Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A.N.I.A < 3

Co myslicie o zwiazku 14latki i 20latkaa?

Polecane posty

Tak jak powyżej.. Jestesmy ze soba od roku i mu nie zalezy tylko na ..S e x i e..i ie jest głupi Nie wiem co mam o tym myslec:( bardzo go kocham i wiem ,ze on mnie tez :(

Gość mamućka
moze z mama porozmawiaj...

Gość Hela z miasta wojewódzkiego
Dziecko drogie, dobranocka skończyła się dwie godziny temu, a ty jeszcze nie śpisz??? Tylko wymyslasz durne topiki :P

To ja Ci przecież nie dla żartów odpowiadam, że Twój facecik to pedofil i wykorzystuje Twoją naiwność, dziecko.

Gość jeżeli jużżżz
robiliście "to" to jest on pedofilem w świetle prawa i może zostać skazany :O

Czy ty wiesz że za obcowanie z tobą grozi mu wyrok i więźienie.,? Ty chyba cierpisz na brak zajęć ,tak rozumiem są wakacje , zajmij się czymś ciekawym ,wybierz się z mamą na zakupy itp.,

To jesli naprawde tak bardzo sie kochacie to lepiej trzymajcie to w tajemnicy A swoja droga twój facet to chyba chory jest ? Nie wie co mu grozi ? I nawet ze wzgledu na ciebie i twój wiek powinien trzymac sie od ciebie z daleka a nie jeszcze miłosc wyznawac Mam dziecko 13 letnie i chyba bym mu nogi z dupy powyrywała jakbym sie dowiedziała ze juz dorosłego zycia mu sie zachciewa Szok a co na to twoi rodzice ?

Moi rodzice o nim nie wiedza. heh :D On wie co mu grozi ale powiedzial ,ze mnie za mocno Kocha eby mnie zostawic... :(

Gość ale to nie chodzi
czy ma zostawić czy nie, tylko o to, że macie nie współżyć. Jak cię kocha to powinien sie wstrzymać do 15 urodzin :O

moze jeszcze seks z toba uprawia , co ? a co siedzi w głowie 14 latki ? moj syn to nie odchodzi od kompa i szlag mnie trafia jak go widze non stop przy kompie Ale widze ze to mały problem Niech lepiej siedzi i gra niz miałby sie prowadzac z z dziwuchami :D kurcze 14 lat to jeszce DZIECKO !!!!!!

Z tym chłopakiem jest coś nie tak żeby uganiać się i mieszać ci w głowie ., a ty nie masz kolegów w swoim wieku z którym możesz porozmawiać czy spotkać sie?

to mi wyglada na prowokacje bo nie wierze ze 14 latka tak sie zachowuje A moze ja jestem zacofana ? Moj syn ma 13 lat i jak mu mówie o dziewczynach to sie drze ze on ma w głowie co innego (komputer) Siedzi w domu czasem z kolega na pizze wyjdzie a tak to słowa o dziweczynach nie słyszałam a tu 14 latka w zwiazku i to z seksem :(

nie z seksem :P tzn bardzoo rzadko prawie wogole bo on szanuje to ,ze mam 14lat i nie chce ze mna tego robic ani z kim innym i czeka az bede starsza i bede miala z 15/16 lat

a 15 czy 16 lat to dla ciebie odpowiedni wiek na seks ? wiem ze teraz sa inne czasy , wszystko idzie do przodu ale bez przesady Porozmawiaj z rodzicami albo jakąs ciocia zaufana Moze ci przetłumacza ze to troche za wczesnie i warto poczekac :) Dobranoc

ANIA jesteś na pewno śliczną dziewczyną i na pewno masz wiele kolegów i koleżanek w swoim wieku z którymi masz mnóstwo tematów ,a chłopak w wieku 20 lat nie jest dla ciebie , (ty jesteś jeszcze dzieckiem a on według metryki dorosłym facetem )tylko coś z nim nie tak jak się z tobą zadaję ).,

ANIA ja wiem że ci ciężko to z twojej strony podejrzewam że pierwsze takie uczucie ? Taka różnica wieku jakbyś miała powiedzmy 17 lat a on 23 to ok,ale teraz jak dla mnie nie wyobrażam sobie takiego związku.,

Gość autorko nie martw się
zgłosiłem do redakcji właśnie dostałem odpowiedź,jutro ktoś z policji się u ciebie w domu zgłosi i wyjaśnisz sprawę

Gość za 10 lat
pobieżcie się, ale teraz z seksem dajcie spokój