Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz-27

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

tomasz - ilu znasz facetow, ktorzy nie kiwneli nawet palcem i mieli dziewczyne? na 100 moze jeden sie taki znajdzie, ktorego jakas odwazna dziewczyna poderwala. ale niestety (dla ciebie) swiat tak jest urzadzony, ze to faceci maja zdobywac

Gość fenia19
tomaszu! daj swoja fotke to Ci pomozemy co w sobie zmienic żeby laski same do ciebie szły:) wyslij mi na e-mail arielka16@op.pl Doradze Ci

Gość tomasz-27
offerma: masz rację, teraz laski same podrywają, nieraz to widziałem. Są wtedy bardziej napalone niż faceci. fenia: ile ty masz lat, 16?

offerma - ok, zeby nie bylo uogolniania, ktorego nie lubie. czesc dziewczyn podrywa, czesc nie. Wg mnie nadal jednak wiekszosc stosuje te 'stare zasady'. Autorze, skoro zauwazyles to samo co oferma, moze powinienies zmienic pytanie na: "Dlaczego dziewczyny mnie nie podrywaja?" - jesli masz zamiar czekac na cos co nie przydazylo Ci sie przez 27 lat Twojego zycia to nie wroze Ci nic dobrego. Chyba, ze jest Ci tak dobrze.

Wiesz generalnie NIE wszytstkie laski są pustymi idiotkami,które nie umieją złożyć zdania podrzędnie złożonego. Na pewno spotkasz jakąś normalną panne. Chyba,że interesuje Cie jakaś solara z tipsami:D

Gość fenia19
mam19 lat

Gość tomasz-27
i interesujesz się sporo starszymi od siebie?

Gość tomasz-27
offerma: wiem, i się nie przejmuję. Tylko zastanawiem się dlaczego jestem inny od innych.

bycie innym wcale nie rowna sie z byciem gorszym, to nic zlego i strasznego - o ile jest Ci z tym dobrze

Gość tomasz-27
teraz to trochę boję się nawiązywać kontakty z dziewczynami, bo jestem zupełnie zielony pod względem tych kontaktów intymnych. Jak myślicie dziewczyna w jakim przedziale wiekowym byłaby dla mnie odpowiednia?

Gość tomasz-27
a poradźcie mi co do przedziału wiekowego.

Jeśli nie chcesz sobie szargać nerwów to radzę ci trzymać się od kobiet z daleka. Ale jak nie wierzysz to najlepiej przekonaj się sam na własnej skórze ile ta pleć jest warta.

Gość tomasz-27
przedział wiekowy

Gość tomasz-27
toście mi poradzili. Musi być dla mnie jakiś przedział wiekowy

Gość tomasz-27
musi być dla mnie jeszcze jakaś szansa. Może właśnie wśród młodszych ode mnie dziewczyn

Gość bzdura_jak_mało_która
Prawiczek i Darker - nie chrzańcie, proszę Was :O Na każdym temacie o podobnej tematyce wylewacie swoją frustrację i nieudolność. To, że nie potraficie zainteresować kobiety, to Wasz problem. Nie zwalajcie tego na 'prawictwo'. Ja mam 22 lata i nie miałabym nic przeciwko niedoświadczonemu facetowi - wszystko jedno, czy w moim wieku, czy w wieku autora. Moim zdaniem - im bardziej doświadczony tym gorzej. I nie uważam, żebym była wyjątkiem. Tomasz - nie przejmuj się wiekiem i nie pytaj o żadne przedziały. Staraj się poznawać dziewczyny (jak nie masz możliwości w realu, to próbuj na czatach/portalach/forach), zastanów się czego w nich szukasz, co jest dla Ciebie ważne. Na pewno znajdzie się nie jedna, której nie będzie przeszkadzał Twój brak doświadczenia (będzie obojętny, albo nawet stanie się atutem). Powodzenia :)

Gość xccxxwsdsws
A PO CO CI DZIEWCZYNA. WYDATKI SIE ZWIĘKSZĄ A ONA I TAK SIĘ PUSCI POTEM

Gość tomasz-27
może powinienem szukać młodszej od siebie. Może bardziej z taką znalazłbym wspólny język. Bo te w moim wieku to już rzeczywiście po przejściach i to nieraz sporych.

Gość tomasz-27
a może właśnie ja bym się jej spodobał. Skąd wiesz? Młodsze często lubią starszych.

Tomasz, a Ty dalej swoje? Napisałam Ci - nie skupiaj się na żadnym przedziale wiekowym! Tak samo jak wśród młodszych mogą być te, które szukają przygód i stabilizacji, tak samo wśród Twoich rówieśnic. Nie ograniczaj więc sobie kręgu poszukiwań, tylko po prostu zacznij poznawać! W końcu znajdzie się taka, z którą się zgrasz.

Gość tomasz-27
ale ja też na razie szukam jakichś tam przygód a nie stabilizacji. Nie chcę od razu się wiązać na stałe.

Darker - Twoich wypowiedzi już się naczytałam, więc nie dziwi mnie charakter tych kierowanych do mnie :) Uciekały po usłyszeniu, że jesteś prawiczkiem? Przykre. A te kobiety wyznawały jakieś wartości w życiu? Może startowałeś do takich, które nie myślały o przyszłości, tylko o dobrej zabawie na chwilę obecną. Wtedy wszystko jest zrozumiałe. Miałeś pecha, że Tobie zależało na czymś innym. Chyba.

Gość tomasz-27
dla mnie to 19-stki i 18-stki coś tak czuję

Gość tomasz-27
a co powiecie na 19-stki i 18-stki.

Gość tomasz-27
jestem interesującym rozmownym choć trochę tajemniczym człowiekiem

Gość jest problem .........
13:00 [zgłoś do usunięcia]offerma "jak pokazują badania opinii publicznej 75% nie chce GMO" jeżeli nie chcą to nie będą kupowali. jakiekolwiek państwowe zakazy i manipulacje są zbędne. firmy nie chcą znakować produktów

tomasz te twopje wypowiedzi jakies dziwne są... powtarzasz sie jak katarynka i zadajesz pytania na poziomie podstawowki, na które w dodatku nie ma odpowiedzi. Chcesz to sluchaj tych tutaj, uwierz im na slowo, ze dla Ciebie kobiety juz nie ma i jestes stracony dla swiata. Chcesz to rusz dupe i zacznij szukac i zrob cos ze swoim zyciem. Albo nie rob nic, nie podejmuj zadnej decyzji, tylko juz nie biadol :D

Gość offerma jestem starym
prawiczkiem :( moze mama zrobi mi loda :classic_cool: