Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaS21

Mój chlopak ma dziwne zachcianki

Polecane posty

Gość MartaS21

Jesteśmy ze sobą juz 3 lata.Od jakiegoś czasu Piotrek zaczał miewać dziwne pomysly-nalega żabym nie zakładała stanika kiedy wychodzimy, ubierała przeswitujące bluzki.Robi mi sporo fotek nago.Niedawno podczas seksu spytał czy podnieciło by mnie jakby pokazał moje fotki kolegom albo umieścił w necie lub zebym sie rozebrała przed kamerka na czacie.Co o tym sadzicie? Też tak macie?

widac nie szanuje twojej prywatnosci mój mi nie kaze zakładac bielizny pod ubranie ale jak jestesmy w domu

zapewne Twój chłopak za dużo siedzi na kafe na erotycznym :P

Gość MartaS21
Ale czy to jest jakieś zboczenie?

niektótych to kreci bo fajna jest taka sesja zdjeciowa z ukochanym..ale....jesli masz do niego pełne zaufanie...

Gość Monicia
Słuchaj jeżeli kręci Cię zdradzanie swojej intymności całemu światu to śmiało się możesz zgodzić. To co robicie razem to tylko i wyłącznie powinno zostać między Wami. Pomyśl czy chciałabyś żeby Twoje koleżanki albo nie daj Boże mama oglądały Cię w internecie nago. To w sumie tak jakbyście wyszli robić to na ulicę. Jak na mój rozum to Twój chłopak ma problem natury psychicznej. Gdyby Cię kochał to skrył by Cię przed całym światem i nie pozwolił by nawet na Twoje wyjście bez stanika. A w takiej sytuacji traktuję Cię jak panią do towarzystwa. Tylko patrzeć jak zacznie Cię wypożyczać kolegom...