Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i gdzie to zrobiłaś

W jakim wieku zapaliłaś pierwszego papierosa?

Polecane posty

gdzies kolo 17lat, pamietam ze jak wracalam do domu to wcieralam sobie trawe w rece zeby nie bylo czuc bo znaljomi moi tak robili :D dobre stare czasy

A co do powodu. Ja zaczęłam bo chciałam spróbować, zresztą z każdą używką tak miałam. Bo chciałam. Nie uzależniłam się, popalam tak mniej więcej raz na miesiąc na jakiejś większej imprezie, tak to mnie nie kusi.

Gość gatitka
A jeśli ja powiem, że nigdy to zostanę pewnie uznana z wariatkę? ;D (mam 22 lata) Nie kreciły mnie nigdy zabawy "trezba wszystkiego w życiu spróbować" i nigdy mnie nie ciekawił smak szlugi.

a ja sie wciagnelam :o zycie w stresie itd ale mam zamiar rzucic tylko nie wiem kiedy 😭 chociaz lubie palic ale chce to zrobic dla zdrowia, bo pamietam ze jak zaczelam na silownie chodzic to rzucialm na jakis czas i czulam roznice, zwlaszcza z rana czlowiek jakis taki bardziej ozywiony, a teraz znowu pale :o

Gość gatitka
kasiuniaaczekoladaa , sosssssss - wow, myślalam, że tylko ja zostałam "bez doświadczeń" :). Nie potrzebne mi są papierosy do szcześcia.

Znam dużo osób, które nie próbowały. Grunt to się nie zmuszać do niczego;)

Gość nowa fala
nie pamietam,ale bylam b. młodziutka ;o

chyba najmniej bo 7 lat :D wszystko jakos szybko zaczynalam ( to akurat o czym teraz pomysleliscie NIE ! ) :))

Gość calibra4x4
5klasa podstawowki radomskie bez filtra i don pedro to byly moje pierwsze papierosy :D

z 6 lat miała, ukradłam matce, pociagnelam raz i zlapal mnie kaszel :O Potem zaczęłam w wieku 16 lat, a nałogowo zaczęłam palić rok później:P

Gość a ja mam 25 lat ... i
i nigdy nie paliłam, mało tego nigdy nie byłam pijana :) ale za to mam 2 inne nałogi słodycze (nie jestem grubasem :P ) i sex :P Lubię słodkie wino i malibu :)

Gość fudżi malaja
15/16 i aż las się zapalił od peta ;p gasiłam adidasem z koleżanką, a potem zwiałyśmy żeby nie było na nas bo się dymu trochę zrobiło i nie lubię palić :O

Gość a ja lubie burze
15 lat zapaliłam go z koleżanką przed dyskoteką szkolną... poszłyśmy do lasu i tam odbyła się moja inicjacja papierosowa później nie paliłam kilka lat i pewnego dnia na imprezie jakiejś znowu zapaliłam, później popalałam od czasu do czasu, ale teraz nie palę w ogóle i nie zamierzam już nigdy mieć papierosa w ustach