Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka22

Dzisiaj prawdziwy mężczyzna MUSI MIEĆ KLASĘ I KASĘ

Polecane posty

Gość FootballPlayer
piłkarz locho

Gość autorko, kobiety maja
Z tego co opisujesz sprawiasz wrazenie osoby nieelastycznej, bedacej uzalajaca sie istota, ktora stara sie wzbudzic litosc. Oceniam Cie na podstawie Twoich belkotow. Skoro uwazasz prace np. na wozku widl. za hanbe oznacza to brak elastycznosci. Mowiles "bylem najleoszy na roku, a teraz sobie nie radze", to swiadczy o tym, ze zyjesz tym co bylo, a potrafisz tylko biadolic zamiast poszukac pracy, w ktorej by Cie przyjeli. Kiedy do mnie by przyszedl taki czlowiek na rozmiwe, wywalilbym. To sie czuje kiedy czlowiek sam siebie uwaza za nieudacznika.

Gość mrożona kawa
dzisiaj takie czasy że trzeba być elastycznym. ja też jestem po humanistycznych i nie pracuję w zawodzie ale nie narzekam

Bogaty to Ty może i jesteś ale w wyobraźnię. :D A kobietę to raczej na obrazku widziałeś. :D I to z daleka. :D

a probujesz prawik pracy szukac ?

Gość a ja jestem nieudacznikiem
autorko, kobiety maja-szybko oceniasz człowieka, mimo ze go nie znasz, ale cóż.Poza tym wiele sobie dopowiadasz, nigdzie nie napisałem, ze praca na wozku widłowym hanbi.

poza tym skoro jestes taka wspaniała, to co na forum robisz,zamiast teraz pracowac? Pewnie oczywiscie: masz urlop albo l4 masz swoja firme masz na druga zmiane ;)

I dobra furka jeszcze oczywiście. :D Prawiczku - zdjęcia swego nie wyślę. :)

Cześć Kasparovie. :D Furka ze skórzanymi fotelami. :D Koniecznie. :D

Gość FootballPlayer
Gram w klubie w pewnym klubie z naszej polskiej extraklasy (by zachowac absolutna anonimowość nie bede zdradzał klubu) zarabiam miesiecznie (oczywiscie do tego dochodza premie itp) ale mniej wiecej 20tys. ostatnio mój agent powiedzial mi ze interesuje sie mna pewien klub z angielskiej ligi.. jestem jak na polskie realia dosyc bogaty i z konkretnym zawodem.. do tego fajne mlode ciacho ze mnie (mam bardzo wiele 'fanek') kiedy jakas mi sie spodoba fizycznie to po prostu rucham i rzucam bawie sie wami.. gardze wami tak jak mowilem, jesli w koncu trafie na naprawde bogata duchowo kobiete a do tego piekna.. to sie z nia ozenie, bede mial dzieci, bede ja kochal ale poki co.. bawie sie wami szmaty piłka mi to dała, dała mi tą władze.. pianiadze i kobiety

Po pierwsze nie jestem kobieta, po 2 oceniem na podstawie tego co piszesz, a skoro sam siebie nazywasz nieudaczniiem Jestes tak traktowany, nie iwdze powodu bym mial Cie traktowac inaczej, a jesli chodzi o wozek, skoro napisales, ze robisz kurs operatora wozka i to nie jest zart, to pokazujesz, ze nie Jetses z tego szczegolnie zadowolony, a jesli chodzi o prace to wybieram sie do niej kolo 16 :) nie musze tam dlugo siedziec .

cześć brum :D skórzane spoko, ale w lato ugotujesz w nich sobie interes :)

To o świstaku było do piłarza. :D Kasparovie - ja nie mam interesu. :D

Gość kubuś prrrrrr ;)
A co musi miec prawdziwa kobieta z klasą ? ;) ( proponowałbym zacząc od wieku :))

No to gratuluje Ci fajnej pracy, ale juz odpusc sobie jezdzenie po mnie , po i Tobie moze sie kiedys los odmienic... Fury tez nie mam , jezdze komunikacja miejską :/

To jaka jest kobieta z klasa zalezy od kazdego z nas z osobna. Kazdy ma swoje wymagania. Dla mnie liczy sie inteligencja, ambicja, pewna wrazliwosc, dbanie o siebie :), kasa nie jest dla mnie tak wazna, bo do niej mozna dojsc razem :)

Nieudaczniku - przecież żartuje. Tez jeżdżę komunikacją.

Nie jezdze po Tobie, Ty kazda krytyke traktujesz jako atak, a czasem warto posluchac rad ludzi, ktorzy doszli do czegos, ale jak chcesz to jezdzij dalej komunikacja miejska nieudaczniku, zycze milej wegetacji.

Kasprovie - idziesz już? Prawiczku - nie wyśłę Ci swojego zdjęcia nie dlatego, że uważasz, że jesteś przegrany. Nie wyślę ponieważ jestem wyjątkowo szpetna i w trosce o Twoje dobre sny to robię. :)

walcz Prawik, walcz :D brum, można mu zaufać & dowartościowanie gwarantowane :classic_cool:

Gość Fizyczny
Ale jesteście śmieszni, szczególnie faceci, ja mam duży dom dwa samochody, wczasy za granicą i jestem ogólnie szczęśliwy nie mam studiów i ciesze się ze w tym czasie się dorabiałem. teraz pewnie był bym biednym magisterkiem na bezrobociu albo bym ulotki roznosił, za duża konkurencja na rynku, a dzisiaj potrzeba fachowców, nie ledwo kończących studia nierobów i leserów