Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guma_poziomkowa

slodcy faceci - to jest jakies chore

Polecane posty

Gość guma_poziomkowa

To jest chore! Czy faceci powariowali. Poznalam faceta a on pierdolil takie glupoty...ze myslalam ze wysiade. buziaczki, caluski w nosek, milosc, lubie przytulanki, druga polowka pomaranczy to jest jakies chore, do wyrzygania... to ja powinnam mowic takie rzeczy, a nie facet....jak ja mam sie zachowywac przy kims takim? szczena mi opada, zupelnie nie wiem co zrobic, takich facetow jest pelno, oni sie chyba za bardzo przejeli tym ze kobiety potrzebuja komplementow, czulych slowek...i tak gadaja....tylko ze nie maja umiaru, mozna cos milego powiedziec raz na jakis czas, ale facet nie moze tak gadac non stop! Ja zaczynam sie zachowywac jak mezczyzna na takim spotkaniu.

Gość no nieladnie z jego strony
nie pierdol, babie nie dogodzi, mowi komplementy zle, nie mowi- zle, zaraz sie podniosa glosy, ze liczy sie umiar, ale dziwnym trafem dla wiekszosci kobiet umiar=nuda, takze pretensje mozecie miec do siebie :P

Gość guma_poziomkowa
wlasnie umiar to nie nuda... ale jak ja mam sie zachowywac na takim spotkaniu?! bo mi az sie prosi zeby byc zimna, zdystanowana, malo wylewna... musi byc jakas rownowaga

Gość no nieladnie z jego strony
chyba czegos nie rozumiem? Albo gosc Ci pasuje i jestes soba, albo nie, a wtedy po co sie spotykac?

Gość NianiaNiunia
Moze on metroseksualny jest? To z niego pizdeczka, a nie facet. W lozku tez bedzie mowil, zebys mu przysunela pipulenke do peniska, a on pieknie pocaluje w dupenke. :D