Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wardabydzia

Czy laski faktycznie są takie słabe fizycznie

Polecane posty

i jak taki nie ma laski i nie uprawia z nią sexu to może być postrzegany jako jakiś pedał - kurwa, jak ja to przeczytałam, to się we mnie zagotowało normalnie. Jaki ty pusty i bezmózgi jesteś:o Tylko po to zależy ci na związku - żeby mieć, byle mieć, byle ludzie nie gadali, byle móc sobie zaruchać? Jesteś okropny i odrażający, naprawdę, jesteś brzydki, ale w środku:o Niedobrze mi od ciebie:o

chciałabym tylko dodać tak od siebie, że mam 177 cm wzrostu i miałam chyba z 10 razy sytuacje że nie mogłam odkręcić tej pieprzonej nestea!!!!!!!!!! :D ej powaga, nie wiem czy to ja jestem taka słaba czy to oni je tak mocno zakręcają, słuchaj kolego wzrost nie ma tu nic do rzeczy czy kobieta jest silna czy nie, mam koleżanke niższą ode mnie 10 cm a jest sto razy silniejsza ode mnie, więc Ty pewnie tym bardziej jesteś ode mnie silniejszy, nie wiem czy cie to pociesza czy nie ale weź sie tak nie bulwersuj, że kobieta nie da rady sobie nestea odkręcić 😭

przeciez nie jestes brzydki wszystko z twoja twarza jest wpozadku i nie wygladasz na slabelusza ja to dopiero jestem brzydki jak bym pokazal foto to dopiero by mnie wyzwali od pasztetow i jeszcze jestenizszy od ciebie mam 164 cm ortografia nie grzesze i uroda :D :D :D http://BLEBLE.powiedz.to

A jak poznam dziewczynę to napewno nie będę patrzył na jej wygląd, TYLKO na charakter!! Jedynie żeby nie była ode mnie wyższa, nie miała większych stóp i nie była jakoś przesadnie ładna. Najlepiej taka ok 150 cm wzrostu, lekko przy kości Ooo, taka dziewczyna dla mnie byłaby wsam raz!! - heh,to ma być TYLKO?:D:D ale z Ciebie hipokryta parszywy. Jasne,przecież przez bycie z ładną to Ty biedny byś sie tylko kompleksów nabawił :( oh,ależ to straszne :(:( Oświece Cie,nie nabawiłbyś sie więcej kompleksów,bo chyba więcej sie nie da, one już przysłaniają Ci realne myślenie i życie.Ty już jesteś chory,i jeśli to nie prześmiewcza prowokacja to radze Ci udać sie do porządnego specjalisty

Gość wardabydzia
No, w końcu jakiś kolega (bratnai dusza) się pojawił!! :) Oooo i nie trzeba już obrazków wpisywać :D

widzisz,nawet Ble Ble Ci mówi,że jesteś z wyglądu ok. A ja Ci powiem,że tylko z wygladu.

Gość wardabydzia
A co kurwa?? Może mam mieć wysoką laskę z większymi ode mnie stopami (sam mam ledwo rozmiar 40 i wiem że i faceta taka mała stopa to dno, niestety)?? No ok, możemy się nieźle dogadywać i ogólnie być fajnie ale co z sexem? Nie pomyślałyście już jaką GEHENNĘ bym przeżywał kiedy taka wysoka ponad 175 cm laska z dużymi stopami by mnie w łóżku posuwała. Chyba już wolałbym umrzeć niż mieć sex z wysoką!! :(

no tak,to TRAGEDIA :O i nie ważna miłość,ale SEX najważniejszy...poza tym skąd wiesz,co byś przeżywał skoro nigdy tego nie przeżyłeś?? Gadać to sobie można.Zapewniam Cie,że jeślibyście sie kochali,to nie przeżywałbyś GEHENNY ale tak,odrzuć na wstępie wszystkie wysokie dziewczyny,radze Ci jeszcze odrzucić wszystkie inteligentne,bo im nie dorastasz do pięt,no,chociaż w zasadzie nie musze tego radzić,bo one i tak sie na Tobie poznają.

Milky - jezzusicku:o Co ci po głowie łazi:o Zgiń, bo jeszcze wykraczesz i pokaże:o Matko, słabo mi jakoś i mgli:o

taaa,prędzej sie zesra pod biurko niż pokaże :D:D:D wyluzuj,jest :classic_cool: :D poza tym masz wybór -nie otwierać linka z podejrzaną zawartością :classic_cool:

Mimo wszystko nastraszyłaś mnie:o Nie rób tak więcej - to oszołom, może pokazać, a ja jestem taka ciekawska, ze na pewno bym spojrzała, sobie na zgubę. Zresztą, zaczęłam sobie wyobrażać - wyszło coś budyniopodobnego:o

przepraszam :P ja tam nie zaczęłam sobie wyobrażać,nie mam takich zboczonych myśli :D poza tym widziałam gorsze rzeczy niż budyniopodobny fiut ... niestety :O może nie powiem co,żebyś nie żygnęła na ekran monitora :P

Gość Wardabydzia
Fiut faktycznie mały - 15-16 cm w stanie wzwodu czyli średnia krajowa wśród panów po 50-tce :( Teraz co drugi młody facet ma ok 20 cm i taki to może uprawiać sex zarówno z wysoką jak i z niską kobietą!! A logiczne jest, że jak dziewczyna jest wysoka i ma duże stopy, to pochwy też nie może mieć małej. Przeciętna długość pochwy u dziewczyny to też coś ok 15 cm, a szerokość ( fi ) około 4 cm. Ale jak dziewczyna ma 180 cm i rozmiar buta dajmy na to 43, to ten otwór w pochwie jest wiadomo - większy i FI może wymieść nawet i 6 cm!! A mój penis w stanie wzwodu ma tylko 4 cm, więc by był luz czy tak czy inaczej. A że jestem mało inteligentny - w końcu jestem niski więc to również logiczne!!Młody facet (20-30 lat) co ma mniej niż 170 cm NIGDY nie będzie mądry!! Tak to już jest :(

O,kurde,a może on faktycznie teraz ustawia sie do fotki i zbliża komórkę do niepowiem czego :D:classic_cool:..bo coś długo nie odpisuje :classic_cool:łeheheheeeeee,ale jak to sobie teraz wyobraziłam to sie mało nie posikałam ze śmiechu :D:D:D:D:D

hahaahahah,no teraz już centralnie mnie powaliłeś :D:D jak sądze,udany podszywie ;)

Gość wardabydzia
OK, same chciałyście!! Ale z góry uprzedzam, że robię to TYLKO dlatego żeby udowodnić wam jak cienki jest mój penis i że co druga laska o wzroście ponad 170 cm ma otwór w pochwie szerszy od mojego penisa: http://img37.imageshack.us/img37/7268/obraz001ey.jpg

Gość wardabydzia
rucham własną matke :classic_cool:

Gość mam wrażenie, że ktoś
ma tutaj zrytą psyche :O

Gość mam wrażenie, że ktoś
ale myslę, że mała operacja plastyczna twarzy pomogłaby autorowi :) Ja sama mam 171, więc facet musi być chociaż trochę wyższy :)

Gość didudidudidud
boszeeeee to jakis psychol,autentycznie niedojeb.O co ci facet kaman???

ale poco mu operacja on wyglada dobrze jemu raczej by sie przydal jakis psycholog

Gość didudidudidud
Chyba raczej psychiatra