Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mążż

Moja przyszła żona nie umie gotować !

Polecane posty

Gość zapłodniona siedemnastka
Zamówcie pizzę, idźcie na gyros, kebab, zapiekanki . . . sa zupki chińskie i sosy spagetti bolognese w słoikach . . .

Gość NianiaNiunia
A moze ona nie chce ci pokazac, ze bedzie kura domowa? Specjalnie broni sie przed tym, uwazajac, ze ja stac na restauracje, ze jest kobieta wyksztalcona i nie da sie zagonic do garow?

Gość szczytem tandety jest
Czemu jej tak bornicie ?? Jakby jakas baba napisala ze jej chlopak nic nie robi w chałupie, nie umie se pralki wlaczyc i zmyc talerzyka to by byl taki pojazd na gościa, że ho ho :D Mój facet też umie wszystko zrobić w domu, łącznie z gotowaniem bo mieszkał parę lat sam, ja zanim sie do niego wprowadzilam mieszkalam z rodzicami, gotowac zbytnio nie umialam ale przynajmniej sie za to bralam i probowalam, jak mi cos nie wyszlo to za drugim razem wyszlo juz lepiej. Jest teraz tyle stronek z przepisami w necie, że wystarczą jedynie dobre chęci !

Gość Przyszły mążż
Ale ja wcale nie chcę mieć w domu kury domowej. Ale póki co, ona nie pracuje, to chyba mogłaby mi trochę chociaż pomóc z tym obiadem. Ja wracam z pracy i muszę gotowac obiad, podczas gdy ona się opala na balkonie.

Gość szczytem tandety jest
"ze ja stac na restauracje," -- skoro nie pracuje to chyba nie ją a autora.

Gość NianiaNiunia
W takim razie gotuj dla siebie i sam zjedz - szczena jej opadnie i na drugi dzien juz ugotuje. Gdy sie zapyta, gdzie jest jej porcja, to zapytaj ja, czy pomagala ci gotowac.

Też nie umiałam gotować gdy wyprowadziłam się od rodziców - zabraniano mi. Zakupiłam ksiąkę "Przysmaki polskiego stołu" - tam opisane jest wszystko jak dla tłuka. Podzielone nawet na rodzaje świąt i uroczystości. "Ludzie, którzy nie mają własnego życia, zawsze muszą wściubiać nos w cudze" - "Cień wiatru". Fermn Romero de Torres.

Ja jak wyjeżdżałam na studia nie umiałam jajecznicy nawet zrobić. Ale chcieć to móc do kurwy nędzy! Ja miałam w domu rodzinnym sprzątaczkę i kucharkę, nie umiałam nic zrobić, i uczyłam się sama na własnych błędach na swoim, bo było mi po prostu wstyd że nie umiem :o Dzwoniłam do mamy i pytałam jak długo się gotuje parówki i czy mam na zimną czy na gorącą wodę je dawać :P Internetu nie miałam wtedy, to musiałam na telefonach i na własnej inwencji polegać, i się dało. Ani pralki ani zmywarki nie umiałam włączyć :o Mieszkając z facetem byłoby mi głupio gdyby on pracował a ja nie, nie robić nic, tylko pachnieć i ładnie wyglądać :o Z moim obecnym mamy podział obowiązków w domu, on robi to czego ja nie lubię, a ja to czego on nie lubi w domu robić :P Do mnie należy pranie, mycie naczyń i podłóg, on się zajmuje odkurzaniem, rozwieszaniem prania, wyrzucaniem śmieci - 3 dni po tym jak zamieszkaliśmy razem sobie ustaliliśmy tak i działa :) A gotuje ten, kto w danym dniu pierwszy wróci z pracy, albo się gotuje na dwa dni.

Przyszły mążż z tego co czytam, to ty zabrales sobie lenia...ale zycze powodzenia

Gość monika942
Przyszły mążż Ile masz lat?

Moja kolezanka np. nie ma mozliwosci gotowania w domu, bo strasznie sie jej rodzina denerwuje jak jej cos nie wyjdzie. Jezdzi uczyc sie do mnie i korzysta z mojej kuchni - dokladnie - dla chcacego.. :)

Gość mychaaaaaaaa
myślałam, że ja jestem leniem ;) A tu wychodzi, że uwijam się prawie jak pszczółka w porównaniu do Twojej narzeczonej. No i pracuję, ale to taki szczegół.

Nie kazda kobieta umie gotowac. Wazne czy chce sie nauczyc? Czy probuje? Ja wychodzac za meza umialam niewiele, ale szukam ciekawych przepisow i trenuje :) Jak narazie tylko 2 obiadki schrzanilam, a jestesmy 2 lata po slubie. Takze mozna sie wszystkiego nauczyc, ale trzeba chciec :) A jesli trafiles na damusie, wokol ktorej trzeba skakac caly czas, to nie bedziesz mial lekko :( Zastanow sie chlopie, Pozdrawiam

Gość Nowy program TV
Twoja żona lub dziewczyna nie potrafi gotować? Spieracie się o to, że nie ma nic na obiad? U nas w programie znany kucharz wszystkiego ją nauczy :-) Do nowego PROGRAMU TV o charakterze kulinarno-rozrywkowym POSZUKUJĘ MŁODYCH MAŁŻEŃSTW LUB PAR z Warszawy i okolic, które chciałyby przeżyć kulinarną przygodę przed kamerą. Zgłoszenia i dodatkowe informacje pod adresem mailowym: monikachobotow@formacjatv.pl