Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka32

Facet mnie rzuci jak nie usune znamion

Polecane posty

Gość biedronka32

Znacie moze jakas dobra przychodnie w wawie? Jestem szczupla, zadbana dziewczyna.Faceci za mna sie ogladaja na ulicach ale mam tendencje do znamion...Najgorzej jest na plecach, mam kilka ciemnych 0,5 cm znamion,okolo 7 do usuniecia.Moj facet powiedzial ze wolalby abym sobie je usunela bo chcialby abym odslaniala moje plecy.Teraz ich nie odslaniam bo wygladam jak biedronka, mimo ze sa szczuple, zadbane, bez zadnych wypryskow, jedrne od fitnessu ale znamiona mocno sa widoczne. Dodal, ze albo usune albo zastanowai sie nad sensem naszego zwiazku...

Gość no nie bez przesady
jeżeli nie usuniesz on zastanowi się nad sensem Waszego związku? rzuć dziada za przeproszeniem w cholerę

Gość biedronka32
a moze ma racje? nie wyglada to apetycznie .

Gość jejeje....
i Ty chcesz to zrobić dla takiego DUPKA?????????????? Dziewczyno zastanów się!!!!! Jeżeli już to możesz to zrobić tylko i wyłącznie dla siebie samej. Wpisz w googlach "usuwanie znamion warszawa" i wyskoczy ci wiele miejsc. Polecam usuwanie laserem. Troszkę kosztowne ale bardzo szybkie i bezbolesne. A gnoja rzuć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedronka32
Mam zamiar je usunac jesienia bo latem podobno nie jest to wskazane. Powiedzialam mu o tym wczoraj i strasznie sie ucieszyl ze w koncu odkryje plecy...Moze to normalne ze kazdy facet chce miec ladna dziewczyne?

achaaa a jak będziesz miała rozstępy po porodzie, cellulit und nadwagę to też powie adieu? :D a ja Ci nie daj bóg rękę urwie albo ucho odpadnie (już bardziej obrazowo się nie da) to mimo 30 lat zgodnego pożycia (po wcześniejszym OBOWIĄZKOWYM usunięciu znamion) też dostaniesz kopniaka? :D :D a czy przypadkiem ten Adonis nie ma mięśnia piwnego? bo Ty się wydajesz idealna a jeśli on sobie żartował to też w żartach powiedz, że pozycja na pieska, łyżeczkę odpada :D

Gość odp......
jeśli to są wypukłe znamiona takie brodawki to nie dziwie sie facetowi bo wygląda to koszmarnie i dziwie sie ludziom którzy nie usuwaja takich znamion. Dziewczyno nie przeszkadza to tobie. Usun je ale dla SIEBIE nie tylko dla niego

I przy okazji uprawia szantaż. :) To normalne nie jest.

Gość biedronka32
mam plaskie znamiona na plecach , jeden tylko wypukly ale nie jest jakis wielki i nie jest owlosiony jak niektorzy maja, z daleka wyglada jak plaski

Gość odp......
nie porównujcie cellulitu do takich znamion. Ja faceta z brodawkami tez bym nie chciała. Chocby był najprzystojniejszy to takie brodawki są tak ohydne że nie mogłabym sie przemóc

mój facet tez ma takie cósie czekaj zaraz go kijem pogonię :P

Gość jest tylko dla seksu

Gość kxkljckgjxck
a moze tylko chce zebys odslaniala te plecy, moze nie przeszkadzaja mu znamiona tylko sie wkurza ze chdzisz jak obandarzowana, moze dlatego ten szantarz, moze chce zebys sie przelamala i zaczela ubierac cos innego, moze chce pomoc ci pozbyc sie kompleksow

brum właśnie ten prostacki szantaż dźwignął mi ciśnienie :P a biedronka niech sobie robi co chce -> ale dla siebie :)

Gość biedronka32
http://skindoctor.pl/gfx/articles/Naevi-MM/N-00.jpg przesylam was zdjecie z sieci....mam takie pieprzyki jak ten na zdjeciu po srodku plecow....mam 7 takich do usuniecia ,tylko ze moje sa troche ciemniejsze, calkowicie plaskie i okragle w miare

Gość jejeje....
mam nadzieję, że się mylę ale jesteś autorko słodką idiotką, że dajesz sie takiem debilowi. Już wyżej napisałam, że możesz takie rzeczy robić ale tylko dla siebie. No chyba że on to jakiś idealny BÓg bez choćby grama wady.

Gość daj spokoj
tylko dla niego bto robisz!? dla mnie idiotyzm, jesli tobie to przeszkadza to sobie zrob zabieg dla niego nie ma sensu. i nie zdziw sie jak cie za pare lat pogoni jak bedziesz miala celulit badz wysle cie na botoks bo ci zmarszczki wyszly. ciekawe czy on jest taki idealny i bez skazy.

Gość no nie bez przesady
jeżeli naprawdę by Cię kochał nie miałoby to dla niego znaczenia i najważniejsza byłabyś dla niego Ty... Przynajmniej pokazał jaki jest naprawdę. Usuń je jeśli chcesz ale zrób to DLA SIEBIE nie dla tego gnoja.

Gość waranka z komodo
a ja bym tego dziada nie chciała za samo ultimatum które postawił

Gość chinota
wiesz idealny nikt nie jest, a może ten twój men ma krzywy nos albo co innego? Uważam że potraktował cie okropnie i ja bym się zastanawiała co to za facet co z powodu kilku pieprzyków mnie rzuci? Plecy to nie jest część ciała którą się często eksponuje, nawet latem ja nie chodzę często w takich rozebranych bluzeczkach, więc uważam że ten twój facet jest mocno przewrażliwiony i mi byłoby bardzo przykro. Ja mam łuszczycę ktora wygląda dużo brzydziej niż takie znamiona. Mój facet mi pomaga to leczyć, ale nie szantażował mnie że mnie rzuci... chociaż na pewno mu się nie podoba. To co powinnaś zrobić to pójsć do chirurga onkologa żeby się wypowiedział. Weź też pod uwagę że nie zawsze jest wskazane ruszanie tych znamion, czasem lepiej jest je zostawić w spokoju. Jeżeli będziesz się delikatnie opalać to też nie powinno się nic stać. Notabene widziałam ostatnio pannę młodą, wszystko ok, ale patrzę, na plecach wzdłuż olbrzymia szrama, jakby blizna ok 30 cm. No i jak widzisz facet jej nie rzucił, a wzięli ślub. Twój men chyba by nie dał rady z taką.

Gość chinota
biedronka, pozbądź się kompleksów, takie znamiona się zdarzają i to nie jest koniec świata, masz całe ręce i nogi, jesteś ładna atrakcyjna.

Gość biedronka32
Wiem, okropnie sie czuje z tym co powiedzial...Ja sama myslalam o usunieciu ych znamion glownie z przyczyn zdrowotnych. Nie moge ich wystawiac na slonce, zawsze chodze w bluzkach z zakrytymi plecami ,ewentualnie odslaniam przod aby sobie to jakos zrekompensowac...

i skup się na tym co czujesz bo teraz to jest najważniejsze a sprawa wyglądu to tylko Twoja sprawa a jemu nic do tego dupek jeden

Gość biedronka32
Chinota wiem ale jednak przykro mi jak nie moge odslonic plecow np na weselu. Te znamiona sa naprawde widoczne gdyz mam jasna karnacje a one sa ciemnobrazowe. A jeszcze bardziej martwi mnie to ,ze z nich moze rozwinac sie czerniak. Jednak jak widze dla mojego faceta liczy sie tylko wyglad:( Gdyby mi powiedzial, ze lepiej je usunac aby uniknac raka to inaczej bym sie teraz czula ehhh. Zazdroszcze ci faceta ktory cie wspiera...

Rzuc w diabły frajera. Jak już napisali, usun znamiona dla siebie, bo przy wystawieniu na slonce może się pojawic stan zapalny czy cos. Ale najpierw rzuc i znajdz takiego, ktory Cie bedzie chcial całą nawet ze znamionami

Gość biedronka32
przepraszam ale musze isc teraz ...dzieki za wsparcie!!!! wroce wieczorem

Gość chinota
Ja mam dwa znamiona które moją się zrobić czerniakowe, jedno na brodzie a drugie pod łopatką. Ale są bardzo małe, po prostu plamka jak każda inna. Na razie doktór kazał po prostu obserwować. Myślę że to nie jest tak że nie można w ogóle wystawiać na słońce, tylko nie opalać ostro, nie drażnić. Polskie słońce nie jest bardzo ostre jeżeli to nie jest 12:00 w południe. Jeżeli ci przeszkadzają to może sobie usuń niektóre może właśnie te nieczerniakowe bo to chyba jest bezpieczniejsze. Mój dziadek miał mnóstwo znamion na piersi i na plecach. Na piersi sobie wypalał rozgrzanym żelazem (tak, tak!!) na plecach już nie bo sam nie mógł a nikt nie chciał :D ale jednak nie polecam tej metody ;)