Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajn ein cfaj zwei

Absolutnie odrzuciłabyś takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość ajn ein cfaj zwei
--->mam podobnego w "ale i tak poleci" czyli już wiesz, że go rzucisz a teraz rozbudzasz jego uczucia?? no po prostu super!! ja, kiedy widziałem, że nic z tego nie będzie to właśnie bardzo szybko przestawałem się spotykać z dziewczyną, żeby jej nie skrzywdzić..choć niestety i tak już kilka płakało przeze mnie co było dla mnie chyba gorsze niż gdyby mnie jakaś skrzywdziła..choć nie wiem, mnie jeszcze żadna nie skrzywdziła

Gość mam podobnego w
jaki Ty wrażliwy jesteś:) nic mu się nie stanie :)

Gość pseudooooonna
ja tu cos nie rozumię :/

Gość primadonna i belzebub
eh szkoda, za późno sie znalazłeś:P w każdym razie najlepiej powiedz jej od razu ze jestes niedoświadczony, itp, a jak cie oleje ciepłym moczem to zgłoś sie do mnie:D

Gość ajn ein cfaj zwei
może nie a może tylko przez ciebie skoczy...kto wie..:)

Gość ajn ein cfaj zwei
--->pseudooooonna Czego nie rozumiesz? --->primadonna i belzebub Pewnie i tak nie jesteśmy z tego samego miasta

Gość pseudooooonna
Wczesniej pisałeś ,że z żadnana nie byłeś ,a teraz piszesz ,że płakały przec Ciebie :> hmm a może inaczej w ajkim sesnsie z żadną nie byłes :P

Gość ajn ein cfaj zwei
Nie byłem z żadną w tym sensie, że jedynie korespondowałem z dziewczynami lub spotykałem się ale z żadną wcześniejszą niż ta obecna, nie spotkałem się więcej niż dwa razy. Aż dziw, że niektóre już w tak krótkim czasie zdążyły się tak zaangażować, że aż potem płakały no nie?

Gość ajn ein cfaj zwei
No i oczywiście "tego" też z żadną nie robiłem:)

Gość pseudooooonna
To Ty musisz byc naprawde jakiś supermen ,że po dwóch spotkaniach laski już za Toba płakały :P

Gość ajn ein cfaj zwei
Hmm chyba chodzi o tą szczerość ale to jest przez jedne osoby bardzo cenione a przez inne wyśmiewane i uważane ze nieżyciowe

Gość ajn ein cfaj zwei
A z tą właśnie do tej pory jakoś tak szczerzej nie rozmawialiśmy tylko tak ogólnikowo, bo myślałem że tym razem nie będę się zdradzał z tym, że nigdy z nikim nie byłem. Ale zauważyłem, że to mnie blokuje w rozmowie i zacząłem się obawiać, czy przez to (takie rozmowy o niczym) ona nie straci zainteresowania mną. Bo choć ona mówi, że jej się podoba na mnie to nie satysfakcjonuje, wydaje mi się...jakoś nieciekawie, nawet nudno. No i się nie bardzo poznajemy

Gość pseudooooonna
a ta nowa nie chce tego robić ? :D

Gość ajn ein cfaj zwei
"tego" heh my jesteśmy na o wiele wcześniejszym etapie, o "tym" nawet jeszcze nie ma mowy. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ale też właśnie boję się, czy to, że nasza znajomość tak powoli się rozwija jej nie zniechęci. I dlatego chyba jej powiem coś o sobie. Wóz albo przewóz ale przynajmniej nie będzie mnie już męczyła niepewność

Gość pseudooooonna
Według mnie nie powinna starcic zainteresowania ..bo przeciez sie jej podobasz ..przyjamniej ja bym tak zrobila na jej miejscu

Gość pseudooooonna
a to w sumie jest błąchostką ..

Gość ajn ein cfaj zwei
Nie powinna stracić zainteresowania jeśli jej powiem, że wcześniej z żadną nie byłem, tak? W sumie to ja liczę, że to coś pozytywnie odmieni. Nie będę się już tak spinał, kiedy będę wiedział, że ona wie. Bo tak to stresuje mnie, że ona może się po mnie spodziewać większej inicjatywy...w różnych "takich" sprawach:)

Gość primadonna i belzebub
autorze, ja jestem z górnego śląska:D i mówie poważnie, jak ci nie wypali to ja bardzo chetnie cię poznam:-)

Gość pseudooooonna
Oczywiście,że nie! Może ona też nikogo nie miałą ;) i wtedy bedziecie sie wszytkiego razem mogli uczyć :D to dopiero było by fajne :)

Gość ajn ein cfaj zwei
No gdyby ona też nigdy jeszcze nikogo nie miała to byłoby fajnie (już kiedyś na taką trafiłem ale pod innym względem mi niestety nie odpowiadała). Natomiast może jeśli nawet kogoś wcześniej miała to to też ma szanse się udać. Tu wiele zależy od niej

Gość ajn ein cfaj zwei
--->primadonna i belzebub Miło to słyszeć choć przecież tak naprawdę nic poza tym jednym faktem o mnie nie wiesz ani ja o Tobie. A poza tym zgadłem, że dzielą nas setki kilometrów...

Gość pseudooooonna
porozmawiaj z nia szczerze i zobaczysz ze bedzie OK :) Powodzenia :)