Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka22

Dzisiaj prawdziwy mężczyzna MUSI MIEĆ KLASĘ I KASĘ

Polecane posty

Gość Fredka22

Klasa to wiadomo. Wygląd odpowiedni, wysportowana szczupla sylwetka, eleganckie gustowne ubrania. Wygadany i można z nim porozmawiac na każdy temat gdyż jest wykształcony i oczytany. A kasa ? Wiem, że to temat kontrowersyjny zwłaszcza dla frajerów nieudaczników ale ona jest bardzo ważna. Kobieta pojdzie na urlop macierzyński i kto zarobi na utrzymanie domu ? Prawdziwy mezczyzna zarabia na odpowiednim poziomie aby jego rodzinie niczego nie brakowało a wręcz przeciwnie. Ma przynajmniej swoje mieszkanie a najlepiej domek Dba o swoja kobiete, rozpieszcza ja i obdarowywuje prezentami. Jest na każde jej skinienie, Jest ch*jny i nie szczędzi na przyjemności. Jeśli facet chce na prawde atrakcyjną dziewczynę to takie warunki powinien spełniac:-) Wiem, że zaraz zwyzywacie mnie od materialistek ale nic na to nie poradzę że tak to już jest na tym świecie. I nawet wasze obrażanie mnie tego nie zmieni, przykro mi :-p Nie masz kasy, klasy - nie wiąż się z atrakcyjną zadbaną dziewczyną z klasą, poderwij sobie przeciętną albo grubą z BMI większym niż 23. Bo zwyczajnie nie masz warunków do bycia z taką:-)

Gość izolda1982
klasa jest ważna - masz rację, pieniądze też nie są bez znaczenia. ale.. najważniejszy jest człowiek. kasa nie równa się klasa

Gość uoa uoa uoa
Zgadzam sie z toba ze kazda kobieta chcialaby byc z takim facetem.Ja zakochałam sie w biednym studencie, bez kasy i mieszkania, do tego moj maz jest przy kosci. Mimo tego wyszlam za niego i jestem szczesliwa, mimi ze nie przelewa nam sie...Razem sie dorabiamy.Przyznaje jednak ze chwilami mam watpliwosci, chcialabym miec dziecko a nie stac nas.Nie mamy mieskznia, gdybym przestala pracowac nie utrzymalby nas...Mam nadzieje ze z czasem nasza sytuacja finansowa sie poprawi i ze problemy finansowe nie zniszcza tego co nas łączy...

Na pewno się mylisz Wystarczająco Dorosła Dziewczyno. Nie jeden oczytany, elokwentny, błyskotliwy mężczyzna z poczuciem humoru marzy, by z Autorką spędzić mnóstwo czasy na interesujących rozmowach. Cześć!

Gość izolda1982
brak kasy może prowadzić do konfliktów, to przykre. ale nie ma gwarancji że jak ktoś ma kasę to będzie na 100 proc. szczęśliwy

Na pewno się mylisz Wystarczająco Dorosła Dziewczyno. Nie jeden oczytany, elokwentny, błyskotliwy mężczyzna z poczuciem humoru marzy, by z Autorką spędzić mnóstwo czasy na interesujących rozmowach jasne, ze tak.

No masz, jeszcze klatę powinien mieć wyrzeźbioną. Takie chuopy są jak jednorożce - wymarłe, dlatego że nie chodzi się na siłownię z Dostojewskim pod pachą.

Gość izolda1982
Prawiczku bez wiary-twoim zdaniem tylko dziewica może mieć wymagania bo taka co już spała z kimś musi brać co jest. szok

Gość święta prawdaaaa
Sama jestem wykształcona , zarabiam , więc jakiś nieudacznik nie ma u mnie szans . A takich na KAfe jest pełno, dlatego tak się bulwersują hahaha

Gość izolda1982
A co wy dajecie w zamian.. he he Anonim - domyśl się

Prawiczku bez wiary-twoim zdaniem tylko dziewica może mieć wymagania bo taka co już spała z kimś musi brać co jest. szok ja Ci odpowiem. Takie wymagania moze mieć kobieta z klasą. Tobie jej brak:)

Gość święta prawdaaaa
izolda, no moze ty masz tylko cipkę do zaoferowania facetowi, ja mam duzo wiecej. PZDR

Gość degrengolada z polewą
Autorce widać zaszkodziło słońce albo nadmiar kafeterii ;)

I jeszcze powinien mieć oczywiście konto na nk albo fb. :) Hejka Cichy.

Witaj Brum, Nie wiem, czyś jest bóstwem, czy panną śmiertelną! Jeśliś jedną z tych bogiń w niebiesiech udzielną, Tedy zdasz mi się córą wielkiego Kroniona, Z Artemidy kibicią i wzrostem jak ona; A jeśliś jest śmiertelną mieszkanką padołu, Błogosławiony ojciec z twą matką pospołu, Błogosławieni bracia! Jakże im gdzieś rośnie Serce przy tobie! Jak się rozpływa radośnie, Gdy w skocznym korowodzie ujrzą twoją postać! Lecz szczęściu oblubieńca cóż mogłoby sprostać, Jeśli za hojne wiano zawiezie cię do dom? Różnym ja się, przeróżnym napatrzył narodom, A równej nie znam tobie. Cześć i podziw razem! Niegdyś widziałem w Delos, przed żertwiennym głazem Feba, latorośl palmy: jak ty w górę strzela - Bom się i tam zapędził także z ludu wiela W tej tułaczce, gdzie zbieram same łzy i znoje - I stałem w podziwieniu przed nią, jak tu stoję: Ziemia nigdzie też palmy nie wydała takij! Owoż równe zdumienie i podziw jednaki Ima mię, gdy ci objąć ze czcią chcę kolana (dzisiaj kradzione, ale zajęty nieco jestem :-( )

Gość lekcja polskiego
hojny przez h !!

Gość lekcja polskiego
co jest kurwa?

Cichy. :) Chyba muszę pomyśleć poważnie o rewanżu. Prawiczku - ja nawet sobie nie ufam. :D

Gość izolda1982
cala prawdaa, ja pracuję dodrze zarabiam i nie facet do mnie nie dokłada. zawsze miałam facetów z kasą mimo że ich nie szukałam. a skoro uważasz że mam tylko cipkę do zaoferowania to nie znasz życia kobieto. wszystko kręci się wokół kasy i dupy. takie życie. obudź się! nie jesteś zbyt bystra żeby się wypowiadać na tak poważne tematy więc wracaj do gimnazjum

Gość a ja jestem nieudacznikiem
skonczyłem historie i jestem bezrobotny juz od poł roku, nie mogę nigdzie znaleźć pracy. To przekłada się na to,że nie chce mnie tez żadna kobieta :(

Cichy. Chyba muszę pomyśleć poważnie o rewanżu. Też chcesz coś ukraść? Może homery, pyszne i wykwintne? Prawiczku, co chcesz robić z fotką Brum, świntuchu jeden!?

Gość august II mocny
dzisiejszy mężczyzna powinien mieć klasę, kasę i dużo w spodniach, żeby mieć czym wam zapchać gębę, jak zaczynacie za bardzo jazgotać ;)

Gość Fredka22
Zgadzam się z Twoimi słowami. Kasa nie musi równać klasa. Nie mniej jednak wybieram mężczyzn, którzy posiadają obie cechy. Tylko tacy są warci uwagi przez atrakcyjną fajną dziewczynę :-P

Gość uoa uoa uoa
A ja uwazam ze autorka nic zlego nie napisala.Poprostu opisala swoj ideal faceta, z ktorym chcialaby byc. Ja uwazam ze ma takie prawo, a pieniadze szczescia nie daja ale bardzo pomagaja w zyciu.Ona chce stabilizacji i zeby nie musiala liczyc sie z kazdym groszem. Ja moge ją zrozumiec bo sama wiem jak ciezko jest bez pieniedzy...

Gość a ja jestem nieudacznikiem
a jakoś ludzie z mojego rocznika znaleźli prace poza zawodem , całkiem nieźle płatną, tylko ja mam wiecznego pecha. Co z tego ,że byłem jednym z najlepszych na studiach, skoro teraz jestem nikim...mam już dość, całe dnie spędzam w internecie, nawet na kobiecym forum :(