Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydzę się

Moi rodzice są fanami Palikota...

Polecane posty

Gość Wstydzę się

Nie znają się zupełnie na polityce, oglądają ciągle TVN, TVN24 i podniecają się zachowaniami Palikota, cytując: 'Kochany Palikot'. Kogo by nie pokazali w tv z Pisu zaraz wyzywają od najgorszych, wyśmiewają ich wypowiedzi. Już nieważne jaką partię się popiera, ale przeraża mnie ta nienawiść i złość względem czegoś na co mnie ma się wpływu i to jeszcze w sytuacjach żałosnych, które teraz mają miejsce a naszej polityce. Dla mnie to jest takie głupie, że się po prostu tym nie interesuję, a oni zachowują się jak jacyś fanatycy, strasznie wkurza mnie to ich otępienie. Reagują na takie żałosne polityczne prowokacje... Wstydzę się za nich.

Gość Pankracy leżący na tacy
jo lepiej niech oglądają tępe seriale i idiotyczne programy których celem jest ogłupianie typu taniec z gwiazdami osobiście nie odpowiada mi sposób wypowiedzi palikota bo zniża się do poziomu ludzi z którymi walczy ale zainteresuj się polityką to też będziesz psioczyć na idiotów w polityce

Gość zablokuj im inne kanały a
zostaw TRWAM

Gość i slusznieeeee
pozdrow rodzicow...! wszystko lepsze od pisowskiego oszolomstwa...!!

Gość Znawca temate
to celowa zagrywka publikatorów - ogłupianie ludzi przy pomocy Palikota i podobnych by odwrócić uwagę od realnych problemów traktują nas jak bezmózgie bydło - tzn. dajemy się tak traktować :(

Palikot jest najlepszy. Odważny facet, mówi to co myśli. A to, że jest trochę kontrowersyjny to inna sprawa.

Gość łubu dupu niech nam
żyje jarek prezes klubu łubu dubu bo go bóg zesłał łuubu dubu i umrzemy za niego łubu dubu :classic_cool:

Gość Znawca temate
Dumają was bez mydła a wy się jeszcze cieszycie... co za społeczeństwo

Gość Zenek de zoo
Palikot to żenada. Współczuję.

Gość milena_____________
no i mają rację, palikot to bardzo inteligentny facet. a co ty niby dzieciaku wiesz...

Gość Palikot jest inteligentnym
człowiekiem , czego sie nie da powiedzic o Nelli Rokicie, Kempie , Szczypinskiej - ech, duzo by wymieniac...

Gość Może i jest inteligentny
...ale przy tym jest uosobieniem cynicznego CHAMSTWA w polityce i "na salonach". Jak ktoś się tym zachwyca tylko dlatego, że nie lubi partii jego przeciwników, to znaczy, że został ogłupiony przez massmedia i to dość tęgo. Politykom zależy byśmy sobie skakali do gardeł. Po to są palikoty. Po to te partie tak na siebie ostro naskakują przed kamerami, chociaż większość ustaw jest uchwalana niemal jednogłośnie. ,,Divide et impera". Pamietajcie o tym. Chcą odwrócić waszą uwagę i to się udaje.

Gość bystra suka
palikot postradał rozumy a za ten cyrk to juz dawno powinien kulke dostac

wolę palikota niż wrednego kaczora, kempę, macierewicza i całą ta bandę kretynów z pis-u! tylko wstyd nam przynoszą! kurwa o wszystko się kłóca! wszędzie widzą spisek i podjudzają! A jarek już tak ładnie udawał że tyle wiary sie nabrało, ale przegrał i tak wybory więc sie wkurwił i teraz wam pokaże prawdziwe oblicze! ps. pozdrów rodziców ode mnie!

zapomniałam o tej cipce niewydymce Szczypińskiej! jak słyszę co ona za brednie gada to mnie kurwica bierze!

Gość bep
ile ty masz dziecko lat??? ładne nam pokolenie rośnie co się nie interesuje polityką. Palikot ma odwagę mówić o rzeczach o których inni politycy się obawiają wspominać. Bo nie wypada. Może nie wszystkie ale wiele poglądów Palikota podzielam. To raczej twoim rodzicom powinno być wstyd za ciebie. Jakby mi takie dziecko rosło co miało by głęboko gdzieś kraj w którym mieszka to wzięłabym i pierdolła raz a porządnie. A za 10 lat będziesz narzekać co się dzieje z tym krajem.

palikot jest zadymiarzem bez kultury, klasy i taktu, a jego najwyższym celem jest jak najczęstsze pokazywanie swojej obleśnej gęby w TV. pogratulować idola.

Ludzie o Palikocie szkoda w ogóle rozmawiać każdy inny człowiek który by się tak zachowywał nie mówiąc o tym że by z partii dawno wyleciał to by w pokoju bez klamek został zamknięty. On się miał zajmować chyba przyjaznym państwem to może by ruszył dupę i zaczął pracować bo na razie to robi cyrk za nasze kurwa jego mać pieniądze. A w urzędach do "jednego okienka" kolejka jak do trzech wcześniej. On chyba się z powołaniem miną bo jako klaun byłby lepszy niż jako polityk. A podejście PO do jego zachowania jest żenujące czyżby bali się stracić bogatego polityka? A może boja się że jak go wyrzucą to zacznie im koło pióra robić? W każdym razie bezradność porażająca.

Gość Palikot to dno
i nie glosowalam na Jarusia. Po prostu ten czlowiek to dla mnie typowy zakompleksiony debil, ktory obrazajac innych liczy na slawe. Dziwie sie ze jest w PO bo to hanba dla tej partii

Gość Może i jest inteligentny
"wolę palikota niż wrednego kaczora, kempę, macierewicza i całą ta bandę kretynów z pis-u! tylko wstyd nam przynoszą!" Obawiam się, że padłeś (padłaś) ofiarą manipulacji telewizyjnej. Nic nie wiesz o tych ludziach, kompletnie nic, a się rzucasz. Wiesz tylko tyle ile pozwolono ci wiedzieć.

Gość Znawca temate
słusznie - wtłaczają nam telewizyjną wizję świata przeżutą papkę, którą łykamy bez gryzienia powtarzamy zasłyszane slogany bez zastanowienia a Palikot to zwykły burak, którego wykreowały media i jego kasa do której garną się politycy

Gość niezdecydowany na
nie rozumiem tych co tak piszą o tym po że to taka partia, sam jestem niezdecydowanym wyborcą ale po tak naprawdę nie rządzi a można to po 3 latach śmiało ocenić a tak naprawdę jak pytałem co po zrobi dla Polski i jakie ma dobre ustawy np. aby zlikwidować ubóstwo i rozwarstwienie społeczne to nikt z ich wyborców nie potrafił mi odpowiedzieć zaś tylko mówili jaki pis jest be i nic poza tym czyli po nie ma nic do zrobienia dla ludzi aby tylko stołki im chodzi więc nie dziwie się że tyle nas niezdecydowanych a co do pis to jak rządzili to przynajmniej można było coś tam usłyszeć o szarym człowieku teraz zaś jak to bogatym jest źle

Polityka nigdy nie była kulturalna i nigdy nie będzie. Tam gdzie jest władza nie będzie kultury bo władza pociąga i nęci. Niestety taka jest prawda, że gdyby Palikot nie mówił w swoim specyficznym języku byłby zignorowany, a tak to ? Każdy wie co mówił. Zresztą on się tylko odpłacił pięknym za nadobne, skoro mówili, że Tusk ma krew na rękach, to on że Kaczyński i dobrze. Gdyby mówił, że' Kaczyński nie jest niewinny, to by nikt o tym teraz nie mówił i jaki byłby pożytek z jego słów?

seesi czyli mówisz że można bluzgać krzyczeć bzdury i obrażać ludzi którzy nie mogą się już bronić? Wybacz ale to jest poniżanie odbiorców.

Gość niezdecydowany na
ale skończcie już te wojenki do wyborców po i napiszcie co ta partia ma do zaoferowania dla biednych, młodych, w administracji, służbie zdrowia, interesie Polski na arenie międzynarodowej i nie chwalcie się z nie ma kryzysu bo ekonomiści powiedzieli zgodnie że to zasługa złotówki bo jak byśmy byli w strefie euro to by była druga Grecja a poza tym mamy już ponad 80 miliardów długu a po swoim podwyżki, na wojsko nic podobnie policja i straż pożarna, jeszcze nie było partii która tak niszczyła by struktury odpowiedzialne za bezpieczeństwo narodu i ja mam to popierać bo Kaczyński jest niski, to trzeba się stuknąć w głowę i to młotem

Gość niezdecydowany na
wszyscy którzy głosowali na po nie potrafili mnie przekonać lub wskazać co dobrego dla zwykłych ludzi ma ta partia w programie ale i tak żadna nie zabierała kasy na wojsko, policję czy straż pożarną, niech lepiej sobie nagród nie dają a wezmą się za poprawę bytu polaków oraz bezpieczeństwo by żyło się lepiej wszystkim

mysliciel999 - PiS zaczął o ruskich trumnach i o krwi na rękach. To też było zagranie poniżej pasa. Ząb za ząb... Zresztą uważam, że Pan Palikot wypowiada opinię wielu ludzi, jest ich reprezentantem. Pierwszą moją myślą po tej katastrofie było to, że nieżyjący prezydent naciskał na wylądowanie, bo już tego próbkę mieliśmy w Gruzji. Co do niszczenia kraju, ja nie widzę żadnych zniszczeń. Nie twierdzę, że polepszyło się diametralnie od czasu objęcia rządów PO, ale się nie pogorszyło i z tego się ciesze. Mamy lepsze kontakty zagraniczne. Próbujemy przynajmniej profesjonalizować wojsko. Nie muszę się bać, że ktoś mi zrobi z kraju państwo wyznaniowe. Polska daje sobie jak na razie rade z kryzysem, gdyby wprowadzała pomysły PiSu bylibyśmy drugą Grecją. Co dobrego dla zwykłych ludzi ma PO w programie? Przeczytaj program. To co dla mnie jest dobre, dla ciebie być nie musi.

Co do poprawy bytu Polaków. To mnie zawsze śmieszyło. Niech się ludzie wezmą do roboty,a nie czekają, aż ktoś im da większą pomoc z MOPSU. Niech politycy zajmą się reformą służby zdrowia, budowaniem dróg i podwyższaniem poziomu edukacji, a nie zapomogami dla ludzi.