Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusia883

plany na wakacje :)

Polecane posty

Witam, Pochwalcie się gdzie wybieracie się na wczasy itp albo gdzie byliscie. Moze trafi sie tak ze ktos bedzie jechal tam gdzie druga osoba moze nawet byc tak ze kilka osob spotka sie, bedzie mieszkac w domku kolo siebie badz w pokoju obok w hotelu czy apartamencie albo namiot obok hehe :). A jak ktos wrocil juz z wakacji to tez piszcie gdzie byliscie bo moze akurat jakas osoba wybiera sie w to samo miejsce i chętnie wyslucha plusow i minusow na dany temat ;) Ja jadę z chłopakiem w nocy z soboty na niedziele nad morze do Kołobrzegu do apartamentu Maritimo na ul.Portowej ;) i będziemy tam do 30 lipca ;) a Wy ?:)

Gość na 2 tygodnie
do włoch w sierpniu;) i festiwale letnie:)

o bylam keidys we wloszech i za rok jak sie uda jade znowu :) a w jakie konkretnie miejsce jedziesz? chodzi mi o miejscowosc :)

do tramparka: no to super :) po powrocie mam andzieje ze sie pochwalisz jak bylo :) zawsze chcialam do chorwacji :) moze kiedys sie uda i tam pojechac z moim :)

Gość na 2 tygodnie
capri, wyspa koło neapolu Trampkara, ile wydajesz na to? myślalam o chorwacji, ale nie mam z kim

ooo capri :) to ja niestety tam nie bylam ;) ja bylam w Rimini i w Rzymie i w San Marino ;) to milego wypoczynku zycze na Capri :D

Gość na 2 tygodnie
mysle, ze bedzie fajnie;) dzięki za życzenia:D niestety mój chłopak sobie teraz pracuje [albo i stety:)], a w sierpniu ma praktyki, więc nici z wyjazdu...a we wrześniu ma poprawki, więc tym bardziej...

Gość na 2 tygodnie
*Trampkarka znaczy się:D

Gość na 2 tygodnie
a wybieracie się moze na off festival? albo moze ktos na woodstock? to jest od lat moje niespełnione marzenie:P...sama nie pojadę, chłopak nie może, znajomi nie są zainteresowani...ech:O

ja nie wybieram sie ani na festiwal ani na woodstock a gdzie ten festiwal jest w ogole?:)

Gość na 2 tygodnie
bo na capri jadę z siorą:P a off festival jest w katowicach :) jadę pod namiot:D:P

Gość pappapap
a za ile ten apartament?

Wydajemy 1450 i lecimy samolotem na 12 dni. Wiem, że to tanio bo jakas tam promocja jest, w Polsce w tamtym roku wydałam 900 wiec mysle ze na zagranice to nie duzo. We wrzesniu jest najtaniej, nawet za 1250 można tam poleciec

Gość na 2 tygodnie
a tak w ogole to nie byłam jeszcze w kołobrzegu. życzę miłej zabawy i dobrej pogody:) i uciekam na obiad:D

Gość na 2 tygodnie
no to super Trampkarka, bardzo dobrze się Wam trafiło:) i pa:D

dziekuje slicznie ;) po powrocie napisze napewno jak bylo i licze ze Wy tez pochwalicie sie jak bylo :) a i faktycznie jak na zagraniczne wczasy to duzo nie placisz do teh Chorwacji :)

Gość pappapap
no

Gość pappapap
to spoko a nie wiesz ile za dobre chca

oj powiem Ci ze nie pamietam :) jutro rano sprawdze bo mam zapisana gdzies ich stronke i wkleje tu link do nich i sobie sprawdzisz oki?:)

Gość taa niedobra pupa
Ja byłam w Karkonoszach tydzień. Miałam obawy, ale upał był nawet dużo mniejszy niż w moim mieście, więc odpoczęłam. Wkurzało mnie tylko że knajpy zamykalli już o 22! Nie wiem nawet czy mieli sklepi całodobowy, znalazłam jeden czynny do północy... I jeszcze ciekawa sytuacja: wynajęłam tani pokój, bo nie potrzebuję luksusów. ale było brudno - krzesło czymś poplamione... I jeszcze inny hit: po pierwszej nocy ktoś puka rano, nie usłyszałam, syn tak, ale nie otworzył... Po chwili ktoś włazi - właścicielka otworzyła sobie sama drzwi i pyta, czy tu ktoś był.... :( Chyba mają obsesję, że każdy kogoś nocuje za darmo... Dla mnie to szok. Ktoś miał podobną sytuację?

Gość uuuuuuuuuppp