Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLubMP

KLUB MAŁYCH PENISÓW

Polecane posty

jak to nie ma i nie było. Duże śa i beda tak samo jak małe i średnie. dla kobiety nie ma to znaczenia czy duży czy mały jak cie kocha o nie będzie zwracała na to uwagi. Te które zwracaja uwage na długosc i grubosc to są typowe galerjanki którym chodzi tylko o sex

Gość 13,66,6x50
taka mala bomba

wiesz ja naszczęscie nie mam tak jak ty w swojim domu . Żeby cos powiedziec to musisz prosic o głos jak w sejmie co nie

Gość 13,66,6x50
13,6x50 moze ten sweter wyglada wiesniacko ale taki ma byc bo mmnie w przeciwienstwie do ciebie to nie obchodzi jak on wyglada wazne ze nie miesci mi sie w garsci a bokserki mam tak wypchane ze czasami kobiety na siłowni same sie na mnie klada k...wa est k..r..wa zk a chuj chujem a ciebie pojebie też chuj powinien obchodzic moj chuj

sama po sobie wiem, że nie rozmiar się liczy panowie, więc nie przeżywajcie tak... taki mały przykład... ostatnio spotkałam się z facetem, który miał 'małą trąbkę' ale zrobił na mnie tak ogromne wrażenie, że zaprosiłam go do siebie drugi raz ;) :P

Gość 13,66,6x50
mam dla was pojeby z kompleksami lekarstwo EfA DRZYZGA no a jak to nie da rezultatow to tylkozzostaje W I A D E R N Y

/ja tez jestem dumny tylko ty do mnie bijesz żebym sie nie udzielał n a tym temacie. Ja tu mówi że nie ma znaczenia czy duży czy mały a ty do mnie że mam dużego i żebym spierdalał

no własniu - tu nikt nie ma kompleksów :) zenibyja - załóz sobie klub: WielkiePały :) ten nie jest dla Ciebie, zrozum...

Gość 13,66,6x50
znamm taka mariole ze slaskiej co lubi w dupe i w cyce i zawsze mowi ze nie wielkosc sie liczy tylko porzadanie

to już twój problem. Napierdalasz w każdym wątku to potem Cię banują. Dziwisz się?

Gość miniaturowymis
13/12 nigdy żadna nie narzekała

''znamm taka mariole ze slaskiej co lubi w d**e i w cyce i zawsze mowi ze nie wielkosc sie liczy tylko porzadanie'' doopa a nie pożadanie :P ...liczy się ogół cech męskich na metr bieżący faceta ;P a tak serio, facet nie zrobił na mnie wrażenia żadną techniką bynajmniej, tylko OSOBOWOŚCIĄ 🖐️ i barwą swojego głosu...

Gość 13,66,6x50
wielbicielka Piotrusia ''znamm taka mariole ze slaskiej co lubi w d**e i w cyce i zawsze mowi ze nie wielkosc sie liczy tylko porzadanie'' doopa a nie pożadanie ...liczy się ogół cech męskich na metr bieżący faceta ;P a tak serio, facet nie zrobił na mnie wrażenia żadną techniką bynajmniej, tylko OSOBOWOŚCIĄ i barwą swojego głosu... http://www.voila.pl/093/355e6/?1 ====================== tzn jak uslyszysz stanowczym niskim tonem klekaj i ssij to bez zachamowan wezmiesz go do ust nawet jak to bedzie mialo miesce w supermarkecie

Gość 13,66,6x50
do wielbicielka Piotrusia dzis o godz 16:31 bede dostepny pracuje na wiejskiej imie moje Andrzej ps. znak rozpoznawczy bede w gumowcach

Gość 13,66,6x50
do wielbicielka Piotrusia dlo ciebie mogiem byc kobieta

Gość 13,66,6x50
KU wielbicielka Piotrusia dusze tak mojego Laptopa az mi sutki stanely mow mi jeszcze takie sprosne slowa