Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenija22

co jest dla Was najwazniejsze w facecie?

Polecane posty

Gość milenija22

tylko tak szczerze, jaka częśc męskiego ciała jest dla was fetyszem?? może to troche dziwne ale dla mnie np duzo wazniejsze od klaty czy twarzy są nogi. uwielbiam masywne, owlosione (ale bez przesady) uda :> a dla was??

Gość jęcząca
co dla mnie nie najważniejsze w moim facecie? żeby był.

Gość jęcząca
bo on jest moim fetyszem

Gość parappapa
ogólnie masa ciała :) nie lubię niskich chudzielców :P nie chodzi mi o muskularnych głupków, ale o prawdziwego faceta, którego jak przytulę to czuję całą sobą :)

Gość Feelme
ja bede moze malo oryginalna, strasznie podnieca mnie widok penisa :) oczywisce pod warunkiem, ze stoi jak nalezy, niestety zdarzaly sie sytuacje ze bylam z kolesiami ktorym wogole nie stawal... wtedy nei wiadomo czy smiac sie czy plakac :D

Gość Feelme
... hmm ale to pewnie na mój widok nie stawał im :(:(

Gość paradise xd
proste, ładne ,białe zęby to podstawa ;] ...

jasne blond włosy, niebieskie oczy, jasna karnacja- tacy faceci bardzo na mnie działają

Gość Monami33
Feelme- szkoda mi cie jesli najwazniejsze dla ciebie jest to czy facetowi na pewno staje. prawda jest taka ze wielu mezczyzn ma problemy z erekcją i wstydzą się ich bardziej niż jakiejkolwiek innej choroby, panicznie boją się kupowac viagry ze wstydu (mimo ze na rynku jest od choelry innych proszkow w stylu vizarsinu o identycznej subst czynnej). dla wielu facetów to dramat a ty sprowadzasz sprawe do niesmacznych żartów. współczuje twojemu ewentualnemu partnerowi...

Gość malunia85
Dla mnie oczywiście dłonie takie jakie ma mój facet, nie wiem czemu, ale są strasznie męskie, no i nogi, uda umiesnione ( 10 lat jazdy na rowerze po 100km dziennie ) i "efekt małpki" też jest podstawą. Nie podobają mi sie za to jego stopy. Niskie podbicie czy plaskostopie i jakies takie dziwne jak płetwy szerokie, ale bardzo zadbane, a pieta wogole nie schodzona, no coz jak zacle zycie samochod czy motor :) dla mnie facet tez musi miec troche ciapla ale bez przesady. Nie lubie mięsniakow ani patyczaków. Musze czyc ciało a nie kaloryfer. No i lekki brzuszek tez byc musi :D Piekne co? :D

Gość bernadettka
troche ciapla :D to znaczy trochę ciapaty musi być ? :D

Gość mrrrrrrrrrrr
ja kocham pełne usta i silne ramiona! :)

Gość devil is a woman
aż się dziwię, że jesczze to nei padło :najwazniejsza jest pupa!!!

Gość parappapa
no właśnie, zapomniałam o ustach- muszą być pełne (takie jak ma mój mąż :) )nienawidzę wąskich ust, nie wiem dlaczego, po prostu drażnią mnie :P

Gość mokatte
a niby dlaczego pupa nie jest ważna? faceci nas oceniają pod względem urody na prawo i lewo, a my zawsze piszemy: najważniejsze żeby tylko był. otóż nie, poza tym, że ma być czuły i opeikuńczy to musi też dbac o swój wygląd!

Gość malunia85
Autorka wyrazila sie jasno... wygląd, a tak z ciekawości zapytam... Macie do wyboru ideała z wyglądu ale skurwysynka czy tez przecietnego, nie paszfila, ale wnetrze pełne ciepła?

Gość malunia85
bernadetttko, czemu masz taki płytki top myślenia. Jedna literka za duzo, a ty na forum wielkie halo z tego robisz. Jak dziecko !

Gość malunia85
miało być ciała. Niestety rzadko uzywam polskich liter. W UK ich sie nie uzywa - przyzwyczajenie i z gory przepraszam.

Gość milenija22
lubię też olbrzymie pytongi, takie nabrzmiałe z wielkimi żyłami jak postrąki i jajami jak dynie :)

Gość a na mnie działaja
opalone nogi i czarne krecone włoski na nich , pełne usta jakie ma mój chlopak ..całusny , sciezka miłości i nie odstajaca pupa:D musi byc taka nie za płaska i nie za odstajaca ;p taka wlasnie ma mój kochaś :D

Gość malunia85
No to polecam KONIA :) jemu jak stanie to smialo mozna porownac do wałka na ciasto :) ale jakie ma jądra to juz nie pamietam, ale po co ci jądra, zby cie po dupie uderzały?

Gość malunia85
petrol, jak sam nick na to wskazuje - benzyna dała popalić :D za szybko mkniesz, zazwyczaj takie cos mają już starsi ludzie hihi skoro u Ciebie to jest najwazniejsze, to znaczy ze musi mu to z uszu i nosa wystawac afuuuuj, aleś Ty niesmaczna hehe byle jaki byle by mial pajeczyne w uszach i nosie hehe tutaj teraz dałaś plame hahahaha