Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AiYoriAoshi

Nowa.

Polecane posty

Widzisz, nie ma mnie co zachęcać, już jakiś czas widzę jakie cuda tutaj się dzieją. ;) A mimo to - oto jestem. ;)

nowa: i tu pojawia się problem, ponieważ zdaje się, że ten osobnik cierpni na osobowość mnogą, a co najmniej na schizofrenię, więc cieżko powiedzieć, jak on się w danym momencie nazywa :D

Widelec widzę właśnie :D Chyba połączyła nas chójowa robota i wredni szefowie :D Też piję codziennie jedną łomżę :O

Łomża jak Łomża, ja prawie codziennie rzucam się na Warkę albo na Perłę 😭 (a teraz to bym sie Perełki napiła) ... Czy to już alkoholizm?

Perła też jest dobra, podobna w smaku do łomży właśnie :classic_cool: to nie alkoholizm, to umilanie sobie życia :D

Ja nie piję, więc dla mnie wszystko jedno czy Łomża czy co. Wiem - nie nadaję się na kafe, ohhh. ;)

... i tylko scieme wala o pracy jak tu kazda bezrobotna ;-)

Gość gucia1527
Zleciały się dziobaki do tej co intelekt ma nie byle jaki Miło w kupie A jeszce milej być nadzieniem w sandłiczowej grupie

Po pierwsze moglabys uzyc slow "idz sobie" - zadzialalo by tak samo - czyli w ogole, a poza tym dziekuje ze okazujesz mi takie zainteresowanie, niestety jestem zajety a poza tym ordynarne kobiety nei sa w moim typie :-)

I owszem - jestem powaznie niezrownowazony psychicznie, przeciez inaczej bym tu nie zagladal, to chyba logiczne nie prawdaz ;-)