Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z papierosem w ustach

bierne palenie w ciąży nie szkodzi

Polecane posty

bierne palenie w ciąży nie szkodzi ciężarnej

przyznajcie sie bez bicia ile z was w ciązy siedziało w towarzystwie palaczy i w zadymionych pomieszczeniach? Mężowie palili rodzice teście?

Gość matka i żona23
przy mnie palili wszyscy mąż teście szwagier non stop narażona na dym i dziecko zdrowe się urodziło

Gość bierna biernie
1. ja kto jeszcze?

Gość maż łoił
mąż palił przy mnie całą ciąże

Gość bierne palenie też szkodzi
Ja jak bym była w ciąży to nie pozwoliłabym nikomu przy mnie palic..

Nie pierd...kumpela miala zatrucie ciazowe przebywajac wsrod palacych.Nie slyszlas,ze bierne szkodzi czy jestes w ciazy czy nie.Po co prowokujesz takimi głupotami jak masz zero pojecia!

jesli najblizsza rodzina pali przy tobie-ciezarnej.......to tobie wspolczuje serdecznie......a oni powinni sie w łeb puknac!

Gość maż łoił
no tak mówisz teraz a jak byś była to nie miałabyś żadnego wpływu na ludzi..........

Gość palacz 9
wkurwiają mnie rozchisteryzowane matki i ciężarne które na widok papierosa dostają szału. Dzieci trzeba chartować bo potem są takie mimozy chodzące

Gość palacz 9
cięzarnej też nic sie nie stanie jak troche dymu powącha spaliny bardziej trują

Hartowac dymem?Puknij sie w leb!Jestem w ciazy i unikam palaczy jak ognia.Na szczescie moj maz jest madry i nie pali.Rodzina przy mnie nie jara ,wiec nie mam problemu.Po knajpach nie chodze,bo nie znosze cuchnac jak popielnica.

Gość palacz 9
a na ulice też nie wychodzisz? bo unikasz spalin? hehe dym mniej szkodzi niż spaliny z aut

Gość palacz 9
najgorsze są te co siedzą po parkach i karmia cycem i zwracaja uwage ,że dym na dziecko leci. Niech w domu dzieciaki karmią a nie na ulicy

Ale nie stoje pod rura samochodu i nie wdycham go ,a siedzac kolo papierosnikow ciezko nie oddychac dymem.Pozatym nie mamy wplywu na spaliny,a na palaczy tak.Wiec nie chrzan,bo pewnie sama jarasz i szukasz usprawiedliwienia.

ja nie mowie o ludziach na zewnatrz....ja mowie o ludziach NAJBLIZSZYCH i O PRZYSZLYCH MATKACH ktore/ktorzy nie potrafia uszanowac nowego zycia........JEST TO NIEODPOWIEDZIALNE ZACHOWANIE!!!

Gość aniak74
ja paliłam przez 10 lat-paczkę dziennie, poroniłam 3 razy w pierwszych 5 tygodniach ciąży, paliłam ! teraz jak się dowiedziałam że znowu jestem w ciąży , od razu rzuciłam , jestem w 13 tygodniu, czuję się super i wiem że moje dziecko nie wdycha tego gó...na. Koleżanka w 7 m-cu nosiła martwe dziecko, a wody płodowe miała czarne! paliła bardzo dużo w ciąży, więc jak ktoś mi powie że fajki nie szkodzą wyśmieje go. Oczywiście ludzi nie zmienimy którzy obok nas palą, mój mąż pali i reszta rodzinki też, to ja wychodzę jak palą, i nie zmuszam ich do rzucenia.

Gość malalalalalala
Jak tylko dowiedzialam sie o ciazy, rzucilam palenie. Nie bylo latwo, ale nie moglam zniesc mysli ze przez moj debilizm moge zaszkodzic dziecku. Zakazalam palic w mieszkaniu, nawet na kawkach ze znajomymi prosze zeby ludzie odchodzili od stolika..:) a teraz sasiad z gory robi remont. Panowie przychodza palic na dziedziniec.. Nie moge im tego zabronic.. Pech chce ze mieskamy na parterze i caly dym laduje u mnie w pokoju.. ;/;/ jaka jestem zla!;/ kilka minut temu znow sie nawdychalam dymu i wkurza mnie to palenie.. ;/;/ odkad nie pale widze jakie to musialo byc denerwujace kiedy ja palilam przy innych;/;/;/;/