Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexyGirl

zrobiłam sobie piersi rok temu

Polecane posty

i mam slady po nacięciu pod sutkiem ;( czy on juz tak bedzie widoczny? dziewczyny czy powiększałyscie innymi metodami? bo ja mam implanty pod miesień efekt super robiłam w poznaniu u mikołaja kubasika! ale slad jest :(

Hej SexyGirl masz może jakies fotki? i jaki rozmiar Tobie wyszedł,Ja robiłam również w Poznaniu tzn w Swarzędzu w Klinice Kolasiński.

kobiety musza sobie robić piersi po rakach, chemiach, amputacjach, a ty sobie cycki dopraiasz, bo masz taki kaprys

Gość weesoolyy koopeereek
cux i co z tego wynika? :O

to, że trzeba siebie akceptoac i cieszyc sie kazdym dniem, a nie zalamyac sie przez male cycki...:-o

Kurde nie rozumiesz ,że kobiety chcą wyglądać atrakcyjniej?jeżeli nas na to stać to czemu nie? Po to są różne metody aby sie udoskonalać?Prawda kafeterianki?Nie które z nas robią piersi poniewaz po ciąży obwisły badz stały się mniejsze,a drugie po prostu bo chcą mieć wieksze i lepiej się czuć we własnym Ciele!!!!!!Czy tak to trudno pojąć?

Gość weeee
PINKGIRLPLAYBOY1 alez ja sie calkowicie z toba zgadzam ;)

Gość ple plee
spierdalaj :classic_cool:

Gość masakrejszynn
o faakkk jakie wy jesteście poj*ebane podniecacie sie dwoma poduchami nadmuchanymi sylikonem które wam wkładąją do ciała ???? i jescze na własne życzenie się oszpecacie kuuuuurwa ciekawe ile można sie ruchać ze sztucznie nadmuchana lalą predzej czy pozniej każdy facet taką zdradzi bo każdy z nich czuje potrzebe wtulenia sie w naturalny ciepły miękki biust kobiety czy to A czy G byleby naturalny idiotki rozumiecie NATURALNY na początku wszystko jest super piękne zobaczymy za pare dobrych lat kiedy to połowa idiotek bedzie chodzić z worami w cyckach i faceci będą wręcz obsesyjnie szukać tych naturalnych to są instynkty i natura a w nią się nie ingeruje !!!! i wtedy to ja naturalne 75DD będę bzykać waszych fagasóww elooo ;DD

Gość do masakrejszynn
to powiedz to samo tym dziewczynom ktore wogole nie maja piersi normalnie plaskie deski. wolalbys taka czy lepiej by bylo gdyby sobie zrobila silikonowe pelne B. ja wybieram te druga opcje. w zyciu nie dotykales silikonowych piersi a pierdolisz takie glupoty. wypierdalaj stad glupi frajerze z malym fiutkiem. a wogole to chuj cie obchodzi zycie i decyzje innych ludzi. zajmij sie swoim zalosnym zyciem i odpierdol sie od innych glupi bucu. ah ulzylo mi hehe. wesolych swiat

Gość do masakrejszyn,....
w co moj maz ma sie wtulac? W AA ? Ja mam same sutki, wiec powiedz szczerze co to za przyjemnosc tulic sie do deski? W sklepie z bielizną i ubraniami przeżywam zalamanie nerwowe. Nie moge dobrac bluzki,stanika,juz nie wspomne o tym ze mieszkam nie daleko plaży na ktorej jeszcze nie bylam i nie mialam odwagi sie pokazac. Mam 28lat i nie czuje sie kobieta,wybacz,ale ja wole byc wg ciebie dmuchana lala niz 8latką bez biustu