. Przez mój wygląd myślę , że kobiety patrzą na mnie jak na jakiegoś obcego , z pogardą albo politowaniem. Nie lubię tej swojej chudości. Jestem też totalnie nietowarzyski , nudzą mnie durne rozmowy o jakiś pierdołach , plotki i w ogóle takie paplanie o niczym. Nie ufam ludziom , prawie każdego traktuję jak wroga , który chce tylko korzyści. A jeśli chodzi o bardziej materialne sprawy to też porażka na całej linii. Dopiero kończę studia , mieszkam z rodzicami itd. Nie będę wymieniał dalej i pogrążał się. Nawet jeśli jakimś cudem udało by mi się nawiązać jakiś kontakt z dziewczyną to obawiam się , że nic tego nie będzie. Boję się , że mój brak obycia z kobietami , brak doświadczenia mnie pogrąży. No bo przecież jak to facet 28 lat , a nigdy nie miał dziewczyny , nie całował się ? To musi być jakiś wyrzutek , brzydal aspołeczny itd. Wiem , że kobiety myślą o takich facetach mniej więcej tak: "To jakaś ciapa , która nawet nie umie sobie znaleźć dziewczyny". Nie wyobrażam sobie jakbym miał pierwszy raz całować się z dziewczyną w tym wieku. Strach przed kompromitacją jest ogromny. A o seksie to nawet nie wspomnę. Nie pomogą tu nawet żadne poradniki. Jeśli nie uda mi się w życiu nikt nie będzie miał do mnie pretensji. Tylko ja sam. Teraz jest mi już wszystko jedno. Choć w głębi duszy jest jeszcze cień nadziei. Czasami myślę , że jakbym tak zniknął w jednej chwili to tylko rodzina zauważyłaby to i nikt więcej. Może pusta karta w przyszłym życiu zostanie inaczej zapisana. Pozdrawiam Tom