Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

dzisiaj mnie spakowala mnie dziewczyna .pomocy?

Polecane posty

Przyjechalem do kobiety na pare dni .Przez ostatnie dni bylo wszystko ok, do wczorajszego wieczoru kiedy to wypilem pare piwek gdy polozylem sie do niej spac powiedziala ze jeszcze cos cpalem a ja nic takiego nie robilem i nie bylo takiego miejsca(stwierdzila ze mocno bilo mi serce i mialem inny glos) .Gdy rano wstalem spakowala mnie i kazala zebym wyjechał wiem ze przesadzilem z tym piwkiem bo bylo ich z 6 ale nie pilem gdzies z kolezkami tylko u niej w domu .I tak nagle nie ma nas, a mielismy zamieszkac za pare dni w nowym domku razem .Mialem byc tu dwa tygodnie a wyjezdzam po 6 dniach bez zwiazku teraz ma wolnosc a ja musze cierpiec

Nie dziwie sie dziewczynie. Ona nie chce w przyszlosci zyc z alkoholikiem. A Ty, masz teraz czas, zeby zastanowic sie nad soba 🖐️

moze zostalo jej to w glowie i dlaczego jest taka podejrzliwa wzgledem ciebie... porozmawiaj z nia na spokojnie, daj jej czas na przemyslenie

Gość ogierro
Dałeś dupy chłopie. Ona chciała żebyś ją porządnie zerżnął (pewnie liczyła też na anala), a ty się nachlałeś.

Gość niebieskooooka dziewczyna
6 piw:) to sie nie dziwie ze Ci szybciej bilo serce i gadales jak potepiony:) tylko dlaczego ona od razu z tymi narkotykami wyskoczyla. Dziwna sytuacja. Kazdemu moze sie zdarzyc. Pod warunkiem ze nie za czesto. Chyba dziewczyna troche przegiela ale przynajmniej wie czego chce.

Gość zamieszac w domku
a czyj to domek?

Gość dziewczyny czytam was
i jestem w szoku, chlopakowi raz wypilo sie za duzo i to jes powod zeby zrywac zwiazek ;/ Gratuluje Wam wszystkim dojrzalosci.

Gość dokladnie znalazla sobie wymow
ke by spawic faceta ;/