Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrożonaKawka10

Jestem brzydka, gruba, i boję się że nigdy nikt Mnie nie pokocha... ;(

Polecane posty

Gość MrożonaKawka10

Jestem naprawdę brzydką dziewczyną, mam twarz po Ojcu, praktycznie nic nie odziedziczyłam po Mojej mamie. Czyli mam chłopięcą twarz, bardzo małe oczy i usta, za to przeogromny nos, który zajmuje duży obszar mojej twarzy. Przez co wyglądam paskudnie !!! I jeszcze na dodatek jestem gruba, kiedy większość Moich koleżanek to piękne, wysokie i szczupłe dziewczyny, otoczone wianuszkiem mężczyzn. Potrafię zdobywać przyjaźnie, bo chyba jestem dość koleżeńską osobą, jednak nigdy nie byłam z żadnym chłopakiem, choć czułam coś do niektórych, Oni często gdy mówiłam co do Nich czuję odpowiadali: "Mam już dziewczynę", "nie jestem gotowy na związek" itd. Kiedy też to najprawdopodobniej nie była prawda, straciłam poczucie własnej wartości, czasem mam wrażenie że Bóg Mnie moją brzydotą za coś ukarał... Czasem mam ochotę zamknąć się w domu, i nigdy z Niego nie wyjść... ;((

A ile masz lat? Nic się nie bój, wesprzemy Cię tu, pomożemy, staniesz się piękna! Ja też mam dużo kompleksów ale grunt to rozmawiać o tym i poznawać nowych znajomych w realu. Wszystko z czasem się zmienia.