Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Ale mi się chce spać...

Polecane posty

Gość Nie może być tak że byle
pętak wykasuje ci Twój założony temat CarrieBradshaw.🌻 Nigdy tego tak nie było.:classic_cool: Miłego dnia🌻

Gość biba boys
Do carrie: nie produkuj sie na smietniku i tak wykasują ten nędzny temt. A jak sie nie wyspalas to wypierdalaj na swieze powietrze. siedzisz w jakimś stęchłym pokoju a potem narzekasz... a i dedykuję Ci piosenkę na miły początek dnia: http://www.youtube.com/watch?v=WxxTzMtuoc4&feature=related 🖐️

Gość Kaartoflanka
Hej spiochy ja tez sie przylaczam do was.. spac mi sie chce, sama w biorze jestem, kolezanki na wakacjach a ja musze odbierac glupie telefony...nudno mi, spiaco...chetnie ucielabym sobie jakas drzemke

Gość biba boys
Ogarnij oprocz Słonia jest jeszcze Peja i Ganda...

Gość biba boys
zawsze masz ten sam tekst 'schizofrenia' pffffffffffffffffffffff chyba masz z tym duzo wspolnego. Radzę wsłuchać sie w słowa tej piosenki wysłanej przeze Mnie to dokładnie o tobie hahahhahahahahahahhahahaha

Gość biba boys
stęchłaś już dawno nara 🖐️

Gość biba boys
a jeszcez jedno... młodziez rozumiem ze tu siedzi. Ale kurwa np ty ostra za robote bys sie wziela!! pierdolisz ze gowniarstwo pojdzie od szkoly to ty tez wypieprzaj do pracy!! ruda mendo

Biba idź się wybolcuj synku bo widzę ,że mam ciśnienie od rana :classic_cool: chcesz, to mam kolegę chętnie Ci pomoże :classic_cool:

Jakby co nad morzem upal, pot sie ze mnie leje :D Duzo nie zarabiam ale nie narzekam :P a pracuje w slonecznym kolobrzegu ;) I zaraz chyba bedzie kolejna kawa

Gość biba boys
dzieki mnie usuną ten temat :) nara lumpy 🖐️