Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajn ein cfaj zwei

Absolutnie odrzuciłabyś takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość ajn ein cfaj zwei

Który w wieku 25 lat dopiero uczy się budować związek z dziewczyną, bo nigdy wcześniej nie miał dziewczyny. Ale jest szczery, otwarty, dobry i stara się

Gość ddssfggfdfd
JASNE ZE BYM RZUCILA, WOLE TAKICH KURWIARZY CO W WIEKU 25 LAT ZALICZYLI JUZ 5 DZIEWCZYN!!!! ALES TY GLUPIA :D :D :D

Gość wetoja
a dlaczego wg ciebie lepszy jest facet po przejściach,który miał liczne związki,ciupćał itp ?

Gość ajn ein cfaj zwei
Akurat ja jestem tym facetem. Wszyscy mówią, że kobiety chcą tylko doświadczonych...

Gość ajn ein cfaj zwei
Niedoświadczony facet to frajer..., tak jak facet bez pracy, bez prawa jazdy itp

Gość alikosa
a ja lubię takich facetów ,mogę sobie takiego wychować

Gość ajn ein cfaj zwei
Czy akurat mnie można będzie wychować to ja nie wiem, dość uparty jestem... myślisz, że i tak da się mnie wychować?:)

Gość ja tez musze zrzucic
ja bym nie chciala kazdego takiego odrzucalam az w koncu trafilam na dojrzalego i doswiadczonegi idealnego dla mnie pozatym nie zamierzam nikogo wychowywac oczekuje ze facet jest jakis juz uksztaltowany i po tym jaki jest oceniam czy chce z nim byc

Gość ddssfggfdfd
jasne, wiekszosc tych dziwek pewnie chce doswiadczonych. ale sa wartosciowe kobiety, choc coraz mniej ich, ktore wlasnie wolą takich jak Ty, czyli co sie szanowali. ja bym np. chciala wlasnie tylko takiego, nie moglabym byc z kims kto przede mną mial juz jakies tam dziewczyny i sypial z nimi, obrzydza mnie to. ale kazdy ejst inny, kazdy woli co innego :D powodzoanka ci zycze, tylko szukaj porzadnej dziewczyny a nie jakiejs dziwki, pozdrawiam.

E tam. Skoro jest szczery, otwarty i się stara to co ma do tego, że nigdy nie miał dziewczyny? Ja nie odrzuciłabym tego faceta. Badź jego nauczycielką lub budujcie to razem:) życzę szczęścia i nie słuchaj nikogo, że facet bez doświadczenia to frajer. Phi!

Gość alikosa
mam swoje spsoby żeby wychować faceta ;) nawet upartego i zawziętego :)

i wiesz co tu chodzi o wszystko poczawszy od tego ze facet doswiadczony to taki ktory juz dokladnie wie jakiej kobiety chce i jakiego zwiakzu ktory ma juz tematy zwiakzow i funkcjonowania w nich przerobione a skonczywszy na sexie itp. jestem kobieta kotra juz w wielu piecow chleb jadla ii nie zamierzam byc niczyja nanka czy nauczucielka i bawia mnie te teksty o wartosic faceta bo nigdy z zdana nie spal bo nigdy zadnej nie mial wartosci czlowieka poznaje sie po czym innym i taki doswiadczony tez moze byc dobry miec zasady holdowac takim wartosciom jak rodzina

ja też muszę zrzucić Całkowicie się z Tobą zgadzam, ale to tyczy się także kobiet.

Gość ajn ein cfaj zwei
-->ja tez musze zrzucic Czyli co, facet ma prawo być taki niedoświadczony jak ma 14-15 lat a potem już nie? tak? Wg ciebie oczywiście. Rozumiem. Czyli wg ciebie mi się już w ogóle nie należy nic od życia czy powinienem się związać z 17 latką?

Gość ajn ein cfaj zwei
--->donkapatke Heh, mi by nie przeszkadzała kobieta, która jest niedoświadczona ale może dlatego, że ja jestem niedoświadczony. A niektórzy mówią, że niedoświadczeniem nie ma się co przejmować, bo liczy się tu i teraz, spontaniczność, uczucie. Choć fakt faktem , że świadomość bycia niedoświadczonym powoduje, że spontaniczny też nie jestem

czym wecje doswiadczenia czym bardziej partenrzy w zwiakzu cos przezyli dojrzeli prez te swoje doswiadczenia tym lepiej wiedza kogo i czego chca i tym wieksza szansa na szczesliwe udane malzenstwo

Gość ajn ein cfaj zwei
No masz rację , że dopiero próbuję, żeby się dowiedzieć czego chcę a o małżeństwie w ciągu najbliższych 10 lat to raczej nie myślę

Gość ajn ein cfaj zwei
Czyli co, jedyna rada szukać duuuużo młodszej?

ajn ein cfaj zwei ale doswiadczaj sobie zycia kiedy chcesz tylko nie licz ze doswiadczona zyciowo kobieta cie zechce 26 lat to juz duzo a ty dopiero zaczynasz zycie wiele lat minie zanim nauczysz sie funkcjonowania w zwiazku zanim nabierzesz doswiadczenia zanim bedziesz pewny ze tak a nie inna kobieta bedzie twoja zona i oprzesz to nie na zauroczeniu ale na wielu innych przeslankahc podyktowanych doswiadczeniem probowalam z takimi facetami jak ty i tragedia jak dzieic sie zachowywali a ja jesem kobieta i szukam mezczyzny i ktory cos wie o zyciu a jak juz znalazlam to po pol roku wiedzielismy ze wezniemy slub i cieszylam sie ze mozemy budowac dojrzaly zwiazek a nie bawic sie w piaskownicy i dopiero zaczynac badac temat relacji mezczyzna kobieta

oj przepraszam 25 lat

Gość ajn ein cfaj zwei
--->ja tez musze zrzucic Czyli jednym słowem dużo młodsza? Bo raczej w moim wieku będzie doświadczona

ja mam 25 letnia niedoswiadczona kolezanke takze niekoniecznie mlodsza :P

Gość ajn ein cfaj zwei
No tak ale z drugiej strony kobiety do pewnego wieku powinny zdążyć z ciążą, więc może jednak lepiej młodsza. tyle, że młodsza też może nie chcieć dużo starszego a niedoświadczonego...

Gość pseudonnnnnna
Ja o takim marze :D chce takiego chlopaka!

Gość ajn ein cfaj zwei
Młodsze to w ogóle są jakieś niepoważne. Zamiast jakoś tak jasno, albo tak albo tak, albo się spotykać albo nie to chcą tylko, żeby je adorować, robią jakieś fochy...choć to pewnie też zależy od konkretnej dziewczyny

Gość ajn ein cfaj zwei
-->pseudonnnnnna A ile masz lat?

Gość pseudonnnnnna
22 i nie wydaje mi sie zebym byla niepoważna :)

Gość Kolia_34
ja bym takiego wzięła.