Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AiYoriAoshi

Nowa.

Polecane posty

Nie wiem jakie zwyczaje panują na tym forum, bowiem jestem tu nowa, nie mniej jednak może warto by się przedstawić. Sądząc po wpisach przebywają tu dość zróżnicowani intelektualnie ludzie. W każdym razie - witam wszystkich. Mam zamiar poudzielać się nieco na forum, oby nie za wiele.

Czolem, nie mart sie raczej o intelekt a o przedzial wiekowy i zwiazany z tym poziom inteligencji, ktory czesto siega podlogi.

A jakiż tu jest w takim razie przedział wiekowy? Bo może jestem na górnej granicy. ;) Co do zróżnicowania intelektualnego - sądzę, że doskonale wiesz o co mi chodzi. :-D

ja też dziś do 16, 7h :D czyli jeszcze 6 :D Moi szefowie sie obijają dziś :classic_cool: wszystkim temperatura doskwiera. Więz luz w pochwie, można grać w kulki :D

Mój wyjebał w jakąś delegację , mam spokój, tylko tradycyjnie zadzwoni za 5 szesnasta z pytaniem jak minął dzień [sprawdzi czy siedzę do 16 w robocie] :D

Poprzegladaj, poczytaj ... "powazne" problemy ludzi tutaj jeszcze jakos da sie przlknac, zdarzaja sie powazne sprawy, ale opinie i teorie jakie sie tu rodza sa normalnie ciekawsze od Piotrusia Pana i jego Nibylandii :-) Skoro ludzie pisza "z doswiadczenia" to juz nawet nie chce wiedziec skad to doswiadczenie nabyli, na pewno nie z interakcji z innymi humanoidalnymi. P.S. Jezeli szukasz powaznej tamtyki i powaznych ludzi to polecam alt.pl.psychologia na usenecie.

ha, w poprzedniej robocie też tak miałam :D Skurczybyk jeden, też takie kontrole uskuteczniał :) Teraz jest spokój, wakacyjny okres, mało roboty, można sobie siedzieć i leniuchować.

A jakże ten zdziadziały kafeterianin się zwie? Tak na przyszłość - żebym uważała. ;) Jestem teraz tak przelotem, mieszkanie mi brudem sukcesywnie zarasta, powoli trzeba brać się za sprzątanie. ;)