Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puszek0093

rude coś ?!!

Polecane posty

tak więc czy ruda dziewczyna ma jakiekolwiek szanse na posiadanie chłopaka...bo mam 17 lat i nigdy nikogo nie miałam sadze ze to przez kolor włosów i piegi...powiem szczerze zadne , ale to zadne nie okazla mi zainteresowania, a wcale nieśmiała nie jestem wiec sadze ze jest jedna przyczyna...

Jesteś dziewczyną więc znajdziesz szybko chłopaka,my faceci mamy znacznie gorzej

powodem jest to , że jestem po prostu brzydka, gdybym miła inny kolor włosów i nie miałabym piegów byłabym przecietna, wiec to tez nie tylko o wlaosy chodzi...ale przede wszystkim;/;/

Gość nierudyamatorrudości
A mnie się najbardziej podobają rude. To dość rzadki kolor włosów. A wiadomo, że to, co jest inne, pociąga bardziej. Dla tego nam, białym, bardziej się podobają "czekoladki" czy "żółte" niz nasze białe kobiety.

Gość Aga ;D
Rude też jest piękne ;] Każdy na swój sposób jest ;] I na pewno nie masz chłopaka z powodu koloru włosów tylko z tego , że nie umiesz siebie zaakceptować ! Głowa do góry ! ;]

Włosy można przefarbować, a piegi rozjaśnić. Sama jestem ruda i w zasadzie od kiedy skończyłam 18 lat nie mogę narzekać na brak zainteresowania. Twój czas też nadejdzie, bądź cierpliwa. A tymczasem, zmień fryzurę, styl ubioru - może pomoże :)