Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koffkosk

co zrobić by schudnać?

Polecane posty

Gość koffkosk

hej, mam pytanie. chciałabym trochę schudnąć- ok 5 kg :) jednak nie chodzi mi o samo pozbycie się kilogramów lecz o fajne wymodelowanie sylwetki. obecnie ważę 50 kg (przy157 cm/ 24 lata). Jest to więc trochę dużo- jednak waga ta jak dla mnie jest stała- taką mam właściwie od gimnazjum :) moja sylwetka to taka kobieta- jabłko- bardzo dużo tłuszczyku mam na brzuchu, w ogóle mam duży brzuch, co się będziemy czarować.- no i mnie mam właściwie wcięcia w talii :( chciałabym także zmniejszyć objętość w udach i coś zrobić z pupą: tam też jest trochę za dużo. Ponadto właśnie na pupie i udach mam głęboką warstwę cellulitu- tego też się chce jakoś pozbyć. chcę zadziałać inwazyjnie: czy mógłby ktoś poradzić wartą świeczki dietę, dobre i skuteczne ćwiczenia oraz sprawdzone ujędrniające czy antycellulitowe kosmeytki lub zabiegi z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

Gość koffkosk
co do talii wiem że hula hop może zdziałać cuda, mam ten przyrząd w domu ale za Chiny ludowe nie potrafię nim kręcić, 2- 3 sek. i spada, czy ktoś mógłby mi poradzić jak nauczyć się kręcić hula-hopem :)

Gość szczerzelolita
to zabrzmi nie sensownie i głupio ale tak jak ci sie chce siku stoisz i przechodzich z nogi na noge, a wtym samym momencie bujasz sie robiac kolka

Gość koffkosk
oprócz tego że kręcę biodrami kółka mam jeszcze tupać nogami? tak? na prawdę? nie wiedziałam kurde...

Gość ladaco
kręć biodrami tak jakbyś ruchała na stojąco niewidzialnego chuja

Gość szczerzelolita
nie, nie :) krecac sie w rytm kolka

Gość koffkosk
up :) pomoże ktoś

Gość julka kulka
ponos czerwona herbatka jest oki doki