Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juras33445

Prezerwatywy+przerywany=niemozliwosć zajścia w ciąże?

Polecane posty

Gość juras33445

Witam wszystkich. Czy jeżeli kocham się ze swoją kobietą w prezerwatywach durex extra safe i nie dochodze w niej i prezerwatywa nie została uszkodzona, to czy jest mozliwość zajscia w ciąze? A jeżeli tak to czy jest duza szansa zajścia w nia? Pozdrawiam!

Gość juras33445
Czyli nie do konca pewne :D A dlaczego uważasz ze akurat 98%?:P

Gość gwiazdeczka002
Ja tak kochałam sie z moim byłym prezerwatywa +stosunek przerywany,i te gumki durex tylko ze classic i wszystko jest dobrze;) Tylko ze ja zawsze podczas dni nieplodnych;)))Pozdrawiam:))

Gość nie ma 100% metody
znam taka co wpadla po tabl anty i gumce (uzywane na raz)

Gość też ciekawa tematu
czy stosunek z prezerwatywą +do srodka + dni płodne jest bardzo ryzykowny?

Gość niestety jest

Gość ktos22
A mi się wdyaje ze stosunek z prezerwatywa + przerywany gwarantuje ze się nie wpadło. Oczywiscie jezeli ktoś jest obeznany w temacie i przed rozpoczęciem nie wkłada np palców z nasieniem które towarzyszyło stosunkowi powiedzmy 1 godzine temu. Także kiedy prezerwatywa sie zsunie lub peknie jest prawdopodobienstwo, lecz przy calej prezerwatywie i ostroznym(bez bezposredniego kontaktu narzadow plciowych) seksie zaplodnienei nie jest mozliwe i nie straszcie tu drogie dziewczyny autora tematu bo to sie mija z celem. Czy Wy bylybyscie zadowolone gdyby ktos Was straszył w Waszym temacie?

Przecież prezerwatywa to zabezpieczenie jak każde inne - polega na uchronieniu przed ciążą. A jak wiemy w ciążę zachodzi się w dni płodne, a więc to wtedy głównie prezerwatywa ma spełniać swoje zadanie. I moim zdaniem je spełnia. A już tymbardziej, gdy jest to stosunek przerywany.

Gość załamanabardzo
jesli nie pekła to czym Ty sie przejmujesz?? przeciez od tego jest zeby chronic, gdybys jej nie załozył to miałbys sie czym martwic...

No właśnie. Chociaż autorze wcale Ci się nie dziwię. Ja stosowałam gumkę + przerywany w najbardziej płodne dni, dostałam okres, zrobiłam test - negatywny. A ja dalej się boję :D:D:D:D:D I co więcej występują u mnie objawy ciążowe tyle że raczej urojone:P A no i oczywiście z gumką się wtedy nic nie stało :P