Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waweleki

które sukienki pasują do leginsów ?

Polecane posty

Gość waweleki
Do każdej. btw. Widzę że są tanie ale czy naprawdę nie warto skorzystać z wyprzedaży kupić jakąś fajną kieckę za 40 zł niż te? Pierwsza jest okej (niestety przypuszczam że materiał szmaty). druga ma swój klimat. 3 hmmm nie mam koszmaru ale w sumie za ta cenę nie można się spodziewać nic lepszego. 4 tego błagam cie nie kupuj, z materiałów tego typu jest uszlachetniany len ale nie to. podejdź do trola lub topsecret teraz tam można kupić kiecki od 25 zł (uwaga w sklepie online są zawyżone ceny zazwyczaj jeśli coś kosztuje tam 49 zł jest duża szansa że znajdziesz w sklepie tego ciucha za 29)

Gość lilka146
2,3

Gość zakochanapouszy:)
wszystkie te sukienki sa bynajniej beznadziejne:) takie jest moje zdani i napewnoi nie zakladaj do nich leginsow ja bym wolala isc do him albo resserved kupic cos na przecenie niz takie cos

Gość MidasQueen
Nie znasz się na modzie? Ale świetnie dobrałaś do tych sukienek leginsy 3/4. Ogólnie getry pasują tylko do 1 i 3 (2 jest dość dziecinna, a 4 to jakiś sukienko-płaszcz). Mogę powiedzieć, że czarne lub fioletowe leginsy będą fantastycznie wyglądać z 1, ale do 3 też będą pasować. Nie zepsuj tylko efektu zakładając japonki - świetnie natomiast będą wyglądać baleriny i koturny. Pamiętaj tylko, żebyś sama była przekonana do swojego stroju. Powodzenia ;)

Gość do pani niby Queen
leginsy 3/4 tak? fajne sukienki tak? kobiety czemu wy tak fataklnie ubrane chodzicie najlepiej do tych legisow zaloz adidady wtedy bedzie napewno seksi i modnie a najlepiej to kup sobie sukienke z misiami