Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany whyyyyyyyyyyy

DLACZEGO kobiety leca tak na brunetów???????????????

Polecane posty

Gość KURDELEBELE
Zawsze podobali mi sie bruneci hmmmmmmmmm... Wyszłam za blondyna o niebieskich oczach :O

Gość ta od tych matowych oczu...
Nieważny jaki kolor włosów! ;) Podobają mi się ciemne oczy... takie tajemnicze mmm :P Za niebieskimi nie przepadam, od groma ich jest. A za brunetami nie latam, wolę coś pod bardzo ciemny blond coś pod rudy mm

Gość calineczka z deczka
A moj slubny jest slodkim lysolkiem wiec nie koniecznie brunet hehe

Gość Życiepożyciu_
Nie powiedziałabym...Ja tam lubię i ciemnowłosych, i jasnowłosych, typ Swena z Norwegii jest jak najbardziej mniam, mniam ;)

Gość ciemnowlosybrunecik
no z mojej perspektywy to wiekszosc dziewczyn leci na takich :)

Gość dianaaa23333
ja uwielbiam ciemnych blondynów, nie brunetów absolutnie :D bo sama jestem brunetką,mam oliwkową karnację, piwne oczy ,dlatego mężczyźni tego typu nie są w moim guście

stanowczo jestem za brunetami o brązowych oczach :P tak jak mój obecny... ale mój były jest blondynem :P łee...

a mi się podobają blondyni, mają w sobie jakąś taką chłopięcość, a poza tym zawsze byłam trochę przekorna.Taki blondynek o niebieskich oczach nieźle namieszał w moim zyciu, bo słabość miałam do niego okrutną

Gość sesoscycek
a kobieta musi miec biust od co:D

Gość rudziutki jak szarik
dziewczyny macie racje ja jestem rudy i na mnie kupa dziewczyn leci :D czasami mysle , ze mi bruneci zazdroszczą:D

Tylko blondyni ! Z niebieskimi lub zielonymi patrzałami, jeszcze jak mają takie dłuższe lekko włosy, a nie 3 mm i nosząż erki to ja mam kisiel w majtach :D Ale fakt, wiekszosc woli brunetów

Gość ja tez tak mialam
podobali mi sie bruneci, ciemne oczy, karnacja, przystojni, wysportowani, albo bruneci o niebieskich oczetach:) i co ? od 5 lat mam meza....blondyna:) duzego misia :P:P ma niebieskie oczy, ech, goli sie na lyso prawie, i mam mokro jak go widze wiec.........................zalezy, milosc nie wybiera

Gość dzika paprotka
"kochaj chłopców ale ładnych, nie blondynów, ale czarnych, bo blondyni bałamucą, pokochają i porzucą" ten wierszyk znalazłam w pamiętniku mojej mamy do którego wpisywały się koleżanki z czasów podstawówki...:D osobiście mam słabość również do brunetów i ciemnych oczu.... ahhhh...:D

Gość wisioreczek
czyli z wierszyka wynika , ze brunecik?? mi dziewczyny mowia , ze rudzi najlepsi:D

Gość zxsacascsac
zcszczxcszc

Gość pikuć
najbardziej seksi są ci z zakolami ... pewnie wszyscy wiedza dlaczego?

Nie wiem, ale też lecę na brunetów, koniecznie brązowookich :D:D:D Blond jest taaaaaki bueee. Ale śniada karnacja to niekoniecznie..:) Kiedys czytalam, ze to chodzi o jak największą rożnorodność genów. Ja jestem ciemniejszą blondynką o zielonych oczach i podswiadomie szukam swojej odwrotności. Moze to tak faktycznie działa

Gość akurat kupa
na sniadych brunetów leca tylko kobiety brzydkie i grube, gdyz nie maja wyboru, blondyni i niebieskoocy bruneci nie wezmą byle gowna. Dlatego sniady brunet moze albo ruchac paszteta albo reke, a blondyni przebieraja w najlepszych laseczkach

Nie wiem w ktorym wszechswiecie :D Poza tym, to jest temat o tym, "dlaczego kobiety leca na brunetow" (prawda) a nie "jakie kobiety wybierają paszteciarscy blondyni o wodnistych oczach" :)

Gość akurat kupa
lecą na brunetów ale tylko zielonookich i niebieskookich o jasnej karnacji. Sniady brunet jest kojarzony z arabusem czy romem i jest to najniższa klasa faceta dla kobiety

Ja mam męża bruneta o ciemnej karnacji, myślę ze tacy są ładniejsi z reguły rzadko zdarza się by takowy facet był brzydki, za to ciężko jest spotkać pięknego blondyna..nie wiem czemu ale tak już jest

Gość Poziomkalevel1
Rzeczywiście ...na blondynow z niebieskimi oczami fajnie jest popatrzeć ....i tyle, bo jak być to z brunetem:) moj chlopak to typowy dziki Tatar:p ciemnie, lekko skosne oczy, ciemne wlosy, silny, no i ten ciemny zarost(przeciez zarost u blonyna nie wyglada powaznie!);p ja sama jestem blondynka. Wybieram moje przeciwienstwo

Gość waaaaarrrrrr
Mój mąż: blondyn z loczkami krótko ściętymi, z boskimi bardzo niebieskimi oczami, bardzo wysoki. Mój kochanek" Wysoki brunet, z prostymi długimi czarnymi włosami, też bardzo wysoki, oczy zabójczo szare z ciemną oprawą wokół. Jeden i drugi to ciacho, mają duże powodzenie. Sama mam farbowane włosy na koniakowy kolor pod kolor moich oczu.

Gość blonddi
zdecydowanie brunet maja w sobie to cos

Gość Cycylia
bruneci są po prostu bardziej męscy:D do takiego się przytulić raj:D

Gość spryciaz
oj tam wazne by mial na czym czapke nosic;]

Bruneci? ble :P Szwedzi, Szwedzi, Szwedzi i jeszcze raz Szwedzi 👄

Gość Zoska209
Bruneci sa tacy fajni bo maja statystycznie wiecej testosteronu a jaka babka nie lubi pewnego siebie faceta a nizeli jakiejs cieplej kluchy??