Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randko_wiczka

Ciekawe "okazy" spotkane na Sympatii ...

Polecane posty

Gość randko_wiczka

Od trzech miesięcy jestem na sympatii i byłam już na kilku randkach. Za każdym razem DRAMAT ... Facet 1: 36 lat, doktorat, przystojny, niestety gadał cały czas o sobie, uważał, ze tylko on ma rację, krytykował innych naokoło zaś samego siebie uwazał za wyrocznię i ideał. Uważał tylko jeden sposob postępowania za sluszny - SWÓJ, każdy inny podgląd wyśmiewał i bagatelizował. Facet 2: 33 lata, wymieniliśmy sie wieloma miejami, pisało się nam świetnie, facet był sympatyczny, zapalony podróżnik, niestety na spotkaniu okazło się, że nie ma 178 cm wzrostu jak napisał w profilu, a sporo sporo mniej. Był niższy niż ja, a mam 168 cm. Fotki na Sympatii miał zarąbiste, prawdziwe, niestety w realu wyglądał o wiele niekorzystniej.Po prostu nie spodobał mi się fizycznie, do zakumplowania - ok. po spotkaniu zasypywał mejlami, ale dałam spokój, bo do sex z nim - brrrrrrrr no i ten WZROST -co za kłamczuszek!!! Facet 3: Przyjechał 50 km, żeby mnie zobaczyc. Poszliśmy na kawę. Był przystojny, ale miał tłuste włosy i krzywe zęby. Gdyby nie te włosy i zęby to byłby superanckim ciachem, a tak klops. Po godzinie rozmowy przy kawie nagle wstał od stolika: "Przepraszam na chwilkę" i odszedł do baru. Przy barze zapłacił za kawę, wrócił do stolika i powiedział: "No idziemy?". Hehehe, szybko zakończył spotkanie, widocznie mu nie podpasowałam;) Może to dlatego, że ja mam proste zęby i zawsze wymyte włosy? Facet 4: Obcokrajowiec, ale mieszkający w Polsce. Przystojny, ale miałam wrażenie, że ma coś nie tak z psychiką. Podczas rozmowy niby patrzył się cały czas na mnie, ale tak jakby mimo wszystko jego wzrok był nieobecny. W rozmowie robił rożne dygresje na dziwaczne tematy, zastanawiając się nad jakimis abstrakcyjnymi wątkami, dziwne to było, dla mnie nie do końca normalne, takie przesadne analizowanie. Dla mnie cos było nie tak z jego głową, ale nie wiem co - może nerwica, albo schizofrenia? Qwa, mam dosc. Robie sobie kilka dni wolnego od tego portalu .... Ktos spotkał jakis inny ciekawy okaz na Sympatii?

Gość najdziwniejszy
"Może to dlatego, że ja mam proste zęby i zawsze wymyte włosy?" na pewno dlatego :classic_cool: :D

Gość krakersiki
krzywe zeby dyskwalifikują wg ciebie czlowieka? dla mnie to brudne zeby z kamieniem, przebarwieniami sa gorsze od krzywych

Gość randko_wiczka
same krzywe zeby nie dyskwalifikują człowieka, ale w połączeniu z długimi tłustymi włosami - TAK :)

Gość krakersiki
no chyba ze tak. Z takimi zebami sie urodzil (wazne zeby mial czyste i bez osadów) a tluste wlosy to oznaka ze nie dba o siebie. Nawet przed randka nie mogl sie wymyc? fuuj

Gość najdziwniejszy
te zeby i wlosy wypomnialas i tak tylko dlatego ze on olal, nie? :D

Gość randko_wiczka
wyobraz sobie, że był naprawde przystojny - śniada cera, czarne oczy i włosy, szczupły, wysoki, elegancka szara koszula - MNIAM :) Włosy miał takie dłuższe i wyglądałby bosko seksownie, gdyby opadały mu na czoło i miałby je UMYTE :( Naprawdę to byłoby niezłe ciacho !!!!!

Gość randko_wiczka
najdziwniejszy >>heheh, może i dlatego tak sie czepiam tych wlosow, bo się tak szybko zmył z randki. Ale mam to w dooooopie, SZUKAM DALEJ !!!!:)

Gość zdzichhhh
a ty jestes z wgladu pewnie pasztet skoro po godzinie rozmowy kopnał cie w dupe hahaha

Gość randko_wiczka
wcale nie, jestem szczupła brunetką, czarne oczka, cos w typie Audrey Tautou;P

Ja tam spotkałem swoja byłą,najgorszy koszmar jaki może być,była brzydka,miała paskudny charakter,była dziewicą i taka chciała być do ślubu,a wymagania miała większe niż królowa Anglii,do tego ciągle mnie krytykowała i jak czegoś nie zrobiłem to brała mnie na litośc i wmawiała mi że ja nie kocham i ciągle przeze mnie płacze,spytacie czemu z nią byłem?Po prostu chciałem mieć dziewczynę i sie zakochać na zabój,na szczęścię opamietanie przyszło w porę. Jeszcze przed tem umówiłem sie ze starszą piękna wykształcona dziewczyną na dyskotece,oczywiście nie przyszła,wiec dałem sobie spokój,jedna zapraszała mnie do siebie na imprezę do swojej chaty,miały tam być tylko jej koleżanki,która dziewczyna zaprasza chłopaka na imprezę z internetu?Przecież wymieniliśmy tylko kilka wiadomości,więc po przemysleniu nie poszedłem. Jak na razie mam dość kobiet,zacznę dopiero szukać kobiety jak skącze 35 lat

,,(...) no chyba ze tak. Z takimi zebami sie urodzil (...)" hahaha a ja myślałam, że jak się rodzimy to nie mamy zębów :) Fakt włosy to mógł umyć :)

s2 ,,(...) no chyba ze tak. Z takimi zebami sie urodzil (...)" hahaha a ja myślałam, że jak się rodzimy to nie mamy zębów Fakt włosy to mógł umyć A może mu akurat wodę zakręcili?Ale wtedy to mógł przynajmniej ogolić głowę na łyso

Gość randko_wiczka
pewnie tak, ale przynajmniej będzie fajny topik na kafe, co nie? ;)

randko_wiczka a podasz mi swój nick?Oczywiscie może być na prywatną pocztę,ma pewno spytasz po co,a więc z ciekawości,a nóz bedziesz z mojej okolicy;)

Gość randko_wiczka
pgr>>> to napisz tutaj skąd jestes, ja Ci odpowiem czy blisko, czy daleko;p

randko_wiczka a nie prościej by było jak bym podał ci maila a ty mi swój nick na tego maila?Może inaczej,ile masz lat i z jakiego województwa,ale i tak jestem ciekaw jak wyglądasz

Gość randko_wiczka
Pristine>> a ja to kurna nie?:)

Gość randko_wiczka
offerma>> a gdzie ja pisalam, że liczy się dla mnie tylko charakter? To bzdura kompletna, wygląd jest tak samo wazny jak charakter !

Tyle co kobiet poznalem spotykałem i zawsze coś mi nie odpowiadało, albo z drugiej strony, dramat tak jak piszesz :D

randko_wiczka-no właśnie,wiec podaj mi ten twój nick

Gość a może nie szukaj ciągle
chyba masz za duże wymagania i za duże cisnienie,poza tym jakby był mega z charakteru i wyglądu to by raczej na sympatii nie szukał ,bo zawno zajety by był,średnia krajowa tam prawdopodobnie bywa więc obniż loty albo odpuść

Gość randko_wiczka
problem z tym, że ja nie mam gdzie poznawac nowych osob, bo mam zamkniete grono znajomych. dlatego zalogowałam sie na sympatii. co do sredniej krajowej to sie nie zgadzam, znam bardzo fajna pare ktora tam sie poznala i ani on ani ona nie jest srednia krajową. co do bycia wybredna - tak jestem wybredna, zakochuje sie rzadko, ale jak już - to na ZABÓJ:)

Gość a może nie szukaj ciągle
no to życze powodzenia:0

randko_wiczka-a po mojemu to prowo bo coś wymigujesz sie od moich pytań

Gość randko_wiczka
hehe, a skad jestes/