Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikkakosa

Co zrobic?

Polecane posty

Gość Mikkakosa

Chce namowic dziewczyne na trojkat z drugim facetem. Kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac. Mnie to strasznie rajcuje i ciezko mi juz sie przed tym wzbraniac a co do niej nie jestem pewien.

Gość Mikkakosa
Przeciez nie jestem idiota... czuje, ze to wisi w powietrzu juz od jakiegos czasu, ale jakby zadne z nas nie czuje sie na silach zeby to powiedziec w prost... Wiem, ze zaraz beda bluzgi, ale chce ja zobaczyc z innym

Gość Franciszek Maurer
zrób może pierogi?

Gość Lidiaaa
Idż się leczyć

Gość Mikkakosa
Bede sie leczyl jak zechce... troche tolerancji... Boje sie tylko, ze jesli sie myle to bede calkiem spalony

Gość zdzichhhh
koles ty masz chore fantazje jebnij sie w ten pusty łeb

Gość Mikkakosa
Szlak juz jest lekko przetarty bo kilka lat temu mnie zdradzila, ale wtedy ostro sie poklocilismy i nie chcialbym sie do tego odwolywac... Nie wiem jak zaczac

Gość Mikkakosa
W sumie na trójkąt z naszym owczarkiem niemieckim Helmutem zgodziła się bez wahania, więc sam nie wiem skąd to niezdecydowanie...

Mikkakosa skoro nie wiesz to do tego nie dojrzałeś Jeśli ci się zdaje to do tego nie dojrzałeś. Do takich zabaw trzeba pełnej i bezwarunkowej zgody i przede wszystkim chęci obojga partnerów. Musicie sobie to otwarcie powiedzieć i poważnie przedyskutować. Na razie to twoja fantazja w którą chcesz nie licząc sie z konsekwencjami pchnąć partnerkę. Co świadczy o tym że nie dorosłeś do takich zabaw.

Ludzie trochę wyobraźni. Powiedz jej że miałeś dziwny sen. W tym śnie kochałes się z nią i był też drugi facet który ja posuwał. Dalej już chyba wiesz.