Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trewor

kobiety zrzedza?

Polecane posty

Gość trewor

Czy kobiety, generalnie, zrzedza? Czy tylko moja? Na jaki temat zrzedzicie? Zrzedza Wasze dziewczyny? Prosze szczerze.

Gość Lilly Evangeline+
faceci też z braku sexu zrzędzą :D

Gość trewor
no tak, ale kto ma sile sie pie... caly dzien?

Gość niezazdrośniczka
Wiecie sama ostatnio zadałam sobie to pyt. "czy ja zrzędzę" . Czy zamieniłam się w taką babę .

Gość Może przestanie,gdy
odczuje,że wreszcie usłyszałeś,co ma Ci do powiedzenia.Nie znam Was,ale często tak bywa.

Gość nie-zrzędząca
dobre pytanie, ja akurat nie jestem pod tym wzgledem typowa kobeta bo nie marusze i nie czepiam sie ale co faceci na to: wyobrazcie sobie ze zpotykacie ie z dziewczyna jakies 2,5 miesiaca , jest impreza znajomi a ona: strofuje go jak tylko facet uzyje slówka '"on" lub 'ona" bo przeciez maja imiona! zarzadza, ze wychodzimy, wez reklamówke, schowaj do torby aparat, nie pij więcej, co pijesz? mam nadzieje ze wode? masz pije wode. Ja odlecialam i jestem w ciezkim szoku bo facet rosły jest i bunczyczny, zawsze sie wykłoca i lubi miec swoje zdanie co Wy na to????

Gość trewor
i co? do czego doszlas? czy sadzicie ze to jest generalnie damska cecha czy rzadkosc?

Gość niezazdrośniczka
Ja to mówię raczej o małżeństwie bo takie spotykanie 2 mies. to jest nic , człowiek jest wtedy wolny jak za przeproszeniem "dzika świnia" . Panowie teraz na poważnie jak do was mówić żeby dotarło , a czego w ogóle nie mówić ?

Gość nie-zrzędząca
chyba nic nie mówic raczej tylko wykorzystac swoj urok osobisty zeby nam jedli z reki... moim zdanime takie strofowanie malzenstwie jeszcze ok, chociaz moja mama nie strofuje az tak mojego ojca' ale po 2, 5 miesiacach? jak dla mnie masakra i jestem w szoku' a koles dalej sie z nie spotyka no szlag mnie trafia

Gość trewor
moja laska jest chyba chora jak nie znajdzie sobie jakiegos problemu, zeby moc ponarzekac..

Gość trewor
no moja nie zdradza i nie klamie, narazie ale ciagle cos jej nie pasuje co z tym robic?

dominik1000 Zrzędzą, zdradzają i kłamią, tak ma każda kobieta - haha:-D Zrzędzi większość - prędzej czy później, ale ta cecha dotyczy również mężczyzn. Zdradzają - czy tylko takie kobiety znasz? Kłamią - współczuję.... ładnie to tak wszystkich do jednego worka wrzucać?

Chcialabym sie nauczyc nie zrzedzic, ogolnie jak pietrza sie problemy to robie sie straszna zrzeda, marudze, jeczybule i co tylko. Wiem, ze to nieprzyjemne ale jak tylko zaczne to sie nakrecac i ciezko mi z tym. Czytalam o tym w roznych ksiazkach, wiem jak drazni a jednak nie potrafie wytrzebic z siebie tego nawyku, to straszne.

Gość krycholka
Tak ja zrzędzę, ale dlatego, że mam lenia faceta i nigdy nic mu się nie chce.

Gość czy ktos poleci lektury
poprosze, co czytac by PRZESTAC ZRZEDZIC??????????????????????

Gość taka_jedna_jedyna
tak, ja zrzędzę... i to często... jeśli facet jako mąż i partner nie potrafi, nie chce, zrobi później (stosowne wybierz) rzeczy, jakie powinien zrobić teraz to zrzędzę. panowie mianem zrzędzenia określają nic innego jak upominanie, by wykonali to co do nich należy - wymienić uszczelkę w kranie, bo kapie od miesiąca, pochować swoje rzeczy które leżą poprane i poskładane przez żonę od tygodnia, zetrzeć kurze w pokoju, gdy żona sprząta kuchnie etc dla facetów zwrócenie uwagi by zrobili to co do nich należy jest już zrzędzeniem. Ale jak tu nie zrzędzić, gdy mieli nakarmić dziecko, a tego nie zrobili, umyć dziecko, ale woleli pograć na komputerze. Do autora, zastanów się czy przypadkiem to zrzędzenie, to nic innego jak dopominanie się być zrobił to co do ciebie należy.

Gość aaa kuukuuuuuu
ja też się boję że zacznę być zrzędliwa :( nie wiem czy aby na pewno już tak nie jest....

Gość My ślę
to faceci zrzędzą najbardziej, szczególnie jak mają taki charakter że lubią sobie sami wyszukiwać problemy 🖐️