Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walka o ladniejsza siebie

walka z cellulitem, rady i porady

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Zaczęłam walkę z cellulitem. Przyjrzałam się w słońcu swojej pupie i udom i niestety pojawił się ;( Walczę z nim od kilku dni dopiero. Powróciłam do treningów (siłownia-po treningu siłowym robię aeroby), piję 2 litry wody niegazowanej dziennie, jem sporo warzyw, nie jem pieczywa i słodyczy, zaczęłam gotować mięso. Gdzieś wyczytałam, że nie powinno się pić kawy :( To boli najbardziej, bo uwielbiam kawę... Czy to prawda? Ponadto planuję zakupić jakiś środek do wcierania. Bardzo wysokie oceny na wizażu ma Ziaja rebuilt serum to czarne, wysoko oceniany jest też specyfik Farmony Nivelazione Woman (jako studentka nie mogę sobie pozwolić na dużo droższe preparaty...). Jakich wy specyfików używacie? Co polecacie? Temat zakładam, abyście mi doradziły. Co jeszcze poza wymienionymi wyżej czynnościami robicie, aby zwalczyć to cholerstwo? Jakieś złote rady? Będę wdzięczna :)

Tabletkowa, dzięki, poczytałam o tym specyfiku. Postaram się uzbierać, ale to chwilę potrwa, więc doraźnie chyba coś tańszego muszę zastosować. Co sądzicie o masażach antycellulitowych? Bo też o tym myślałam. Czy te kilka zabiegów daje efekty?

Masaż antycellutiowy (endermologia), to chyba skuteczniejsza metoda niż tabletki czy kremy;) Żeby były efekty musisz wykonać 10 powtórzeń, ale naprawdę warto:)

Ziaja rebuild to nie do końca taki badziew (wystarczy porównać składy), ale sama cudów nie zdziała jak każdy inny, nawet najdroższych specyfik. ja zawsze powtarzam, ćwiczenia, masaże, basen, do tego wspomagacze czyli kosmetyki. Ziaje Rebuild polecam, zarówno czarną serię jak i czerwoną. z czarnej serii uwielbiam masło i oliwkę www.splendore.pl/Rebuild__Oliwka_do_masazu_500ml_p4658.html www.splendore.pl/Rebuild__Maslo_do_ciala__ukierunkowane_ujedrnianie___200ml_p4645.html z czerwonej natomiast rewelacyjny jest peeling, raz, że idealnie ściera martwy naskórek, skóra jest po nim cudownie gładka, dwa jest jakby lekko napięta i naprężona www.splendore.pl/Ziaja_Rebuild_Peeling_myjacy_gruboziarnisty__p6354.html ALE to nie zmienia faktu, że warto odłożyć trochę kasy, a nawet dużo więcej i wydać na porządny profesjonalny kosmetyk, który jest używany w salonach kosmetycznych. Świetną firmą jest MAYSTAR, do najtańszych nie należy to fakt, ale naprawdę warto, bo są efekty, nie natychmiastowe, ale zdecydowanie szybciej widoczne niż po tańszych kosmetykach. ja miałam krem drenujący i żel antycellulitowy www.splendore.pl/Drena_Cell_Anticellulite_Cream_z_pompka_500_ml_p6231.html www.splendore.pl/DRENA_CELL_zel_antycellulitowy_200_ml_p6234.html moja koleżanka natomiast zamówiła koncentrat antycellulitowy w ampułkach, i o dziwo jest zadowlona, bo akurat do czegoś takiego podchodzę sceptycznie www.splendore.pl/DRENA_CELL_koncentrat_antycellulitowy_10_x_10_ml_p6232.html ale w sumie zawsze warto spróbować. ale najważniejsze są ćwiczenia pobudzające tkankę tłuszczową i nic tego nie zmieni,bo bez ćwiczeń jak już wspomniałam, nawet kosmetyki za grube miliony nie podziałają, bo gdyby działały to nie byloby tylu kobiet z tym problemem.