Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany :(

znajoma dziewczyna zaprosiła mnie na wesele ale ja NIE MAM SAMOCHODU :(

Polecane posty

a czemu masz jej niby odmówić nie rozumiem ? pogadaj z nią i omówicie kwestie dojazdu zawsze się znajdzie jakieś wyjście ale trzeba rozmawiać a nie gdybać :D życzę Ci miłej zabawy

no dzięki :) ale naprawdę nie lubię wesel w sumie tylko chodzi mi o to żeby z nią być

Gość grrrrr
dziewczyna zaprosiła cię na wesele nie dlatego, że myślała że posiadasz samochód ale uznała, że jesteś fajny i będzie się z tobą dobrze bawić. Czy ty myślisz, że to tak łatwo znaleźć fajnego faceta na wesele? Samochód jest dużo łatwiej załatwić niż fajną osobę towarzyszącą. Co do transportu to po prostu z nią pogadaj, bo ona może ma już wszystko załatwione (bo skoro ona zaprasza to pewnie myśli o organizacji całej wyprawy) tak więc nie masz się co przejmować.

oj tam nie lubisz wypijesz dwa szybkie i będziesz na pewno lwem parkietu :D tylko nie przeholuj z alkoholem i nie zrób z siebie prostaka bo możesz sobie zaszkodzić w dalszych relacjach z dziewczyną

Gość adbash
Robisz z igły widły. Poproś jakiegoś kolegę żeby was zawiózł na te wesele i później po was przyjechał. Dziewczynie powiesz, że chcesz sobie wypić i styka. Znam wiele osób co tak robiło.

spotkam sie z nią w przyszłym tyg. i się dowiem może faktycznie ma już wszystko załatwione

"Samochód jest dużo łatwiej załatwić niż fajną osobę towarzyszącą." no właśnie nie chcę, żeby sobie kogoś innego załatwiła:( myśl, że ktoś inny będzie ją macał jakoś mnie nie cieszy

Gość grrrrr
generalnie dziewczyna jak ma iść na wesele czy gdzieś tam indziej to najpierw zaprasza kogoś, kto jej się podoba (i oczywiście stopień zażyłości i brak przeciwwskazań typu obiekt ma już dziewczynę pozwala na wyjście z zaproszeniem) a dopiero jak ten plan nie wypali to kombinuje koło zapasowe czyli dobry kumpel, który się nie podoba ale potańczy i wstydu przed znajomymi nie zrobi. Więc jeżeli jesteś pierwszą osobą, którą zaprosiła to moim zdaniem jest tobą zainteresowana i jak jej odmówisz(wymyślając pierdołę typu brak samochodu) to ona pomyśli, że ty nie jesteś nią zainteresowany i ona sobie odpuści. Bo przecież nie będzie się pchać tam gdzie jej nie chcą. Oczywiście wypowiadam się z punktu widzenia siebie i moich znajomych.

"nie będzie się pchać tam gdzie jej nie chcą" nie, no zdecydowanie ją chcą :) tzn. ja chcę no i wybrała mnie pierwszego, to na pewno rozumiem, że dla dziewczyny pójście samej to byłby niezły obciach?

Gość ty jakis chyba niedorozwiniety
jestes:O Ludzie ci pisza wyraznie co masz zrobic, podsuwaja pomysly pod nos a ty wciaz jeczysz ze to ze tamto i ciagle pytasz czy ona sie obrazi jak jej odmowisz teraz. Po cholere wiec sie zgadzales i dziewczynie dupe zawracales skoro tu problemem nie jest brak samochodu a to ze ty po prostu NIE CHCESZ isc na to wesele. Ale powiem ci, ze obrazi sie na pewno, ja bym sie wiecej do takiego nie odezwala jakby sie zgodzil isc a potem sie wykrecal. Nie masz chyba wstydu skoro cos takiego ci do glowy przyszlo. I przestan w koncu jeczec i mazac sie wyszukujac setki problemow jak jakas ciota.

temat by umarł śmiercią naturalną gdybym nie wymyślał problemów a poza tym, brak samochodu to pierwszy, zasadniczy problem, który nie wyklucza tego, że generalnie nie lubię wesel zresztą przy okazji chciałbym poznać cały problem i to jak widzą to dziewczyny

Gość gość
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!