Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka22

Dzisiaj prawdziwy mężczyzna MUSI MIEĆ KLASĘ I KASĘ

Polecane posty

Gość a ja jestem nieudacznikiem
wiesz co, bez urazy-rady ludzi, ktorzy do czegos doszli-tyle,ze wiekszosc z nich nie jest wcale bardziej inteligentna/zaradna etc. Mieli po prostu szczescie, znalezli sie w odpowiednim miejscu i czasie, a teraz chojrakują, to kazdy potrafi. a ci , ktorzy naprawde maja wymagajaca, dobra prace nie siedzą o tej porze na kafe, litości:O

Gość autorko, kobiety maja
Fizyczny Masz racje, ze studia gowno daja, ja zrozumialem to dpiero po studiach, ale i tak nie jest tak zle :)

Ale studia może też nie przeszkadzają w życiu. :D

Gość tomtomtomtom
Właśnie przez takie kobiety jak autorka tematu dla której liczy się tylko kasa i stanowisko nie zamierzam wiązać się z żadną kobietą. Prędzej czy później i tak wyjdzie na , że dla kobiet kasa jest najważniejsza. Dlatego w życiu zamierzam zajmować się trzema rzeczami: pracą , jogą i medytacją.

A Ty sadzisz, ze Ci, ktorzy maja prace musza siedziec w niej od 6 do 22, zal mi Ciebie :) Nie bede z Toba gadal bo Jetes idiota. Moze Jestes oczytany itepe itede, ale nie radzisz sobie z wlasnym zyciem, wszystko zwalasz na pecha. Ciesz sie tym, ze (sam tak o sobie przynajmniej myslisz) Jestes "enteligentny" bo chyba tylko to Ci zostalo.

Gość święta prawdaaaa
"izolda1982" --> skończ kobieto, bo wypowiadasz się, jak dziwka ;) Owszem, mam dużo więcej do zaoferowania mężczyźnie, niż tylko cipkę. Może Twój świat się kręci tylko wokół cipki bo po prostu nic innego nie możesz dać od siebie, i pewnie nawet porozmawiać z Tobą nie ma o czym. Dno.

Ale studia może też nie przeszkadzają w życiu. Jasne, ze nie :) Daja szerokie spojrzenie na wiele spraw :)

Święta prawda - ale przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w życiu liczy się wyłącznie kasa i seks. :D

to chyba tu uwazasz sie za jakąs nieomylna wyrocznię, oby zycie boleśnie nie zweryfikowało twojego mniemania o sobie.

Ja mam o sobie wysokie mniemanie, bo to pomaga w zyciu. Twoje zycie juz gorsze chyba byc nie moze wiec nie martw sie. Poplacz sobie spokojnie w kącie. ;(

Święta prawda - ale przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w życiu liczy się wyłącznie kasa i seks. Jak by kobieta oferowala mi tylko seks nie bylbym z taka :)

swoja droga ciekawe , ile z tych osob , ktore tu przesiaduja ma faktycznie prace, chyba wiekszosc z nich juz myli zycie wirtualne z rzeczywistościa i nawet w necie musza sie kreowac na kogos kim nie sa. Ja przynajmniej mam odwage sie przyznac, ze siedze tu , bo nie mam roboty. A reszta ma na 16 do pracy :D

Jak by kobieta oferowala mi tylko seks nie bylbym z taka A co powinna Ci jeszcze oferować?

Prawik jest jasnowidzem :D on w każdej twarzy dostrzega człowieka :p A jaki to jest "fałszywy mężczyzna"? Pytam informacyjnie, coby się z podróbami nie zadawać aby :classic_cool: Myślałam, że o męskości decydują cechy płciowe, znaczy ich posiadanie (nie rozmiar) ale chyba się mylę :D

Tak masz odwage :D nie rozsmieszaj mnie :)Dobra poczuj sie lepiej. Pracowalem na roli, ale mi traktor chuja urwal i teraz sie tu lansuje. Zadowolony :) ? Mysl sobie, ze wszyscy tutaj sa takimi lamusami jak Ty, poprawi Ci to humor i nastepny dzien Twojej wegetacji moze okazac sie przyjemniejszy :)

NB - możesz się myli8ć. Kura tez posiada jajka a raczej mężczyzną prawdziwym nie jest. :D

Gość święta prawdaaaa
No nie wiem, ja w zyciu i w związku z mężczyzną cenię sobie o wiele więcej niż tylko kasę i seks. A na pewno nie mam do zaoferowania tylko swojej cipki i nic poza tym/

A co powinna Ci jeszcze oferować? Uczucie odwzajemnione, czulosc, wrazliowsc :) powinna byc inteligenta, rozmowna. :) Wiesz gdyby ludzie potrzebowali tylko seksu byli by jak malpy :)

Prawiczku - przyszedł mi do głowy jeszcze jeden argument przeciw. :D Jesteś mi jakby nieznajomy. :D

siedzisz na kafe, nic tego nie zmieni, wiec nie pierdol tu o tym jaki to jestes ustawiony.zreszta oszukuj samego siebie, jak wolisz, tu chyba kazdy jest w tym mistrzem. bogaci, super zawody, wille z basenem, wypasione fury-tylko dlaczego w takim razie całymi dniami na babskim forum? :O Nie musisz odpowiadać,to było raczej stwierdzenie faktu.

Stwierdzasz fakty tylko o sobbie. Calymi dniami na babskim forum siedzisz Ty, ja tu wszedlem z braku zajecia, bo prace wykonuje nieco pozniej. Nie napisalem, ze mam wille z basenem. Mam po prostu normalne zycie, a Ty Jestes zerem, ktory nie potrafi sie usamodzielnic i to jest stwierdzenie faktu :P.

Gość ja tak samo
Moze kokosow nie zarabiam ale mam studia i jestem w stanie sama siebie utrzymac wiec nie musza dawać dupy za kase :D

widze, ze ty sobie poprawiasz humor moim kosztem, ale prosze bardzo, nie przeszkadza mi to. i wybaczcie, ale mam jeszcze dzis rozmowe i chce sie przygotowac. pozdrawiam majacych prace, szukajacych i nieszukających!

Gość ja tak samo
nieudacznik to ciebie rodzice utrzymuja ?

napisałem-utrzymuje sie z korepetycji , ale rodzice tez mi pomagaja, gdy mam gorszy miesiac.

Chyba ja będę bardziej znajoma dla Ciebie, bo w odwrotnym kierunku to jakoś procesu poznawania nie dostrzegam. :D

Gość ja tak samo
to nie tak źle !

No to idz na te rozmowe z nastawieniem, ze masz pecha. Powiedz najlepiej, ze caly czas rodzice na Ciebie "loza", a napewno znajdziesz praca. Ja nie poprawiam sobie humoru Twoim kosztem. To Ty mi poprawiasz humor swoja glupota.